Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Intru asa de rar in ultima vreme, ce sa-i faci,sunt cu "norma"intreaga la BBlusa.Dimineata abia fecem ochi ca iesim afara,dupa amiaza incerc sa adorm, seara incepe distractia.....
Monica, abia acum am vazut mesajul tau.Incerc sa nu ma enervez, dar cand vad ca se "sclifoseste"si plange de somn, cand foarte bine ar putea inchide ochii sa doarma...ma scoate din minti.Cand plange de colici mi-e mila de ea,saracuta!Si nu inteleg de ce nu doarme uneori si trebuie sa ajunga in halul ala de oboseala de urla.
Vineri seara a urlat non-stop de la 13.30 pana la 21.00 cand am reusit sa o pacalesc la san.A stat soacra mea cu mine si s-a crucit si ea.Am adus o vecina sa-i zica de deochi, nu stiam ce sa-i mai facem.Ma aduce in stare sa cred ca n-am lapte!Ma-m muls(25mm de la un san fara efort si mai era)E bine?Uneori doarme si 4-5 ore fara sa ceara deloc.Asat inseamna ca am lapte?Cat trebuie sa manance la o masa?
Felis, frumoasa burtica!Ma apuca nostalgia...
Plec acum,cred ca s-a terzit BBlusa
Pupici,
Andreea si BBlusa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Fetelor, eu am ramas grasaaaaa
nu ma incape nimic din hainele vechi!
Pantalonii nu mi se inchid deloc , bluzele sunt neincapatoare pt sanii mei...
am incurcat-o!!!
Si deocamdata nu pot face efort pt sport ...

Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Andreea spui ca Maria ta are colici . Ai incercat SAB SIMPLEX? am auzit ca e foarte bun pt asa ceva.
Si nu mai fi nervoasa, ca se transmite!!

Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna seara fetelor Ieri ne-am intors si noi acasuca, cu tot calabalucul; cred ca abia asteptau cei din spital sa scape de noi; aoricum le ramanem datori, iar medicul a fost un dragut ca a fost intelegator cu noi; bine ca in final totul s-a terminat totul cu bine
Va multumesc din suflet ca a-ti fost alaturi de mine, va si va dulce pe fiecare in parte; felicit din tot sufletul noile mamicute si urez numai bine, nasteri usoare si refaceri rapide celor care au ramas inca pe listuta; nu am apucat sa va citesc din pacate, dar promit ca printre picaturi am sa-mi fac timp sa va citesc si de-altfel sa-mi scriu povestea nasterii
Ce va putem spune despre noi... de-ocamdata nu mare lucru; abia azi vom face prima baita acasa; noul nostru membru, dupa cum stiti de la Bits(care este o fata taaaaare draguta, si careia ii multumesc ffff. mult), este tot fetita(sprea surprinderea sotului, care a fost taaaare socat, de cum se naste si ca tot fata are, dar care acum si-a dat seama ca ca nu mai exista nici o speranta ca bebelusa sa devina baiat); este inca o magaldeata de om, cu numele de EMYRI ; momentan este cuminte, dar sa vedem de-acum incolo;
am pus si cateva pozici, nu prea multe din pacate; sper sa va placa

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ROXY ai uitat sa dai share pe poze,nu le pot vedea.mai incearca o data ,please caci sunt curoasa sa-ti vad mogaldeata.

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andreea, ai cantarit-o? daca ia macar 120 de gr saptamanal inseamna ca ai lapte.Mai ales daca doarme si 4, 5 ore.
Vaiiii parca ma vad pe mine acu 2 ani.Nu mai stiam ce sa fac, eram o epava, nu aveam nici forumul....Sofia urla si urla si urla.....
Incearca plimbat f. repede, la sofia mergea.sa o plimbe soacra si tu sa dormi.
daca nu merge si nu merge poate incerci suseta???
eu n-am incercat, eram prea capoasa, dar cred ca am exagerat, ca 2 luni n-am stiut ce-i aia viata.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

MICHE lasa disperarea cu grasimea caci se va topi ea,mai ales ca alaptezi si inca e prea devreme de abia ai nascut.

Mergi la inceput

ADRIANA am fost la doctor astazi(nu pt mine) si am intrebat de baia in cada.daca ai depasit 1 luna e ok ,se poate face baie in cada.cum te mai descurci cu mititeii?asteptam pozici cu gemeneii

Mergi la inceput

fetelor acum am putina treaba dar intru mai tarziu si va spun ce am aflat astazi despre lactatie,aviz celor ce alapteaza exclusiv.va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miche, eu cred ca bluzele neincapatoare nu sunt o problema. Cu pantalonii este altceva. Am inteles ca in timpul sarcinii oasele bazinului se distanteaza pentru a face loc copilasului. Procesul se pare ca este reversibil dar in timp nu chiar intr-o saptamana. Noi sa fim sanatoase!

Otilia, DPN 9 Decembrie

Mergi la inceput