viata intima

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebb spune:

nimic nu e intamplator......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor nu-mi vine sa cred ca treceti prin asa ceva...la mine eu sunt ce-a care daca se supara isi ia jucariile si pleaca sa doarma in alta camera si mai aud comentarii de genul: da ce eu m-am insurat ca sa dorm singur? chiar daca nu in fiecare seara, noi facem cand ne-apuca si pe unde ne-apuca, chiar si de 3 ori pe zi. Sa vedeti ce misto e sub dus, sau in aer liber...nu va trebuie decat putina imaginatie, curaj si diversitate. Si nu ca-s eu miss univers caci sunt o "balerina" care se chinuie cu kg. groaznic dar cu n-am avut niciodata probleme.
Cat despre cele ce ne-ai scris KYLIE eu zic ca ori iti gasesti pe altcineva ori imprumuti un vibrator de la vreo colega mai nebunatica si-l pui la loc de cinste ca sa-l vada si donmu' si daca nici asa nu intelege...sa ma ierte D-zeu dar daca tot vrei sa stai cu el mai bine-l pui sa-ti cumpere si tie unul al tau...

Zuzilici
Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n traista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Poate oi fii eu cea care nu e in regula dar eu m-as multumii cu 2x/saptamana.
Acuma de cand mai este si un flacau(Rares de 2 ani si 8 luni) pe langa noi si cum nu adoarme mai devreme de ora 23 pot spune ca suntem tare fericiti cand apucam la putin timp liber!
Dar si cand apucam.............
Poate la tine bebb a intervenit rutina cum zicea cineva aici.Nu mai stati in casa,iesiti la plimbare,in parc(la primavara),la prieteni,nu mai insista,lasa-l pe el sa faca apropouri,iar eu daca as fii in locul tau m-as muta in sufragerie cu el,l-as inghesuii pana s-ar intoarce in dormitor(merge sa stii).

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebb spune:

Ionela, m-ai confundat!Nu sunt eu aia cu dormitul separat. Kylie e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Tot citesc si nu indraznesc sa ma plang si eu. Nu de alta... dar ma mai cunoaste lumea, dar vad ca nu e ceva atat de iesit din comun: nici pe mine nu ma prea "iubeste "sotul. Banuiesc ca asa e el, mai putin sexos (desi e foarte bine fizic), ca de ani de zile am rarit-o asaaaa, cam de cateva ori pe an, sa zicem 10. Dar niciodata nu m-a refuzat daca am avut eu initiativa. Si eu am avut initiative pana am ramas gravida, apoi daca mi-am atins scopul... nu prea ma mai intereseaza. Imi aduc aminte de sex doar cand vad ceva ce ma incita, de obicei pe "Discovery", si daca se uita si el . Din pacate el nu prea sta la tv pana atat de tarziu asa ca mai uit singura si ma culc apoi visand frumos
Am o rugaminte, daca se poate si permite si regulamentul, dati-mi si mie cateva situri incitante si educative dar nu din cele porcoase rau. Eventual vizitate de voi impreuna cu sotii si care au dat rezultate

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

quote:
Originally posted by dana d

Tot citesc si nu indraznesc sa ma plang si eu. Nu de alta... dar ma mai cunoaste lumea, dar vad ca nu e ceva atat de iesit din comun: nici pe mine nu ma prea "iubeste "sotul. Banuiesc ca asa e el, mai putin sexos (desi e foarte bine fizic), ca de ani de zile am rarit-o asaaaa, cam de cateva ori pe an, sa zicem 10. Dar niciodata nu m-a refuzat daca am avut eu initiativa. Si eu am avut initiative pana am ramas gravida, apoi daca mi-am atins scopul... nu prea ma mai intereseaza. Imi aduc aminte de sex doar cand vad ceva ce ma incita, de obicei pe "Discovery", si daca se uita si el . Din pacate el nu prea sta la tv pana atat de tarziu asa ca mai uit singura si ma culc apoi visand frumos
Am o rugaminte, daca se poate si permite si regulamentul, dati-mi si mie cateva situri incitante si educative dar nu din cele porcoase rau. Eventual vizitate de voi impreuna cu sotii si care au dat rezultate

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004

terapia sexului , nu prea cred in teorie...

Ema's si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghelada spune:

Of, of, of.....
Chiar daca de multe ori poate ne este jena sa discutam cu cineva "face to face" problemele care ne macina, uite ca se mai gaseste cate o modalitate sa ne "descarcam" creierasii de energiile negative acumulate.
Realitatea este ca, in general, intr-o relatie se mai intampla sa existe momente de plictiseala, sau de indiferenta dar important e ca acestea sa fie rare si scurte ca durata.
In cazul meu nu pot spune ca mi s-a intamplat sa trag de el si sa nu raspunda. Din contra de multe ori gasesc eu motive sa ma lase in pace ca n-am chef. Dar am stat si analizat un pic momentele cand se intampla asta. Ori cand sunt prea obosita, sau sunt stresata de o chestie care nu-mi da pace, ori cand ma trezeste din somn (nu intotdeauna, doar atunci cand nu-mi pot dezlipi ochii iar el se grabeste) sau cand nu are rabdare sa ma "pregateasca" si pe mine.... Nu stiu dar cred ca si eu am inceput sa fiu mai pretentioasa, sa il fac sa realizeze ca ori o facem cum trebuie, ori o lasam balta pentru cand ni se aprind fitilele. Nu am socotit exact de cate ori se intampla pe sapt, ca avem zile, una dupa alta cand se intampla si de mai multe ori pe zi in locuri diferite (asta e f important - sa o faci atunci cand simti nu sa astepti sa ajungi in pat) si avem poate si 8-10 zile cand nu se intampla nimic.
Intreba cineva aici de site-uri cu sfaturi. Uite eu intram odata pe www.seximus.ro. Mai sunt si altele si nu sunt chiar inutile. Noi am avut odata niste probleme si chiar le-am rezolvat discutandu-le si aplicand niste chestii pe care le-am gasit si le-am citit impreuna.
Ideea este ca foarte mult conteaza sa ai o relatie dechisa. Eu una am observat ca daca ii zic verde in fata unele chestii, fara sa il jignesc, am iesit ok din multe situatii delicate. Si invers. Puteti ramane masca daca va intrebati sotii ce le place sa le faceti cel mai mult.... Si noi si ei suntem plini de dorinte pe care daca nu apuci sa le afli, ramanem cu un handicap. Am vrea sa fie asa ... dar cum sa fac sa facem sa se intample asa....
Iar ideea cu nu merge la toata lumea. La noi de multe ori cand e ceva prestabilit sau asteptat in mod special iese mai naspa decat daca eu tai ceapa, imi curg ochii iar el vine pe furis si.. glumeam si eu...la modul cel mai serios
Poate sunt si eu mai "truli", el e mai calm... Dar va zic eu ca daca nu se aprinde scanteia degeaba... Decat asa sa poti sa ai ce numara mai bine mai rar dar de neuitat..

Hai ca m-am intins cam mult. Dar va mai zic un lucru daca tot aveti calculatoare mai lasati asa... din greseala cate un filmulet din ala "rusinos" sa ruleze si sa vedeti ce se aprind calcaiele la amandoi. Mai aveti si idei pe deasupra.. Ca pana la urma conteaza sa "gafaiti" bine dupa si sa fiti fericiti... Ca nu traiesc altii pentru noi. Suntem responsabili de ce ni se intampla. In majoritatea cazurilor ne-o facem cu mana noastra, boys or girls, indiferent de domeniu..
Va pupacesc si cat mai mult

de calitate

http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

quote:
dana d
membru senior

... nu prea ma mai intereseaza. Imi aduc aminte de sex doar cand vad ceva ce ma incita, de obicei pe "Discovery", si daca se uita si el

...baaaai, dar ce dau astia pe Dicovery seara? ca eu am pierdut...

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Kylie, pana la urma ce ai facut?

Am citit toate paginile, dar nici o veste despre ce sa mai intamplat.

Asteptam vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyany spune:

mai si sotul meu ar fi reactionat la fel mai ,dar saracul om ..............o fi avand prostata?sau e cu altcineva in .........dueleu cred ca o mica pauza nu strica daca altceva nu merge.......

Mergi la inceput