viata intima

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebb spune:

La mine s-a mai reglementat treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Nici la mine nu s-a schimbat,sa il asteptam pe Mosu'sa ii aduca mai multa intelepciune...In fiecare seara ii citesc din cartea lui Bebe..Dar zimbeste si nu ma ia in serios...

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

in ultimul timp am stat pana tarziu la servici si acum incep sa il inteleg , pentru ca nici eu nu mai am chef decat de un somn bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kylie spune:

Ma bucur pentru cei a carei situatie s-a remediat La mine situatia e aceeasi. Nu chiar aceeasi, mai rau pentru mine caci se apropie cu repeziciune sesiunea si imi vine sa mor. Numai chef de invatat nu am credeti-ma.
Credeti ca ajuta daca vorbesc mai serios cu mama lui?
Pentru bebb care a intrebat daca stam la el, nu, stam in chirie. Eu ii zic chiar tot mamei mele fiindca nu vreau sa o necajesc, oricum stie ce porc si dobitoc e nu mai trebuie sa ii aduc aminte. Ce sa zic fetelor? Nu prea imi pot permite sa cumpar un pat nou 1.penyru ca nu e nici apartamentul meu 2.stam la 9 si avem si un lift nenorocit si 3. e adevarat ca nu stiu cat costa un pat, dar nu ma dau banii afara din casa. Acum ca stau cateva secunde si ma gandesc bine, credeti ca ar fi ridicol sa cumpar un pat nou? Mda, dar atunci nici vorba si de o masina de spalat care costa peste 10 milioane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Ma bag si eu in vorba. Kylie, scuze, dar tu ori esti foarte naiva ori nu ai deloc respect pentru propria persoana. Dupa tot ce ti-au spus si felele tu inca te mai gindesti sa cumperi pat sau masina de spalat? Eu zic ca e cazul sa-ti faci rost de alt barbat dar repede, cum de mai pierzi un minut cu el?
Daca lui chiar nu-i convine patul, ceea ce nu cred nici o secunda, atunci de ce nu va duceti impreuna sa cumparati un pat? Eventual platiti pe cineva sa vi-l care pe scari ma rog, se poate rezolva, dar aste trebuie facute impreuna. Cum adica, trebuie sa cumperi tu pat si masina de spalat etc? Eu n-am mai auzit de o relatie atit de ciudata, crede-ma.
Fa-ti curaj si fa o schimbare in viata ta, dar repede, ca timpul trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Kylie draga, cati ani are fitzosul asta al tau?... ca eu am incercat sa citesc toate mesajele si nu am dat de amanuntul asta.Imi dau si eu cu parerea acum... ca o gaina mai batrana...: cat timp isi pierde cu calculatorul? Ca asta e viciu mai mare decat si nu se vindeca ....Ca la ce site-uri prefera masculii astia...ajung sa isi doreasca sa fie singuri...: doar ei si fetele de acolo!Si dupa aia le pute (ma rog, miroase urat)tot ce au ei in preajma.Iar partenera ramane doar cu frustrarea si cu nervii. Nu te mai gandi la mobila sau la masina de spalat...LASA-L!!! Cat mai curand , fiindca e inuman ce ti se intampla. ca daca tot v-ati mutat impreuna, doar nu o sa ramai cu singurul castig perfectionarea in ale spalatului!!!
<<Timpul nu vine;timpul pleaca!>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mai Kylie stii ce ar trebuii tu sa cumperi ,mama?
Un mascul adevarat ,in nici un caz un pat sau o masina de spalat. Trezeste-te fata draga ,deschide ochii larg si vezi"ce specimen" ai langa tine. Chiar tu ,intr-un mesaj anterior ai zis ceva de genul :dobitoc ,etc,deci......tu esti convinsa ca nu este deloc "printul pe cal alb " dar continui in greseala. de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Mai Kylie, poti cumpara o masina de spalat second hand cu vreo 3-4 milioane. Din cate stiu eu, sunt destul de bune, ti se da si ceva garantie.

Vezi ca exista firme care vand asa ceva. Nu cumperi de la particulari ca nu stii ce bube au alea. Astea de la firme au garantie (cred ca 6 luni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

parerea mea este ca: nu este vorba de sex aici ci de o problemea mult mai profunda
sunt uimita ca sti ca este un mitocan , porc si etc, dar totusi stai cu el si bagi tot felul de motive
nu se mai da al meu prieten la mine asa des, dar totusi este la fel de drugut si atent cu tot ce tine de mine si casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Scuza-ma Kylie, am o intrebare, de fapt vreo 2, pentru tine:
Tu il iubesti mult pe tipul asta? Daca nu, asculta-le pe fete.
Daca da, cum poti suporta toate cuvintee urate pe care le spun fetele pe forum despre el?
Nici nu il cunosc insa sunt toate gata sa il judece. Au dreptate? Tu esti cea in cunostinta de cauza si tu esti cea care trebuie sa ia o decizie.
Deci...?

miez

Mergi la inceput