Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (97)
Raspunsuri - Pagina 3
monica-elizabet spune:
bravo felis, gazda perfecta...sa stapaniti masa sanatosi...si eu vreau sa-mi cumpar o masa, din aceea plianta care sa se deschida de 12 persoane ...e buna la petreceri si mica cat un dulapior in rest, nu ocupa mult loc...spre rusinea mea de cate ori am avut mai multi invitati la masa am imprumutat de la o tipa de aici din bloc...pe vremea cand stateam acasa...dar acum parca mi-e si rusine sa i-o mai cer...si ma gandesc ca o sa tot avem nevoie acum, ca o sa mai dam petreceri...vine bbelina, vine sotzul...si tot asa...dar zau nu am nici un chef sa stau sa umblu dupa masa acum...
poate cand vine sotzul se uita el dupa una.
si o seara placuta in continuare
monica
maria m m spune:
Felis-ce burtica frumoasa ai!!
Pupici si succes pe luni
.
maria,
de Paula
(1 an) si Miruna
(13 ani) 
Sarbatori fericite!
monica-elizabet spune:
buna dimineata fetelor,
am avut o insomnie azi noapte...acum m-a apucat si pe mine...cred ca organismul meu a vrut sa faca un antrenament sa vada cum e sa nu dormi. dar desi nu am dormit tot la aceeasi ora am facut ochi...si nu mai pot sta in pat...mai mult ma enervez...asa ca m-am ridicat si am venit sa vad ce mai faceti.....e cam liniste pe-aici.
va pup si va urez o zi buna
monica
roserb spune:
Neata!
Monica, nu esti singura cu insomnii, eu azi noapte dupa ce am extras 2 tone de mucisori din bietul copil, nu-mi mai gaseam somnul, am facut 1000 scenarii prapastioase, ca daca are copchilu pneumonie, daca una , daca alta...Acu iar sunt in dilema ca nu stiu ce sa fac cu el , tot tuseste, muci din greu si e si destul de somnoros, cum se desfunda la nas , cum adoarme.Noroc ca am o prietena si vecina doctorita si o innebunesc pe ea cu dilemele mele.
Acu alta dilema: sa o trimit pe Bianca de maine la gradi, in conditiile in care inca mai tuseste (dar tusea poate sa mai tina 2 saptamani de acum incolo
, sau s-o tin acasa de frica ca-mi mai aduce cine stie ce viroza /gripa? Ea de vreo 2 zile imi tot plange ca vrea la gradi, cred ca s-a plictisit cumplit cu noi acasa , si bolnavioara, eu ciufuta si ingrijorata , etc.
Asa ca HELP! astept sfaturi competente!
Roxana, mama ranitilor
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
gandacelu spune:
Doamne, am mai intrat si eu si mi-au dat lacrmile cand am vazut ce de mamici noi!
fulguuuuuuuuuuuu cum asa, deodata!?
bravo, mami!

fetele, noi suntem bine-bine, sa nu credeti ca nu am timp sa intru
ca ioachimescu doarme cate 2-3 ore, e o cumintenie...
numai ca nu mai am chef de calculator
... cre ca a fost supradoza inainte si acuma nici nu mai vreau sa-l vad...
puiu meu cred ca a luat o viroza de la ile ca a inceput sa-i curga nasul... dar in rest, toate bune!
aseara a venit si Parintele sa citeasca rugaciunea de la 8 zile (la noi a fost de 9 zile
)... a fost minunat!
abia astept sa ne botezam ca sa mergem sa ne impartasim cu ceilalti copii!
ce sa va mai spun?! perineul meu e "beton", am reinceput execrcitiile Kegel, adica imi simt si-mi controlez deja muschii ca inainte...
durerile de sfarcuri din prima saptamana (cand am consumat aproape un tub de garmastan!!!) m-au lasat acuma... erau nasolale de imi venea sa urlu efectiv...
kilograme mai am de dat 5 ca sa fiu "normala" si 10 ca sa fiu cum eram de slaba![]()
asadar, la noi numai de bine
la voi?

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by eveline
Si bineinteles, cunoscutii deja pun pariu ca daca tot a intarziat e baiat, asta ar fi chiar culmea...:)))
Ana 40 sapt
DPN 4 dec - Dr. Irimie - Sp. Judetean Suceava
fetita mea (prima) a intarziat o saptamana!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by roserb
Neata!
Monica, nu esti singura cu insomnii, eu azi noapte dupa ce am extras 2 tone de mucisori din bietul copil, nu-mi mai gaseam somnul, am facut 1000 scenarii prapastioase, ca daca are copchilu pneumonie, daca una , daca alta...Acu iar sunt in dilema ca nu stiu ce sa fac cu el , tot tuseste, muci din greu si e si destul de somnoros, cum se desfunda la nas , cum adoarme.Noroc ca am o prietena si vecina doctorita si o innebunesc pe ea cu dilemele mele.
Acu alta dilema: sa o trimit pe Bianca de maine la gradi, in conditiile in care inca mai tuseste (dar tusea poate sa mai tina 2 saptamani de acum incolo, sau s-o tin acasa de frica ca-mi mai aduce cine stie ce viroza /gripa? Ea de vreo 2 zile imi tot plange ca vrea la gradi, cred ca s-a plictisit cumplit cu noi acasa , si bolnavioara, eu ciufuta si ingrijorata , etc.
Asa ca HELP! astept sfaturi competente!
Roxana, mama ranitilor
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
iubitaaaaaaaaaaa
sunt exact in aceeasi situatie!
ile tusestre ca un magarus (a luat, culmea, de la bunica!
) si nu stiu cum sa fac sa nu se apropie de bebi... nu am lasat-o dar a mai "scapat" ea... iti dai seama, sunt si eu ingrijorata, bebi al meu are abia o spatamana
azi noapte desteapta de mine nu am mai bagat caloriferul ca facea bebi iritatii pe fata de la caldura si nah! acum ii curg mucii si a si tusit!
acuma eu zic ca se rezolva...
pediatra mi-a recomandat sa-i dau ceai de tei, dar deocamdata il beau eu... mult-mult...
ooooooooooooooooof
multa sanatate!

gandacelu spune:
felis, multa bafta maine! Doamnul sa fie cu tine, sa faci un bebe frumos si sanatos! si Sfantul Nicolae sa va apere!
monica-elizabet spune:
roserb, nu vreau sa te sperii, dar am o prietena care-si duce baietzelul la gradinitza si dupa ce de-abia terminase cu gripa si tot asa ca tine umblat prin spitale noaptea..desi baiatul e mare are 4 ani...s-a gandit sa-l duca iar la gradinitza si a luat alta 'tulpina" radacina...zi-i cum vrei de gripa...eu zic(parerea mea) sa eviti sa o duci pe bianca la gradinitza macar pana se mai lininisteste un picutz cu gripa asta si se face si mihnea mai maricel 3-4 luni.
GANDACICO...din experianta mea cu "baiatul" alex...nu e bine sa dai ceai de tei la baietzi...asa mi-a zis mie dr lui alex...orice dar nu tei ca scade randamentul
...stiu ca o sa radeti dar cele cu baietzei o sa vedeti ca trebuie sa urmariti chestia asta sa vedeti isi face putzica treaba sau nu....creste sau nu...si tot asa
mai bine-i dai baby calm...parca asa se numea ceaiul, era si de colici si de linistire.
va pup si va urez multa, multa sanatate pentru voi si bb-ici
monica
Miche spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
ce sa va mai spun?! perineul meu e "beton", am reinceput execrcitiile Kegel, adica imi simt si-mi controlez deja muschii ca inainte...
durerile de sfarcuri din prima saptamana (cand am consumat aproape un tub de garmastan!!!) m-au lasat acuma... erau nasolale de imi venea sa urlu efectiv...
cum ai reusit???
e doar o zi diferenta intre nasteri , si inca ma mai doare....(nu tare , dar doare)
Cum ai reusit asa de repede?
Si eu am un bebe cuminte, desi la spital i-a arata Onitzei si lui Felis ca nu e asa..
Am inca probeleme cu supraproductia de lapte in special la sanul drept.
Cand se regleaza oare?
Felis , mult succes maine!!
Darius