viata intima

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Mie mi-ar placea ziua, cand doarme fata, insa sotul are un baiat care sta cu noi si nu se poate.....

Doamne Sabina ce urat suna.... reformuleaza ca suna ca si cum baiatul asta nu ar fi membru al familiei voastre, ci doar o ruda a sotzului

O zi buna si la cat mai multe compozitzii

Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi
Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,
E c-ai murit in plansetul de-aseara.
(Radu Gyr)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aaaaa n-am vrut sa sune asa.....scuze.da baiatu e mare, are 18 ani, e familia noastra, am zis asa pt. de obicei copii sotului stau cu mama lor, insa mama baiatului a murit acum 9 ani.
De aia am zis ca sta cu noi....mersi ca mi-ai atras atentia Caroline.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Eu as fi spus fratele vitreg al Sofiei, din partea sotzului, cu atat mai mult cu cat sarmanul copil a ramas si fara mama de la o varsta asa de frageda...

Parerea mea...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Mihnea - primele 9 luni de viata
Mihnea - poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by adriana_mihnea

Eu as fi spus fratele vitreg al Sofiei, din partea sotzului, cu atat mai mult cu cat sarmanul copil a ramas si fara mama de la o varsta asa de frageda...

Parerea mea...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Mihnea - primele 9 luni de viata
Mihnea - poze noi

Adriana, crezi ca mai era nevoie de asta dupa mesajul postat de Sabina?

Vilma, Anca (3.7 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Eu ma minunez.....cum adica sa nu imi cumpere o banala masina de spalat? in ce secol traim? cumva in evul mediu? nu este deloc un lux o masina de spalat.....si sa nu doarma nici cu mine?..pai sa se duca sa doarma prin vecini ,pe la rude ,daca tot ne comportam ca niste straini!?cand speli ,draga mea Kylie ,rufele ,la mana ,te cunoste? Sau cand ii pui masa ? Brusc seara isi pierde memoria si trebuie sa doarma singur?!? Care este motivul ptr care te complaci in aceasta situatie? Nu poate fii vb nici de ,nici ca este f "darnic" baiatul si nu mai faci fata la cadourile de la el (ex. masina de spalat),sau comportamentul lui fata de tine?!
Eu ma repet... dupa 4 ani de casnicie.. de 4-5 ori/saptamana..si uneori de 2 ori /zii...poate sa fie negru de oboseala,face baiatu' un dus si isi revine rapid !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Idee pt Sabina: trage si tu un pui de somn la pranz, deodata cu Sofia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lulu 77, si noi fara bb faceam tot asa....dupa ce s-a nascut sofia insa eu ma simt incontinuu obosita.
Lavi, pai asa fac, mai dorm uneori cu fata la pranz( daca sunt acasa ) , ca altfel as fi pus-o in ciu!
El vrea in fiecare seara si chiar nu credeam ca sunt barbati care sa sa se intoarca pe partea cealalta! tare ma mir.....

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Ma bag si eu in discutie, dupa ce am citit fireste vreo 3 pagini, de m-am familiarizat si eu cu ce s-a discutat pe marginea subiectului.
Si eu sunt cam suparata ca am ajuns sa cam rar 1-2 ori pe saptamana pentru ca el e prea obosit. Dar stiu precis cauza: e vorba de serviciul ala acaparator, care mi-l stoarce de vlaga. Saracu' n-a mai avut concediu din vara anului trecut. Si n-o sa aiba nici de sarbatori. Doar zilele legale. Si e stresat si satul pana peste cap de problemele de la serv.
Bolnav nu e, ca functioneaza. De iubit ma iubeste mult. Toata ziua suntem impreuna, oriunde am fi (mai putin cand suntem la serv). Deci...cauza e numai asta: oboseala si firea lui comoda, ce-i drept.
aaa, si Kylie, pune draga mea piciorul in prag si ia-ti masina de spalat. Explica-i ca omenirea a evoluat.
Cat despre relatia mea...sper din tot sufletul sa reintram in normal ca incep sa imi pierd si eu interesul si apetitul.

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Fetelor, o observatie interesanta: se pare ca acest subiect a stirnit interesul multora dintre noi astfel incit inainte sa postez acest mesaj existau 4642 vizualizari si 98 raspunsuri.
Sintem citite fetelor!(dar oare se va schimba ceva?..hmmm la mine inca nu)

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebb spune:

Nu credeam ca o sa aiba atata "succes" subiectul asta....

Mergi la inceput