Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eveline, nastere usoara si bbelina sanatoasa, mancacioasa si somnoroasa. au mai fost fete care au depasit dpn-ul asa ca nu-ti face probleme, este o data aproximativa...poate sa fie mai devreme sau mai tarziu...si toate cele bune...distractie placuta !

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Monica, multumesc de incurajari! intre timp m-am uitat si eu si am vazut ca au depasit cateva mamici dpn-ul si pana la urma, toate au facut ...baietei...:))))

Ana 40 sapt
DPN 4 dec - Dr. Irimie - Sp. Judetean Suceava

Mergi la inceput

eveline asa este, dar stiau dinainte ca au baietzei, nu?
ai vazut ionela roxana a avut o surpriza...credea ca este baietzel si a fost tot fetitza, dar eu zic ca acest "mic" amanunt nu mai conteaza...este puiutzul nostru drag si orice ar fi, la fel de mult o sa-l iubim.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Monica, nici nu incape indoiala, nu conteaza ce o sa fie, il voi iubi la fel de mult.......doar ca ma distra ideea ca ar putea fi baietel, intrucat nici macar nu ne-am gandit la nume......sanatos sa fie!

Ana 40 sapt
DPN 4 dec - Dr. Irimie - Sp. Judetean Suceava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

fetelor am ajuns vremuri greleeee......bebelina mea ieri si alaltaieri a mancat la 3 ore si pe urma somnic 3 ore si ziua si noaptea (chiar azinoapte a dormit de la 10 la 3) si nici nu i-am auzit guritza. Statea in patutz fara sa doarma si nu zicea nimik pna intr0un final cand adormea si tot asa.
Dar azi... a mancat din ora in ora si nu a dormit mai deloc , in afara unor reprize de somn care nu depaseau orele dintre mese. Nu am vrut sa o hranesc asa des dar o tinea o gura si cauta tzitzica si nu aveam ce-i face decat sa o hranesc. Acuma mi-e teama sa nu pateasca ca ultima oara cand a mancat asa adica sa vomite. Acuma i-am facut baia si din nou papa sa vad poate reuseste sa doarma mai mult de o ora.
Sperca ai vostri sunt cumintei si voi sunteti bine.
pupici pt toti

Elena si bb Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Am pus poze cu burtica facute acum o ora!...

Sa-mi ziceti daca se vad!...

Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

felis, ce burtica mare si frumoasa ai...fff frumoase pozele...deci...se vad...

monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

felis. mai poti sa te ocupi si de musafiri? Doamne tu esti mamica eroina, examene, musafiri, nashica si cate si mai cate...bravo tie...distractie placuta! dar pliiizzzz...nu exagera, stai mai linistita sa nu te apuce inainte de data programata...mai e putzin.

monica

MONICA... ce sa fac daca m-au sunt finii ca vin pe la noi?... Puteam sa zic NU?... Mai ales ca ultimele dati am fost numai noi la ei ... Si tot timpul au pus masa... Acum daca ne-am cumparat si noi masa...
Aveam niste ciocanele de pui, le-am "parlit" putin, le-am pus la gratar, am facut si piure de cartofi si un castron maaaaare de cartofi prajiti, am luat bere... (si am gustat si YO ) ... La cartofi am preferat sa fac ambele variante gandindu-ma ca fiecare manaca ce-i place... Au mancat de ambele (si prajiti si piure) ca mi-a iesit fff bun piureul... Asa au zis ei...
Ei au venit si cu aparatul si am mai facut poze acum cat mai am burtica...

Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bumbacel
Felis, inca nu...si nu da nici un semn. Al meu sot zice ca o sa vina maine seara, da' nu prea cred, nu ma doare nimic, dop intact, la locul lui...zici ca mai am o luna pana nasc .
Tu stai cumintica acolo si odihneste-te, ai nevoie de forte.

bumbacel si bebi 40 saptamani
DPN 1-4 decembrie Dr.Radulescu (Filantropia)

BUMBACEL... eu te astept!...

Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

felis, ce burtica mare si frumoasa ai...fff frumoase pozele...deci...se vad...

monica

MONICA multumesc... Eram curioasa daca nu am mai facut ceva sa nu se vada...

Pozele mele!

Mergi la inceput