Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Olivia dulce, sa cresti mare si frumoasa

Imelda, imi pare tare rau pentru problemele pe care le aveti, insa am siguranta ca totul se va rezolva. La cine ai fost pana la urma? Te-ai dus la doctorita recomandata de colega mea?

Monica, nu era Albert singurul ciudat, Alex nici acum nu intelege ce sa faca cu bucatele de paine sau de mancare, iar cu biscuitii nici atat. Daca i le intind eu mai musca sau gusta, doar atat.
In schimb ii place sucul de mandarine pe care nu il suporta nici ea, si ii dau feliute si le musca pana stoarce ea tot din ele. Ins anu am curaj sa o las cu ele, sa nu se innece.

Otilia, Alex va primi un cub cu forme de la Chicco ptr ca nu am gasit galtusa asemeni celei a lui Matei al Ancai. In plus o carticica cu un magar si niste hainute.

Amalia si Dragos

Anca, nu e Matei cel mai intarziat, ci pitica mea care nu merge decat de ambele manute. In plus nu prea raspunde la intrebari de genul "Unde?" si nici nu se omoara cu vorbaraia.

Noi ne-am intors de la munte dupa-amiaza. Mi-a fost tare dor de Alex, aproape ca nu m-am bucurat fara ea. Am vorbit mereu numai despre ea. In rest macar m-am odihnit si imi vine sa urlu ca maine ma duc iar la serviciu. Si ce masteaptaaaaa! Eu care voiam sa intru in atmosfera sarbatorilor.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare!

Olivia Karla!!!
Amalia!!!
Dragos!!!

Anca, banii de la tine au ajuns la Paul. Alina i-a pus astazi in cutia in care se colectau donatiile de la membrii DC. Mi-a spus ca se stransesera deja 12.000 de euro si asteptau sa numere si ce s-a mai pus astazi in acea cutie. Intelegi deci ca donatia nu s-a facut specificand si numele donatorului. Asa ca tr. sa ma crezi pe cuvant. Oricum banii de la posta abia maine ma duc sa-i ridic pt. ca pana acum n-am avut timpul necesar.

Babee, ti-am vazut frumuselul. E un scump ...k si mama lui.

Si pe Jessica am vazut-o!!! O scumpete pe care iti vine sa o rontai!

La noi inca mai este tata socru, asa ca eu sunt mai mult plecata. Sper ca saptamana asta sa stiu cand voi avea examenul pt. . In plus ma agit si cu noul examen la doctorat pe care il voi avea in februarie.

Ieri am avut o tentativa sa incep curatenia generala, dar n-am reusit sa aranjez decat sufrageria si putin la bucatarie. Restul nu stiu cand voi mai apuca.

Rares este din nou marait noaptea si deja am vazut ca a aparut varful unui canin. Cred ca vom trece din nou prin chinurile aparitiei dintilor. Deja are toate semnele: un inceput de eritem, kk moale, roade tot, se linisteste cand il dam cu calgel.
Of!

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares 1
Album Rares 2

Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Am fost la intalnire, ce rau mi-a parut ca nu ati fost si voi!!! Ati vazut la Antena 1 ? S-au strans banii pentru Paul, deci poate merge la operatie.!! Sa- dea Dumnezeu sanatate sa se faca bine , mititelul. L-am vazut in seara asta, e un copil tare dragut.
Albert a fost foarte incantat de copii, ii plac la nebunie copiii, cred ca s-ar simti bine la gradinita!!
Si-a revenit cu mancarea, azi a mancat spanac cu ou , i-a placut. Ii place la nebunie sucul de porto. cum vede cana cum o ia si bea. A fost tare cuminte azi, s-a jucat si el mai mult singur, nu a mai fost asa obositor. De l-ar tine mereu asa....dar de obicei vrea sa stau eu cu el non-stop.
Va pup , ma duc sa-mi fac pantofii sa-i pun la usa!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Si noi ne-am facit ghetele si le-am asezat frumos la usa. Acum ... asteptam. Cine o fi fost cuminte, oare?

Ce priveliste minunata sa vezi alaturi de ghetele tale ghetutele puiului mic. Este asta de frumos sa petreci aceste momente deosebite in familie! Spiritul sarbatorilor de iarna este inegalabil.

Va doresc sa aveti parte de cadouri cat mai frumoase.
Sa dormiti cu ingerasii.

Album Rares 1
Album Rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Salutari mamici si pitici si La multi ani Dragos si Amalia
Ma amuzam astazi ca am vazut ceea ce scrisesem in mesajul anterior.Am scris 'un locomotiva'..ma scuzati, pun erata:o locomotiva.Nu ca n-as sti acordul, dar..viteza maica, viteza.

Monica, ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire, ma bucur ca s-au strans banii pentru Paul.Mama a pus pentru noi toti, dar noi am preferat sa ramanem relativ anonimi.Daca e sa ii faci un bine copilului, nu trebuiesc floricele sau altceva(cum am vazut ca vaneaza cate unii pe-aici).Ok, nu vreau sa fiu rea.Sa ii dea Dumnezeu sanatate si lui Paul, si lui Cristi si tuturor copiilor cu probleme.
Adriana ce m-ai distrat cu papucii tai(ca am citit marimile la alt subiect).Imaginati-va la noi..tati 46, mami 37(ca au maic rescut piciorusele in urma sarcinii), Phillip 19(uneori 20).Asa ca la noi..mai incap (inca) micile daruri.
Phillip a mai primit un costumas frumos de la Mos(a se citi prietena noastra Andreea)..si o sa-l asteptam pe Mos Craciun.

Am uitat sa va spun ca Phillip a inceput de astazi sa pape integral laptic laptic(special pt copii).De 3 saptamani i-am facut gradat, combinat cu lapte praf,acum gata.Si pediatra a spus ca pot, nu are intoleranta..deci suntem baieti mari.Si sa nu uit, noua ne-a recomandat sa nu-i mai dau ficat de pasare, contine multe multe toxine.Daca ar fi ficateld e la pui din curte, daca stim exact ce-a mancat..atunci da.In rest nu...inimioara doar..ca si organe.

Iarasi la film....aseara am vazut The whole ten yards(Bruce Willis-e ok), astazi am Laws of attraction---Pierce Brosnan...mmmm

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Babee, pai vezi de-aia ziceam eu ca nu-i dau carne lui Albert, mai bine deloc decat toxine, si eu ii dau doar cand am de la tzara. Daca nu am prefer sa nu-i dau deloc, ii dau soia si ii place.
Si eu am dat pentru Paul, si eu fara floricele, nu am dat f. mult, dar din putinul / multul fiecaruia, uite ca s-au strans. Ce ma bucur pentru el!!
Noapte buna!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda141

Babee, pai vezi de-aia ziceam eu ca nu-i dau carne lui Albert, mai bine deloc decat toxine, si eu ii dau doar cand am de la tzara. Daca nu am prefer sa nu-i dau deloc, ii dau soia si ii place.
Si eu am dat pentru Paul, si eu fara floricele, nu am dat f. mult, dar din putinul / multul fiecaruia, uite ca s-au strans. Ce ma bucur pentru el!!
Noapte buna!!

Monica [

Pai cam asa e...cat ai dai .Ma bucur ca s-a rezolvat...cu banii.Sa fi fost asta singura problema numai.
Eu ii iau carne Bio cica-ar trebui sa fie,ca la si cat costa...Numai sa-i fie bine copilului.Oricum are carne de pui/curcan de 2 ori pe saptamana, de 2 ori peste(este super recomandat iarna sa mancam iarna peste) iar in rest branzeturi, iaurturi, fructe...si gata saptamana.Le alternez, nu-i dau 2 zile consecutiv carne sau peste..Sper sa fac bine..de-asta zic..

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Primele luni
Album2
Scumpetel

Mergi la inceput

'Neata!

Matei!!! (andruska)
Iulia Eleni!!! (didica)
Andrei!!! (klavier)
Phillip!!! (babee)
Erica!!! (elena)
10X

La noi a venit mosul!!!!!!!!!!!!!!!
Mami a primit un poncho si un buchet de frezii, tati un pulover si o nuielusa lunga si puiu mic o jucarie de la chicco si o nuielusa scurta.
Sunt tare incantata de cadoul primit pt. ca mi-l doream de mult.

Fetelor, sunt disperata ca Rares si-a mai facut o ora de trezit noaptea: la 12.30. Ce-o fi insemnand asta pt. ca la 9.30 sufla 300 ml de lapte cu orez si este f.f. consistent. Nu mai stiu ce sa-i fac. Astept sa plece tata socru si cred ca o sa-l las efectiv sa planga pt. ca nu se mai poate. Apoi la 4 iar vrea lapte si la 7.30 din nou. Parca are stomacul cat mine.

Babee, Vio poarta 46??? Ce de daruri trebuie sa-i aduca mosul ca sa-i umple ghetele!!!

Fug ca s-a sculat balaurul.

Album Rares 1
Album Rares 2

Mergi la inceput

La Multi Ani MAtei, Erica, Phillip, Andrei, Iulia!!!

Si a mai trecut o luna...ehe he....maine face anul..curand ii insuram/maritam.
Eu sunt cu maimutica atarnata de picioare, ca s-a tarat pana la mine si tupa tupa, sa scrie si el...
Adriana faine cadourile si nu te minuna de labutele sotului meu..asa-s cate unii..A intrat bine punga aia de cafea in ghetele lui, de altfel..si niste cioco... sa se faca asa

Phillip mananca singur tot feluld e chestii.Grisine, biscuiti si piscoturi de la Milupa, paine prajita(de la Milupa ca nu i-o prajesc eu), banana(chiar si una intreaga o data).I le las prin jurul lui, si cand are chef le papa.Trebuiesc incurajati si lasati sa descopere singurei cum se fac anumite treburi

Am putin timp si ma pun sa scriu in jurnalul lui bebe...sa nu uit cate ceva.
O sa va povestesc si voua din traznaile lui..putin mai tarziu...
Zi frumoasa.

Primele luni
Album2
Scumpetel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!

A venit si la noi Mosu', dar Gandacelu' meu tot cu telefon, telecomanda... Degeaba a primit jucarii noi si frumoase foc! Ce sa-i faci daca-i plac "chestiile" astea moderne :). Din pacate puiuta mea mica a facut febra. Banuiesc ca are rosu in gat, dar pana nu ajung la doctor nu stiu sigur. Sambata dupa amiaza eram doar noi trei (fetele) acasa si, cum trebaluiam la bucatarie (deci nu puteam s-o iau in brate), Ioana mea s-a suparat si a inceput sa maraie. Cand m-am apropiat de caruciorul ei sa vad de ce face botic, m-a certat, dar tare: "ma-ma, ma-ma". E prima oara cand zice mama (pana acum numai papa, tata, baba, aaaa). Pacat ca bucuria asta a fost estompata de febra. Of!
Aaa! Sa va mai spun ceva: Seara, inainte de culcare, le las putin pe fete in pat, singure, si cobor sa-i aduc biberonul Ioanei. Intre timp Gandacelu' cam miorlaia. Ii spun Mariei sa se joace putin cu ea, sa nu mai planga. Cand ma intorc, pisicuta mare o strangea in brate pe gandacel si-i spunea: "puiut mic!" si-o pupa cu foc.
Abia astept sa "aud" ce va mai fac bebelusii cei nazdravani!

Multa sanatate,
Manuela

Mergi la inceput