Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Ileana, se pare ca ai avut o noapte de pomina! Nu-i trece febra nici cu sirop/supozitor? Lui Adrian ii trece destul de repede cu Nurofen. Si-i placeeee. Numai cand ma vede ca iau sticla de sirop si atashez seringa de masurat incepe sa rada.
Liliana, asa-s io mai plangacioasa.Mey, oi arata eu bine dar jur solemn si pe cuvantul meu de pionier ca am niste aripioare.....da las' ca scap eu de ele. Multumesc mult oricum, ai fost draguta
Fetelor, daca vreti sa vedeti poze, au pus cativa membri si sunt foarteeee frumoase! Danat, parca are cele mai multe! Foarte frumos a fost!
Fimi-u a luat-o razna! De cateva zile incoace si-a schimbat programul de somn. Ieri de exemplu a adormit pe la 15:00 si s-a trezit cand am venit noi de la intalnire. Si de o saptamana tot asa doarme. Inainte adormea cam pe la 12:30 dupa ce manca fructele. Nush ce l-a apucat? Ideea e ca inainte dormea doar 1 h ziua da acum....Bine macar ca doarme noaptea.
Olguta, Matei
Eu de Mosh am primit.......ce credeti?Hmmmmm...Dulciuri! Dah, si le-am spus sa nu ma mai ispiteask. Of of mai mai...si acum stau in frigider(dulciurile nu io) si-mi fac cu okiu'. Hielp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Oameni buni, eu nu ma mai inteleg cu copilul meu deloc. Plange toata ziua, efectiv toata ziua si din orice. I-am facut si poze asa plangacioasa. Nu mai pot de obosita ce sunt.Si mi-e o mila de ea...
Si mai nou a inceput sa dea cu capul de tot felul de obiecte din casa si dupa....tine-te scandal. E haioasa ca pune manuta unde s-a lovit, dar am capul calendar deja.Si ca tot ma laudam cu slabitul....azi am gasit in sifonier alti blugi de slabaoaga care.... nu intra. M-am suparat, la cat m-am chinuit cu regimul asta, trebuia sa fiu pana acum super.
Am auzit ca o prietena a slabit 4 kg intr-o saptamana. A baut 2 iaurturi mari (cred ca au 500 fiecare) pe zi si atat. O sa-l tin si pe ala, dar mai intai fac o pauza.
Si culmea azi dim imi intra verigheta si acu ioc.
O sa o iau razna.
Hai ca v-am inebunit cu subiectul asta, scuze. Normal ca acu ca am intrat si eu, s-a trezit elefantelul.
Si ca tot ziceam de cadouri...nu o intereseaza papusica chiar deloc. Am imbracat-o, am dezbracat-o(pe papusa)....nada.
Dar ii plac celelte cadouri.
Va pup ca trebuie sa ma prezint la datorieLA MULTI ANI DE MOS NICOLAE !!!!!Alexandra - in devenire si Isabelita
http://community.webshots.com/user/isabel_23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani de Sf Nicolae pentru Maia Nicole si Nicolas Alexandru!La multi ani Olguta si Andrei, pui mici de un an!!!Buna dimineata fetelor! Mai ce liniste si pace e aici la noi, ce mi-o fi trebuit sa ma bag in certuri cu mari doamne...Dar na ca m-am facut si eu "cunoscuta" pe DC ca mi s-a zis ca nu iesisem in evidenta cu nimic pina acum, na ca faptele bune nu ies in evidenta, dar birfa rasunatoare da! Noi sa fim sanatosi! Anyway good to be backAm vazut pozele de la intilnire, Lorelei chiar ca nu ai de ce sa te plingi, ai fost "miss adolescentza" a serii. Pacat ca totusi nu au fost atit de multe fete, eu am crezut ca o sa fie o intilnire mai numeroasa. Oricum foarte frumos! M-am mindrit cu voi si chiar m-am laudat la sotz cu evenimentul!Aldo e bine acum. Au trecut puncticelele alea la fel de repede cum au venit. Acum nu mai are nimic. Foarte curioasa treaba asta cu "febra de 3 zile".In rest umbla de colo colo si face numai nebunii, de prefer sa stau cu orele afara ca-i cuminte in carutNoi de Craciun o sa luam o jucarie ce am vazut ca-i tot fac reclama aici pe TV, poate gasesc poze pe net sa va arat. E interesanta.Ven felicitari pentru dintos!!!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna fetelor si Lamulti ani de Sf Nicolae! ptr Olguta si Andrei.

eu nu prea am mai avut timp de scris, nu de alta dar vreo 6-7 saptamani a fost Sebastian racit, da' bine, nu asa oricum, febra 41 cu 6 si altea alea , tusea si voma la greu etc...am crezut ca nu se mai termina...il tineam acasa pana se facea mai bine, dupa aia hai la gradinita, iar racea si tot asa, pana cand am luat mareata decizie ca renuntam la cresa, iar cursurile mele le-am amana putin pana oi gasi o solutie mai bune ptr bebe...
problema e ca aici e f scumpa o baby-sitter si mie mi-ar trebui in fiecare zi cate 5 ore, asa ca ma las pagubasa.

Vikinga sa stii ca si noi ne-am lovit de problema asta cu febra de 3 zile...dupa cateva zile cu febra f mare, brusc nu a mai avut de loc si i-au iesit bubite, am crezut ca e pojar sau asa ceva, am fost la doctor si mi-a zis ca-i o reactie normala dupa febra mare si ca trece in 3-4 zile..asa a fost

sambata am facut vaccinul ROR...am avut noroc ca pana acum pare ca e totul in regula, fara reactii nasoale....

vroiam sa va intreb daca in Romania se face un rapel la 4-6 saptamani sau la varsta prescolara (cum fac astia de aici)...nu de alta dar noi in cativa ani ne intoarcem acasa si as vrea sa urmez pe cat posibil o schema de vaccinare care sa acopere si Romania...

inca mai citesc ce ati scris voi...sper sa recuperez...

Ileana, tare bine ca ai pus problema cadouriloe ca io-s in pana de idei.

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

http://community.webshots.com/user/andreeacc

Mergi la inceput

Offff, am uitat!

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

quote:
Alina, mai lasa tortul ca mai tarziu te vaiti ca nu incapi in hainele festive de Revelion.

M-am pregatit si pentru incientul asta, adica mai de demult mi-am luat ceva super festiv dar care din pacate s-a facut mare pe mine, sa vedem acum, cum imi sta!!!
Dar oricum ma voi lupta cu din mine!!!

alina si Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinavatamaniuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Multumesc fetelor pentru urarile de la multi ani Olgutei. Noi am sarbatorit sambata si a fost tare frumos, numai Olguta se pare ca nu si-a dat seama ce se intampla .
Voi pune si niste poze cat de curand.

La Multi Ani celor care si-au aniversat ziua pana acum

Adriana mamica lui www.earpower.com/bebe" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

La multi ani! de Sf.Nicolae

La multi ani! Olguta

La multi ani! Andrei

Ileana, ati fost la dr? Cum e Luca? Sper ca nu e bolnavior.

Noi am avut o noapte foarte linistita.S-a trezit doar pe la 5 si-a baut lapticul, si a mai dormit pina la 9.30.

Sa va spun ce ne-a adus mosul.Lui tati o camasa,mie o pereche de
cizme(acu o saptamina) si un pantalon.Sandra a primit o papusicamica care plinge si zice mama cind ii scoate suzeta , o pereche de pantaloni foarte chic, un trening,o caciulita, o pereche de papucei de casa si fructe.

http://community.webshots.com/user/sandrapintea

Ana si Sandra(23.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

La multi ani de Mos Niculae OlgutaAndrei

Vikinga ,(marea nordului) mare dreptate ai cu faptele bune nu ies la evidenta...ufff ce bine ca sa terminat cu bine si pana la urma sa inchis subiectul si eu am avut ultimul cuvant de spus te pupa cu drag ATLANTICULsi pe ALDOITO

Noi de la Mos Niculae nu am primit nimk ca eu m-am jucat cu focul pana ...asa ca nu am primit decit niste rabdari prajite.

Alvaro a primit hainute noi ca majoritatea sunt mici de el.Tot rau este si am uita sa va spunca Alvaro face kk singurel pe olita fara problema .Si cere singurel rar sa il scape pe el,dar daca ii pun olita si ii dau ceva in mana de metal ca asa ii place lui , face kk de nu am treaba cu el .Chiar l-am filmat zilele astea ca este ceva necrezut .vine la mine incepe sa se screme si gata il pun pe olita si ....pupa mama baiatul .Dar in rest este dezastru cu el ar sta numai cocotat pe mine si de la un timp ma musca de degetul mare de la picior.

super mami asta patesc si eu cu Alvaro de 4 zile ...non stop plans si urcat in capul meu.Sper as fie doar rasfat sau macar maselutele...in rest nu vreau sa fie altceva.Pupicei lui Isabela si tie draga in devenire.

andreeacc , sanatate multe lui Sebastian.

alinkav , tu stai cu felia de tort , eu stau cu tot TORTUL si ce crezi ca fac ma uit dupa dieteEi lasa grasa si frumoasa cu toate ca rimeaza frumos si slaba si frumoasa dar pana atunci Grasa si tot grasa

adameasca , asta iti mai lipsea acum sa faca alergie de la vaccin, in rest le ai pe toate.Multa sanatate lui LUCA si somnuri usoare dragilor

Multa sanatate

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank"> Alvaro Daniel web1 -www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3- Poze recente

Mergi la inceput

Mai, ia spuneti-mi si mie cum ia-ti invatat voi pe bbii vostri la olita ca io am incercat sa-l pun pe Adrian pe ea, s-a buricat de cateva ori, cum face el cand e nervos, s-a dat jos si a inceput s-o linga si s-o mushte. Ii place de ea, se joaca dar nu-l tenteaza sa faca altceva cu ea. Deci cum sa fac? Hmmmm? Sa-mi iau si eu o olita si sa ma "prefac"? Da nu sta mey, nu sta o clipa!
Vikinga, Elena. Am urmarit si eu subiectele de pe tusha ca eram sigura ca o sa iasa nashpa! Tot respectul pentru voi! Bravo fetelor! Lasa ca-i mai bine aici intre noi! Nu va mai consumati! Sunteti niste mamici si sotii EXTRAORDINARE si nimeni nu o sa schimbe asta, orice ar spune!

Mergi la inceput