Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

sarbatoritilor de azi, cu numele sau care mai adauga o lunica

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am uitat ...

Adriana, multumesc mult de tot
cum sa n-am incredere????

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

La multi ani de Sfantul Nicolae!!! (neuronul singuratic a uitat pana acum)

Tania, cum ai facut ciulamaua de pui??? Da-ne si noua reteta, te rugam!!!

Anca, azi am ridicat banii de la posta. Asa ca totul este ok. Imi pare rau ca nu ne-ai zis inainte de peripetiile cu puzzle. Cei la care am facut eu nu aveau decat un model amarat expus, si ala era tot intunecat. Asta e...

Babee, sa stapaneasca sanatos Phillip ghetutele. Tie succes maine la darea de seama.

Emilly, bravo pt. Ilincuta!!! Ai vazut ca incepe sa mearga? Cum mai e cu kg?
Eu o sa-l dau la gradi pe Rares la 3 ani si ceva probabil. Voi sta cu siguranta acasa cu el pana la toamna viitoare, apoi voi angaja o bona. Tu te-ai referit oare la cresa?

Ane, La multi ani cu sanatate pentru mama ta!!! Ce tanara este!!!

Eu azi i-am pregatit lui Rares peste (amestecat cu legume) si nu am avut mare succes. Tare imi e ca maine trebuie sa schimb meniul.
Tot azi a mancat pentru prima data cu placere cereale facute piure.
Eu am mereu senzatia ca nu se mai satura cu meniul actual. Uneori ma sperie cat poate papa: 350 ml de suc de fructe, 250 g iaurt, iar seara bate recordul - 350 ml lapte cu orez. Si tot se scoala noaptea.
Am inceput sa-i mai intercalez o masa intre iaurt si bibele de seara ca altfel nu se mai poate.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares 1
Album Rares 2

Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Buna seara......sant AIDA YAYA lui Rachela....La multi ani Philip ,Erica,Dinu, Matei ,Iulia,Andrei iar de la mine un pentru toti copii aceste minunate comori dar si pentru mamicisi sa va dea DUMNEZEU multa sanatate si rabdare sa va cresteti puiuti Va citesc inca de la inceput si santeti niste mamici minunate si aveti niste copii frumosi niste comori care nu au pret...SA VA TRAIASCA mamicilor .Multi si multa sanatate pentru Puiuti si Mamici si pentru comoara mea mica Rachela si un pentru comoara mea cea mare Anita .......

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Vaiiii, deci asa sta treaba cu puzzle-ul asta! Cred ca o sa -mi pun mintea la contributie si sa caut alt cadou. Ca nu am timp sa umblu de nu stiu cate ori dupa el. Asta este!!
Albert papa oul si cu piure de cartofi sau , mai nou, cu spanac.
Sunt tare fericita ca mananca si el ca lumea. Deschide gurita si e dornic sa manance, mi-e un drag de le cand il vad ca are pofta de mancare. Si a inceput sa bage si el in gura cate ceva. Daca ma vede pe mine ca duc la gura prima, duce si el. Nu mereu, da a inceput. Astazi mancam un croissant si el , pac, il ia si baga la gura. Sa fi vazut cu ce pofta manca...l-am lasat pana a ajuns la ciocolata, vedeam eu ca trage cu pofta mare, si i l-am luat, normal, si i-am dat un colt de paine!! N-a comentat, buna si aia!!! Gata, nu o sa mai mananc langa el, ca nu vreau sa-i dau lui dulciuri. Alea sunt pentru mami!!
Tati nu pune gura pe dulciuri, de nici un fel, bucuria mea. Daca o fi si Albert ca el.... da nici eu nu fac exces, insa imi plac, recunosc.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Adriana, nu v-am zis de peripetii ca mi se parea fara rost. plus ca eu eram la Iasi, voi la Bucuresti, nu era acelasi lucru.
io m-am enervat. plus ca voiam sa fie surpriza si tot mergeam la ei cind ieseam cu Matei la plimbare ca sa nu se prinda Ovi. si laboratorul era la etaj, si ma cunosc toti gardienii din mall ca lasam mereu carutul la ei in birou ... si cite si mai cite.
dar macar mie mi-a iesit bine pina la coada. imi pare rau ca ati dat si banii degeaba si nu sinteti multumite.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

quote:
Originally posted by ane2

Buna seara......sant AIDA YAYA lui Rachela....La multi ani Philip ,Erica,Dinu, Matei ,Iulia,Andrei iar de la mine un pentru toti copii aceste minunate comori dar si pentru mamicisi sa va dea DUMNEZEU multa sanatate si rabdare sa va cresteti puiuti Va citesc inca de la inceput si santeti niste mamici minunate si aveti niste copii frumosi niste comori care nu au pret...SA VA TRAIASCA mamicilor .Multi si multa sanatate pentru Puiuti si Mamici si pentru comoara mea mica Rachela si un pentru comoara mea cea mare Anita .......

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Ma intrebam cand o sa scrieti , ca din umbra stiam ca ne 'urmareste' cineva.
Multumim frumos pentru urari si o viata si mai frumoasa de-acum inainte-ca meritati.Noi va pupam si eu una multumesc pentru incurajari

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

quote:
Originally posted by ad_risnov
Eu am mereu senzatia ca nu se mai satura cu meniul actual. Uneori ma sperie cat poate papa: 350 ml de suc de fructe, 250 g iaurt, iar seara bate recordul - 350 ml lapte cu orez. Si tot se scoala noaptea.
Am inceput sa-i mai intercalez o masa intre iaurt si bibele de seara ca altfel nu se mai poate.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares 1
Album Rares 2

Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II

Adriana, si eu am avut aceeasi problema cu Luca, cam cand avea varsta lui Rares. Asa ca am modificat programul de masa. Nu stiu pe la ce ore papa Rares, dar uite cum manca Luca: la 13 pranzul, la 17 2 iaurturi, la 20:30 lapte cu cereale, ajunsesem tot pe la 350 ml. Si pentru ca am zis ca nu-i cazul sa pape iar noaptea, am facut asa:
13 pranz
17 un iaurt sau o banana sau un mar gol, cateva sticksuri, 3 grisine, o gustare usoara
19 cina (mancare cam tot ca la pranz, de regula felul 2, ciulama, paste, tocanitze) + 2 danonino desert
21:00 100 - 200 ml, dupa caz, lapte cu cereale (asta intra asa, de sete )

Si in felul asta a inceput sa nu mai ceara de mancare noaptea.

Ma scuzati de deranj, am zis ca pot fi de ajutor.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ileana, da nu-ti mai cere atatea scuze, ca nu deranjezei pe nimeni. Orice sfat e binevenit!! Multumim!!!
Noapte buna, fetele, ma duc si eu la culcare, ca mereu ma apuca ore tarzii!!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Emilyeu ii dau galbenusul amestecat cu supa, sau cu mancare de dovlecei cu smantana. Poti incerca si cu mamaliguta cu branza, sau pur si simplu amestecat cu branza de vaca.

Am pus si noi doua pozici in Albumul cu bb ian feb 2004. La luna XI suntem primii !!!!!

Otilia si Robert (24.12.2003)

http://community.webshots.com/user/otilia164
http://community.webshots.com/user/bbianfebr20042

Mergi la inceput