viata intima

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebb spune:

Kylie, de ce mai discutam noi aici despre problema ta in timp ce tu faci tot ce stii?? Traieste-ti viata asa cum consideri tu si nu mai incinge spiritele pe aici degeaba? De ce mai ceri sfaturi daca nu le urmezi? Iti place sa postezi in victima chiar asa de mult? Sa stii ca iti meriti soarta , pt ca tu faci decat sa te plangi...
Spune-ne si noua ce parti bune are? ca despre astea n-ai vorbit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

lasati-o, fetelor, pentru ca trebuie sa se dea singura cu capul, ca sa inteleaga. iar apoi, dupa ce trec anii, va da ea aceleasi sfaturi pe care le dati voi aici, celor care se vor afla in situatia in care s-a aflat ea. si ciclul continua.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_h spune:

Buna fetelor,
Doamne Dumnezeule !!!... Ce mi-a fost dat sa citesc...

Ma tot minunez si nu-mi vine sa cred, l-am pus pe al meu sot sa citeasca ce ati scris voi pe acest forum, a avut rabdare si a citit toate cele 8 pagini de pe el, iar daca el a avut rabdare sa citeasca e mare lucru ... l-am intrebat ce parere are despre relatia lui Kylie - cuvintele lui au fost citez "e proasta", imi pare rau si-mi cer scuze Kylie daca te-am jignit dar am vrut sa-ti transmit parerea unui barbat.
Suntem casatoriti de 15 ani - eu 36 el 34 acum - da sunt mai mare decat el sa nu va prind ca zambiti, dar si acum ma trateaza ca pe o regina nu se pune problema unei masini de spalat haine sau vase eram la servici cand le-a cumparat - am gasit lucrurile in casa cand am ajuns de la servici si erau gata montate adica puse in functiune -.
In privinta , avem in dormitor un pat de 2,30 pe 2m imens, dar nu pot concepe sa dorm fara el in pat, va dati seama ca in 15 ani ani trecut prin multe impreuna, dar dragoste facem si acum 4-5 ori pe saptamana si ies scantei ca in vremurile cand eram mai tinerei.
Al meu sotior are 2 slujbe dar nu am fost refuzata pe motiv de oboseala in acesti 15 ani decat de cel mult 10-15 ori maxim - pe cuvant de onoare -. In acesti 15 ani n-am fost despartiti nici o clipa, chiar daca au existat si mici frecusuri, l-am infruntat dar nu am plecat la mama, si a mers pot spune ca am noroc cu el, e un barbat bun si ma ajuta chiar si la curatenie, spala si vase daca sunt obosita sau bolnavioara.
Sfatul meu Kylie este sa te desparti de el sa nu suferi mai mult, in concluzie NU TE MERITA.

Mirelus pisoi de plus

SARBATORI FERICITE TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

De ce sa zimbeasca mai ca esti mai mare cu 2 ani,ca eu sint mai mare cu 6!Avem doar jumatate din cite aveti voi,adica 7 ani de convietuire,in care ne-am tot certat dar nu pe teme din astea...Nu mi-a facut observatie niciodata in legatura cu gospodaria,poate sa creasca gunoiu cit casa ca nu zice nimic,nu comenteaza decit la modul pozitiv mincarea,chiar daca nu-i place o maninca sa nu ma supar eu.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

quote:
Originally posted by Mia.

De ce sa zimbeasca mai ca esti mai mare cu 2 ani,ca eu sint mai mare cu 6!Avem doar jumatate din cite aveti voi,adica 7 ani de convietuire,in care ne-am tot certat dar nu pe teme din astea...Nu mi-a facut observatie niciodata in legatura cu gospodaria,poate sa creasca gunoiu cit casa ca nu zice nimic,nu comenteaza decit la modul pozitiv mincarea,chiar daca nu-i place o maninca sa nu ma supar eu.

moamaaa! sa-ti traiasca barbatelul..

Ema's si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Mersi,mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYDUTA spune:

Kylie ..lasa-l mama ca pierzi timpul.
Am citit toate cele 8 pagini si nu am gasit nici un motiv pentru care sa ramai cu el.
Daca pleci, nu ai unde sa te duci?
Da-ne motive pentru care te complaci ca eu nu le-am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

Kylie poate ca omul are totusi si calitati pentru care ramai cu el si noi suntem toate putin geloase pe "norocul" tau.
Noi ne-am casatorit in studentie si am stat primii trei ani in caminul studentesc. Pentru ca aveam o camera mica am renuntat la unul din paturi si dormeam amandoi pe un singur pat (de o persoana). Era atat de mic incat trebuia sa ne intoarcem cu randul: unu pe o parte-celalalt pe spate, cand amorteam schimbam rolurile. Insa nici unul dintre noi nu am fi stat altfel, decat impreuna.
Pentru a te lamuri inca o data in plus fa urmatorul lucru: o foaie impartita in doua. In dreapta calitatile lui(ceea ce te atrage la el), in stanga defectele lui(legate de relatia voastra). Apoi analizeaza la rece lista si ia cat mai urgent o decizie.

Legat de subiect. Nu vreau sa va oftic insa la noi e exact invers, el vrea mult mai mult decat mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Mi-au trebuit 3 zile sa citesc din cap in coada acest subiect, cu intreruperi binenteles, si am ramas oarecum socata...este si situatia mea... desi la mine ar mai fi multe de spus dar nu am curajul!oricum, sotiorul meu ma iubeste, nu are amanta, slava domnului...si problema cu sexul sper din tot sufletul ca la un moment dat sa se sincronizeze...eu asta astept!Inainte il doream eu fff mult, alergam dupa el si mai ca se simtea fortzat...acu e invers...si in final se intampla o data pe saptamana sau chiar si la 10 zile...Ufff oarecum ma simt mai bine sa stiu ca nu sunt singura in aceasta situatie...ca eu pana acum imi imaginam ca al meu e singurul caruia nu-i place sa o faca....si cand colo...Dar voi v-ati intrebat ce se intam[pla in zilele alea cand nu o fac? ca doar nu rezista ei sa tina atat ... eu am devenit suspicioasa o vreme si ... mai bine nu eram!regret si in ziua de azi! In fine!asta este!De vina o fi si rutina! zic eu

Ana si Stefan, minunea lu mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

am renuntat sa ma mai intreb ce face, mai ales in conditiile in care lui ii place sa faca sex......
oricum mie a inceput sa imi fie bine asa si din cauza asta ne/am distantat foarte mult si prapastia dintre noi a devenit mai mare

Mergi la inceput