Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

La multi ani pt sarbatoritii de azi Philip, Erica, Dinu, Matei, Iulia, Andrei, Dinutu!

Toate cele bune pt toti cu numele de Nicoleta si Nicolae
Anca sa stii si noi suntem codasi. Nu mergem de o singura manuta, numai de doua. Si nu stam inca singurei in picioare. Cred ca ti-am mai spus ca si noi am avut probleme dar (din cauza nasterii premature) dar incet incet se rezolva. Toate progresele (ridicat in fundulet, ridicat in picioare, mers prin patut, rostogolit, mers in patru labe) le-a facut intr-o luna. Pana la 10 luni … nimic. Tot in ultima luna i-au iesit si 4 dintisori (TOTI SUS!!!). E un iepuras autentic.

Noi vom incepe seria chefurilor de la 1 an. Va vom trimite si voua o felie de tort.

Pt ca aici ninge de vreo 3 ore, va trimit si voua niste zapada.

Otilia si Robert (24.12.2003)

http://community.webshots.com/user/otilia164

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele, cit ati mai scris...incerc sa va prind din urma.

la multi ani sarbatoritilor de azi si din weekend pe care nu i-am felicitat!

Fetele, in ce combinatii le mai dati galbenusul de ou??Am incercat cu cartof si smintina si nu i-a placut.In continuare il papa doar cu spanac ca nu-mi vine in minte alta combinatie.

pupici si o zi buna!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Helen, drum bun si vacanta placuta!!! Banuiesc ca la Sinaia va duceti.

Emilly, eu ii dau lui Rares galbenusul si cu piureul de legume si cu iaurt. El il mananca in ambele combinatii. Sper sa-i placa si Ilincai.

Tania, poncho-ul este fara maneci si fara nasturi. Este ca o pelerina in colturi, din lana si are doua fete: maron si portocaliu. Este f.f. frumos si poate fi purtat in mai multe aranjamente, ca sa zic asa.

Azi m-am dus la biserica de langa noi sa intreb cand il pot duce pe Rares la impartasit si stiti ce mi-au zis babele de rigoare? Ca trebuie sa ma duc cu puiul duminica la 11, nemancat. Le-am intrebat: cum credeti ca pot tine nemancat un copil de 10 luni?
Sa astepte ele sa ma duc asa.
La alte biserici il impartaseste bine mersi, mancat. Mi se pare o absurditate.

Noi am fost la plimbare, dar ne-a apucat ploaia. Sper sa si ninga.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares 1
Album Rares 2

Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Philip, Erica, Dinu, Matei, Iulia, Andrei

La multi ani pentru cei ce se numesc Nicoleta sau Nicolae!

Si la noi a sosit Mos Nicolae, pai daca am fost cuminti, era si cazul. Clara a primit un Mos muzical, ca sa stie despre cine tot ii povestesc si o jucarie cu cubulete, dar in loc de galetuta, trebuie potrivite intr-un elicopter. I-am improvizat o galetusa de la smantana. Si bine-nteles, o nuielusa, care i-a placut mai mult decat jucariile. Avea ce roade (e din plastic)
Eu am primit o pijama, fructe si o cutie de ciocolata, iar sotul meu, un CD cu Voltaj si un puzzle cu Clara, ca tot vorbeati de puzzle-uri. Am sarbatorit si 7 ani de cand ne cunoastem. Atunci cred ca s-a plimbat un Mos-Cupidon . Din nefericire, nici al nostru n-a iesit prea clar, s-a pierdut mult din calitatea pozei, desi era foarte buna, luminoasa. Dar asta e. Eram pe ultima suta de metrii si n-am mai avut ce face.

A nins si aici, dar a fost destul de cald si s-a topit .

Emilly, pe langa spanac si cartofi, eu pun galbenus in supe, impreuna cu lapte sau smantana - supa de pui, de mere, de salata, de usturoi etc. Nu mananca deodata un galbenus intreg, dar cred ca e bine si asa. La pranz mananca atat supa, cat si felul doi.

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

http://community.webshots.com/user/tatianagut
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Philip, Erica, Dinu, Matei, Iulia, Andrei!!!!

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Philip,Erica,Dinu,Matei,Iulia,Andrei

Si in special La multi ani mamei mele care astazi a implinit 41 de ani!!!!!!! Sa traiesti inca o suta de ani de acum incolo !!!Sa fii iubita,fericita si toate dorintele sa ti se inplineasca!!!!

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

A venit Mosul !!! Mai tarziu da a venit incarcat cu multe dulciuri! Stie ca imi plac!! Un ou Kinder Christmas ,d-ala mareee , cu funda , o punga cu globuri si mos craciun din ciocolata toate frantuzesti , o punga mare de croissant...Nu am desfacut oul sa vad ce surpriza am!! ca nu m-am indurat, prea e frumos ambalat !!
Ma duc la masa ca ne e foame!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ce fericire pe voi ca a venit Mosu'...eu sunt la cura si i-am zis mosului sa ma sara...in schimb aseara am fost la cumparaturi si mi-am luat o groaza de luminarele parfumate cu suporturi rosii ca de Craciun, multe globuri si azi cred ca fac bradul...nu mai am rabdare vreau sa-i vad mutrisoara Ilincai la atatea beculete si culori.
Voi cind va faceti bradutul?

Fetele voi pe la cite luni va ginditi sa va duceti puii la gradinita??Eu ma tot macin si nu stiu incotro sa o apucam, ce facem pe viitor...vreau sa stiu voi cit stati cu bb-i acasa, cele care stati?

In rest Ilinca mea a inceput sa mearga binisor tinuta de minute si a facut si primul pas cu tata-su, bucurie mare pe noi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Adriana, in mod normal copilul nu trebuie sa manance inainte de a fi impartasit.Dar....dupa ce mananca, daca apuca sa doarma macar 10 minute cica e mai bine.La noi cam asa e, Phillip papa dimineata, trage un nani mic in biserica si aproape de 12 se impartaseste.Ei..ni s-a mai si intamplat sa nu faca nani, dar e copil, ce sa-i faci?
Poate in alta parte va iesi mai bine puzzle-ul..ca sa fie cadoul reusit.
Astazi am iesit cu Phillip la plimbare.Cum lunea trecuta mi-a fost furat portofelul, cu actele si cardurile, astazi l-am 'imprumutat ' pe-al lui Vio.Si i-am luat lui Phillip cadoul de Mos Craciun(ca tot fu astazi Mos Nicolae)-niste ghete superbe.I-a crescut piciorul, l-am masurat la magazin, si are 20.Am luat ghetutele 21.Mi s-a explicat ca iarna trebuiesc a fi luati pantofii cu 1 nr mai mare din cauza sosetelor groase, a ciorapeilor s.a.m.d.Vara e bine sa fie lejeri, si nu fixi.Deci...impartasim experiente.Si am mai luat una alta, si am cam cheltuit ceva bani...maine ma fac mica cand m-o intreba Vio
Emilly imi pare rau ca nu-ti pot da un sfat, Phillip nu accepta nicicum ou, lasam pe alta data experientele.

Si cum promisesem dimineata, ultima nazdravanie a lui Phillip.
Acum 2 saptamani, merg la bucatarie sa fac papa pentru el.cat curatam si taiam legumele, il aud lipa lipa.Ma asteptam s-ajunga la mine..imi continui treaba, Phillip nu venea.Merg sa vad ce face si udne e...nu il vad..M-am speriat putin, ma pun sa-l strig...aud numai :hi, hi...mmmmm.Pune-te si cauta locul de udne vin sunetele.Depistez ca e vorba de dormitor, iarasi il strig.HI hi hi ....Phillip e sub pat.Ma aplec, hai sa-l scot.El era cam pe mijloc(pat de 2/2), eu nu reuseam sa intru sub pat...Ce radea si se hihilea...eu cu mana sa-l apuc de-un picior si sa-l trag..si s-a intepenit intr-un lemn ce sustine patul la mijloc.Cred ca s-a si speriat, si pune-te pe urlete si plansete.N-am avut altfel cum sa-l iau de-acolo decat dupa ce am scos salteaua, am scos grilajul de lemn si gata....Ce ochi mari facuse si nu intelegea el cum apar eu pe undeva ..asa....
Faze de te ia rasul cu plansul...dar deh..asta-i inceputul

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Ane, la multi ani cu sanatate si bucurii mamei tale
ce tinara e ... fain de tot

La multi ani !!!! celor care-si serbeaza azi onomastica

imi pare rau ca nu v-a iesit bine puzzle
nu v-am mai spus ca m-am gindit ca-s amanunte neesentiale.
eu am dus poza in format electronic, mai scrisesem pe ea "la multi ani taticule", la rezolutie foarte buna. au verificat poza inainte de a se apuca de treaba si au zis ca e ok. si tot mi l-au scos prost.
insa l-am dat inapoi si le-am spus ca daca asta e tot ce pot face atunci eu vreau banii inapoi. au incercat sa ma abureasca cica asa le iese si n-am stat deloc la povesti. le-am zis, ori calitate ori banii inapoi. mi l-au facut in final ca lumea, insa mi-au aratat plini de mindrei ca le-a iesit abia din a patra incercare.
mai aveam un argument daca incercau iar sa ma abureasca. aveau expuse modele, care erau foarte faine, deci posibilitati existau.
dar eu l-am dus cam cu o sapt. inainte. chiar asa m-am gindit. daca iese prost sa am timp sa-i intorc de cite ori vreau eu.

noapte buna ... eu am la treabaaaaa ... iar ma apuca ora 3 la computer

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

Mergi la inceput