Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (51)
Raspunsuri - Pagina 5
Jojoo spune:
LA MULTI ANI!!! PTR NICOLAE SI NICOLETA, BB,MAMICI SI TATICI.
LA MULTI ANI!MATEI,IULIA,ANDREI,PHILIPSI ERICA.
LA MULTI ANI!PUIUTU MAMI.
Astazi este si ziua lui DINUTU, implineste 10 luni.Spunetimi va rog ce trebuie sa fac ca sa aparem si noi in listuta.La un moment am fost dupa care am disparut.Noi suntem bine si ne laudam cu inca un dintisor(4).Cu timpul eu stau foarte prost si nu prea reusesc sa va scriu.
Babee spune:
La Multi Ani Dinu...
6 copii nascuti in aceeasi zi...e ceva..Sa ne traiasca
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2
Scumpetel
Iubi si Phillip (6.02.2004)
dadi_t spune:
La Multi Ani Matei, Erica, Phillip, Andrei,Dinu si Iulia!
Adriana, sa porti sanatoasa poncho-ul! ce culoare este? Este cu maneci sau fante?
Babee, daca este valabila chestia cu marimea de la pantof , atunci esti o fericita!!!!!! OOps! Ce indecenta sunt!hi, hi, hi!
Manuela, si Anduta are excese de tandrete fata de Bibi si sunt asa scumpele cand se joaca impreuna sau cand se dragalesc...sanatate multa Ioanei!
Monica, felicitari pt.implicarea ta in acest proiect!
Ieri i-am facut ciulama lui Bibi cu piept de pui si miezul de la o felie de paine..A mancat in nestire...M-am oprit eu ca mi-a fost frica sa nu vomite de-atata mancat. Am facut ciulamaua pt. toata familia, dar mai pt. Bibi si a iesit un deliciu. Am fost plecati cu Bibi intr-o vizita si cat am stat acolo s-a foit tot timpul. Cand am incercat s-o adorm se uita speriata de jur imprejur pe pereti si incepea sa planfga. Oare credea ca o las acolo???? Mi s-a parut curioasa reactia asta. Deci a inceput sa faca diferenta intre casa noastra si a altora....
La multi ani, tuturor Nicoletelor si Nicolailor pe care ii cunoasteti si distractie placuta astazi!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...poze Noiembrie!
Babee spune:
Dady..cred ca e la fel ca si faza cu nasul mare....
Aiurea ca pe-aia n-o stiu..dar io-s multumita asa cum e
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2
Scumpetel
Iubi si Phillip (6.02.2004)
Andruska spune:
Philip
Erica
Dinu
Matei
Iulia
Andrei
La multi ani ingerasul lui mami umblaretz peste tot !!!!
Si la noi a venit Mos Nicolae cu dulciuri pentru copii si Andrei s-a bucurat tare mult .
Matei se plimba peste tot si nu sta o clipa locului; am fost si i-am luat ghetute din Obor ca sa stea tot timpul incaltat iar astazi mergem din nou la kineto. Sa speram ca o sa se faca bine repede.
Este un scump si nu mai pot dupa el, il iubesc tare mult !!!
Andrei este in focuri si exerseaza pentru Mos Craciunul de la gradinita - are niste texte de retinut si eu abia astept sa il vad pe scena imbracat in Mos , cred ca o sa fie super haios.
Chir voi stiti de unde as putea sa ii gasesc un costum de Mos - pantaloni si o bluzita sau o pelerina?
Va pup pe toate si sa aveti numai bucurii si impliniri - asta asa ca urare de Mos Nicolae
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
ad_risnov spune:
Dinutu!!!
Am fost la cumparaturi si m-am intors tare suparata.
Am facut acel puzzle cu Rares si a iesit super naspa. Am dus 4 poze sa aleaga ei care iese cel mai bine si cand mi-au aratat produsul finit nu-mi venea sa cred ca e puiul meu: culorile inchise, fata rosie... ce mai bani aruncati pe geam. Am facut un scandal. Si eu care vroiam sa fie o surpriza placuta.
Asa ca, Monica, nu ti-i mai recomand pe cei din Carrefour!!!
Poate gasesti in alta parte.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II
anda141 spune:
Andra, am vazut in Carrefour costum de Mos. In Carrefour Colentina.Erau tare dragute, bluza cu pantaloni, m-amsi uitat la ele, dar nu am luat ca nu aveam de ce.
Adriana, Ce rau imi pare, s-ar putea sa ias asa peste tot??? O sa incerc la Unirea, au si acolo un centru de-asta, nu stiu daca si ptr. puzzle, dar intreb. Multumesc ca mi-ai spus.
Anca, al tau a iesit bine? Adica l-a facut la fel ca pe poza?
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Helen spune:
Philip, Erica, Dinu, Matei, Iulia, Andrei !!! si multi
Noi maine plecam la bunici la munte si paote nu o sa mai am timp sa intru, asa ca va salutam acum si ne vedem (scriem) spatamana viitoare! Sper sa nu ninga f tare ca aici ninge de o ora si s-a pus f mult, e zapada din aia super faina! Dar pe drum nu e prea ok... asa ca ar fi bine totusi sa nu ninga ffff mult....!
Sanatate la toti copiii si numai bine la mamici, tatici si la toata lumea!
si la revedere!
Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004
claudiachirila spune:
Multumim frumos pentru urari!!!!!!!!!
Noi, abia acum am reusit sa intram un pic sa citim. Dragos e foarte agitat, probabil iar din cauza dintilor.
La multi ani sarbatoritilor de azi Philip, Erica, Dinu, Matei, Iulia, Andrei !!!!!!!!!
Cum a fost la intalnire? Ati facut fotografii? Vrem sa vedem si noi.
claudia si dragos
anda141 spune:
Am un CD super fain cu melodii de Craciun , facut cadou de sotul meu, cu melodii luate de pe net. A stat cateva nopti sa le faca rost. Il ascult cu placere, dar imi lipseste zapada!!! Helen , trimite si pe la noi....mi-e dor si mie de cativa fulgi!!
Claudia, eu am fost la intalnire, insa nu am avut paratul foto. Eu am ajuns si mai tarziu, deja se terminasera prezentarile si ce a mai fost acolo, i-au facut si lui Albert poze dar nu stiu cine si unde le-au pus!!
Poti vedea la "discutii generale" ,e un subiect acolo si au pus fetele poze.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004