Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Fetele, multumesc pentru idei in legatura cu galbenusul.A mea gaza e super mofturoasa la papa si nu-l papa nici cu brinza nici cu cartof in supa nu stiu cum sa-l pun sau poate in piureul de legume, legumele din supa?...pina una alta il papa bine cu spanac.

Ane mamei taletanara tare si ca mama dar mai ales ca bunicaMultumesc mamei tale de incurajari si pentru rindurile frumoase

Adriana dar ai un flacau pe cinste, maninca nu se incurca.Ilinca mea, deh ca fetele, o delicata, niciodata mai mult de 150gr si alea cu greu si uite ca-i o grasana.Oare de ce nu papa si ea mai mult cantitativ?

M-am referit la gradinita e super ca stai acasa atat de mult.Eu inca habar nu am ce voi face...dar ma dumiresc eu.

In legatura cu kg am trecut pe Monti sper sa invat sa gatesc Monti deocamdata ma pierd cu lipide, glucide nu mai stiu care cum sunt.

Laptele cu orez il faci obisnuit, adica fierbi orezul in lapte si-l mixezi?pui si zahar?zi-mi te rog si mie ca eu foarte rar i-am dat gazei orez.

Noapte bune!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

AIDA YAYA

gata treaba

ma duc si eu la nani. dar mai ianinte sa ma laud cu ce-am primit de mos Nicolae. un memory stick - asa-s de bucuroasa

iar lui Matei i-am luat un tel cu o forma de ou mare care cint foarte frumos si un ciine cu gitul lung care are diverse cercuri ce se pun pe git, iar cercurile is facute din bucati imbinate - na, explicatie de ora 2 noaptea

noapte buna

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Neata
Haideti sa va povestesc cu gradinita.Si eu ferm convinsa ca dupa 1 an il duc si imi vad de treburile mele in continuare.Dar..prietena mea Andreea, l-a dus pe Sebastian la gradinita de la 11 luni(este cu 5 luni mai mare decat Phillip).La scurt timp a facut prima raceala, cu febra, tuse, muci etc, urmata de alte raceli..si in 2 luni de mers la gradinita cam tot asa a fost.Nu a putut sa-i faca vaccinul de 12 luni-datorita starii respective- si a trebuit sa renunte la gradinita.Cand iti face copilul 41.6 febra, o iei razna si esti in stare sa stai cu el acasa numai sa nu-l vezi cum sufera.
In 2 saptamani s-a facut bine, a facut si vaccinul si se pare ca solutia va fi un timp o bona.
Si mie mi-a cam dat de gandit, pentru ca mi-ar fi cumplit.Daca merge la gradinita sigur eu lucrez.Nu prea poti sa-ti iei toata ziua concedius a stai cu copilul acasa, in timp angajatorul te poate da afara-pe motiv ca stai prea mult dupa fundul copilului.
Mie mi-e groaza...eu ce sa fac??In 2 luni Sebastian a 'prins' multe lucruri, e normal cand este in colectivitate.De-asta ma tot gandesc..si ma tot gandesc..si eu ce sa fac???
Ma gandesc daca sunt putin mai mari(2-3 ani) n-ar mai raci asa usor, ar avea o imunitate???Intreb si eu.

Aseara am transferat bani din contul meu in al lui Vio asa ca nu prea dau socoteala multa...si mai trag si-o fuga astazi la spanzurat ceva bani(ii iau lui ceva mic si ii zic:vezi ce ti-am luat???).
Va pup si zi faian, eu revin pe seara

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna dimineata fetelor!
Babee, cu gradinita cam asa e... mereu raceala... apoi bolile copilariei etc. Nu stiu din proprie experienta, ci din spusele mamicilor cu copilasi putin mai mari ca ai mei. Totusi as vrea s-o dau pe Maria la anu', cand face trei anisori, sa se obisnuiasca cu colectivitatea (ca e putin cam salbatica). Stiu insa o fetita, putin mai mica decat Maria, care e la o gradinita particulara de asta toamna si n-a racit deloc pana acum. E adevarat ca e la o gradinita "cu pretentii".

Multa sanatate bebelusilor,
Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata!!
Aseara m-am culcat si eu mai devreme (adica ora 11), da nu am putut deloc sa adorm, cred ca pe la 2 am adormit, nu stiu ce sa mai fac, ca nu pot adormi de la un timp.
Cu gradinita, nu stiu ce sa zic, la noi se zice "cresa" si eu am oroare de cuvantul asta de mica. Ne zicea mama ca unii copii merg la cresa si stau acolo singuri asa de mici. Gradinita parca suna mi bine. Despre raceli, asa am auzit si eu, eu as opta pentru bona. Macar pana la 2 ani si ceva. Una e sa-ti raceasca ceva mai mare si alta asa mic. Zic si eu...

Uitati-va la pozele de la intalnire aici : http://www.marius.rdsor.ro/wtc. Suntem si noi!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

LA MULTI ANI si din partea noastra tuturor sarbatoritilor de ieri , La Multi Ani Aida Sa aveti cu totii parte de ce e mai frumos pe lume, si pentru Aida, sa iti traiasca nepotica si fiica si sa va bucurati impreuna pana la 120 ani!

Eu ieri dimineata nu am avut internet si dupa amiaza nu am mai putut intra pentru ca am fost si sunt inca, cu ochii pe Amos. A facut temperatura foarte mare. A dormit la pranz si cand s-a trezit am papat si am iesit afara. Cand ne-am intors de afara si am pus mana pe el, ardea. I-am luat temperatura avea 38.8. I-am dat Acamoli si i-am facut o baie in apa aproape rece , pentru ca intre timp ii urcase temperatura la 39.4 si i-a mai scazut ...dar am chemat medicul acasa. L-a cautat in gat, in urechi, l-a ascultat peste tot...nu are nimic..si totusi de ce face temperatura?? A zis ca e un virus si ca in cateva zile trece. Va dati seama ce "linistita" am fost. Asa ca toata noaptea nu am dormit, am stat si l-am pazit si chinuit sa ii iau temperatura. Nu a scazut mai mult de 38.5. Dimineata la 6 iar avea 39.4....numai pe la 7 am reusit si el si eu sa adormim 3 ore. Is chiauna. Acum are iar temperatura...nici nu stiu ce sa mai fac.
Vreau sa imi pastrez calmul si sa astept....dar in acelasi timp sunt super ingrijorata. Imi pare rau ca nu m-am dus asta noapte la urgenta, sigur i-ar fi facut analizele de sange.
Va dorim o zi buna.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Saphir, multa sanatate lui Amos!!! Poate ii iese vreun dintzisor!! Pune-i si supozitor cu paracetamol,daca ai, e bun pentru febra. Sosete cu otet,nu stiu ce sa zic, ar trebui sa-i treaca. Daca nu, e bine sa mergi la medic.

Uitati o alta poza de la intalnire mai frumoasa!! In album la mine "Albert la 10 luni"

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Alexandru!

Monica, in timp ce tu vrei sa-l obisnuiesti pe Albert sa puna in gura mancarea, eu nu stiu cum s-o dezobisnuiesc pe Clara sa nu mai guste orice ii pica in mana. Ea baga in gura tot-tot-tot, de la scame, firmituri, jucarii, sticle de plastic si ajunge sa linga obiectele pe care nu le poate musca, ex usa, canapea, ghivece de flori. Si are o placere deosebita pentru partea metalica a fermoarelor. Nu stiu ce sa ma fac cu ea. Ii spun "nu-i voie", dar degeaba. Imi ramane solutia de a-i lua obiectul (uneori cu scandal mare) sau de a o lua la plimbare. Asa ca mai bine sa puna in gura doar ceea ce-i dai tu in manuta!

Referitor la gradinita, eu ma gandeam s-o dau din primavara-vara, pentru 2-3 ore. O prietena asa a procedat cu baietelul ei, initial chiar statea cu el la gradi, pana s-a obisnuit si l-a putut lasa singur (la gradinita particulara cu program Waldorf). Voi vedea cum se va comporta in colectivitate, iar cand va trebui sa ma intorc la servici, sa fie deja "calita".

Saphir, sanatate multa lui Amos!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

http://community.webshots.com/user/tatianagut
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ziua buna!

Gata, am ramas singurei. De acum Rares ma va avea dor pe mine partener de joaca. Era tare bine cand il lua la frecat pe tataia.
Oricum am invatat doua scheme care il distreaza teribil pe bb: il iau de manute si-l car in spate, ca pe un sac (dar e sprijinit f.f. bine de spatele meu) si acel leganat pe un picior (uta, uta cu caruta....). E tare fericit daca-i faci asa! Tataia ne-a invatat.

Saphir, multa, multa sanatate lui Amos!!! Si tie putere sa treci peste episodul asta! Ai grija si de samburica.

Tania nu ne-ai dat reteta de ciulama!

Monica, nu pot vedea pozele!!!

Ileana, multumesc mult de tot pt. mesaj. O sa incerc si eu programul lui Luca. Poate va merge!

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares 1
Album Rares 2

Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

tuturor mamicilor si bebeilor de la Arturici.

Noi tot in ritmul obisnuit, fara timp de-o pauza. De-abia astept sa intru in concediu (mai e o sapt!!!) si sa revin alaturi de voi ca mi-e dor.
Aseara am trimis bona la ea acasa sa se odihneasca acolo nu la mine. Asta pt ca:
- ea nu cara copii ca o doare spatele;
- idem motiv pt care ea nu cara NICIODATA caruciorul;
- treaba o face de mantuiala;
- cum intram pe usa in casa ea o zbughea (chi ca veneam la 18!);
Asa ca m-am enervat aseara si am hotarat (dupa lungi procese de constiinta ca deh, vin sarbatorile si nu e crestineste sa o las fara servici...) ca GATA. Doar banii la noi nucad din cer.
Ca urmare am luat-o de la capat cu cautatul de bona! Uff. Azi la 15 am interviuri.

La noi Mos Nicolae a fost tare darnic, mai ales cu Arturicii care au primit o gramada de cadouri. De-abia au zece luni si au 2 cutioaie pline ochi cu jucarii. Am inceput deja sa dam din ele.

Ca noutati:
- stau in cap. Cand ii intrebi: Cum stai tu in cap? Ridica funduletzul in sus, pun maine si capul pe podea. Ma prapadesc de ras cand ii vad.
- stiu sa arat: urechea, guritza, limba, piciorul si mana. De ochi si nas nu s-au prins cum sta treaba ca nu le nimeresc.
- se urca extrem de des (spre disperarea tuturor) pe canapea. Tot nu au invatat sa se dea jos. Dimineata eu fiind in baie ei s-au urcat pe canapea si stateau de vorba acolo ca doua babutze.

Saphir
Nu poate fi de la dinti asa ca fuga la (alt) dr.
Monica
Si noi am fi vrut sa venim duminica dar Arturicii au facut nani de la 16 la 18 asa ca am ratat.
Babee
Bine ati revenit cu motoarele in plin!! Spor la cumparaturi!

Si pe mine ma bate gandul de o cresa la Arturici macar 4 ore/zi. Dar nu mai repede de 2 ani. Pe masura ce trece timpul mai groaza imi e sa ii duc, mai ales ca sunt super stresata sa nu pateasca ceva grav (capate sparte sau alte alea). Paranoia, ce sa fac.

Voi cand ii treceti pe lapte de vaca?

Gata, la treaba cu mine! Va pupam!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput