viata intima

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am dat din intamplare peste subiect si chiar eram curioasa dc Kylie a rezolvat ceva sau nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Si eu eram curioasa daca s-a rezolvat ceva in relatia lui Kylie.Vad ca nu ne da nici o veste.Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Vai, ce bine imi pare ca am gasit subiectul asta!!!!! Imi amintesc si acum cum i urma cu vreo juma' de an ma smiorcaiam si eu pe aici, si-mi plangeam de mila, si era gata-gata sa calc stramb, tot din cauza ca nu ma consideram suficient de bagata in seama. Pai daca gaseam eu atunci atatea opinii similare, credeti ca mai erau probleme?? Treceam mult mai usor peste. Oricum, in cazul meu nu am avut "norocul" sa gasesc atatea persoane cu aceeasi problema ca mine, dar am gasit cateva care m-au zgaltait bine si m-au readus cu picioarele pe pamant. Hai sa va spun pe scurt: suntem impreuna de 8 ani. Ultimul an a adus schimbari majore, odata cu terminarea facultatii si cu cate un serviciu de fiecare. In fine, la un moment dat m-am simtit puternic atrasa de un coleg de serviciu, pe vremea aia, ca acum nu mai e (slava Domnului), ocazie cu care mi-am dat seama ca ceva e in neregula in viata mea. Dupa analize si reflectari, mi-am dat seama ca vreau mai mult, si, oricat de rusinos mi se parea la vremea aia, ca nu sunt satisfacuta din punct de vedere sexual. Am facut o statistica si am observat ca lunile in care se intampla de trei ori erau bune, si asta nu de ceva timp, ci dintotdeauna, de cand ne stim. Asadar, am trecut la discutii si incercari de remediere a problemei: prima data discutii, amenintari de plecare daca nu face ceva. A tinut, dar nu cum vroiam, in sensul ca a inceput sa reactioneze, dar automatic, ca si cum ar fi fost programat sa faca asta. Tot asa, pana intr-o zi, cand...nu a mai putut, fizic vorbind. Nu am facut o tragedie din asta, ci am trecut iar la runda a doua de discutii: mi-a spus ca a inteles ca exista o problema, dar ca acum se simte frustrat, ca simte ca orice ar face nu e suficient sa ma faca fericita, din punctul asta de vedere. Asa ca, dupa asta, am lasato mai moale cu presiunile de a tinge "norma" (citisem eu ca o medie ar fi de trei ori pe saptamana, si facem calcule peste calcule sa nu iesim in pierdere...). In fine, sunt cateva luni in care ne-am dat amandoi interesul, si pot spune ca acum e altceva. Nu e nici de 5 ori pe saptamana, dar nici ca inante. Mai iau si eu cate o initiativa, mai incercam ceva nou, il mai inteleg cand se intoarce la 10 acasa ca nu mai poate, si....rezultatele sunt uimitoare. Si nu pot sa va spun ce fericita sunt acum ca am avut puterea sa-i raman fidela pana la capat si sa lupt pentru ce avem. Acum , in august avem nunta...
Acum, sa terminam cu pildele si invataturile, legat de situatia nemaintalnita de mine pana acum....cu dormitul separat. Kylie, cred ca ai citit pana acum multe lucruri urate despre tine si iubitul tau, si, sincer, nu stiu daca ai fi chiar de condamnat daca nu ai mai raspunde la subiectul asta. Vreau insa sa-ti spun ca uneori suntem intrucatva vinovati pentru viata pe care ne-o facem. Atat. Gandeste-te bine la asta, o sa intelegi ce vreau sa spun.
Bafta multa!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

La mine fetelor dupa 10 ani al meu sot ar dori draga in fiecare zi daca se poate. Eu il mai raresc la 2 pe sapt. dar primesc plangeri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Fiquelle

quote:
dana d
membru senior

... nu prea ma mai intereseaza. Imi aduc aminte de sex doar cand vad ceva ce ma incita, de obicei pe "Discovery", si daca se uita si el

...baaaai, dar ce dau astia pe Dicovery seara? ca eu am pierdut...

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Uite asta se-ntimpla pe Discovery
You and me baby ain't nothin' but mammals
So let's do it like they do on the Discovery Channel
(do it again now)
(gettin' horny now)

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by iren

quote:
Originally posted by Fiquelle

quote:
dana d
membru senior

... nu prea ma mai intereseaza. Imi aduc aminte de sex doar cand vad ceva ce ma incita, de obicei pe "Discovery", si daca se uita si el

...baaaai, dar ce dau astia pe Dicovery seara? ca eu am pierdut...

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Uite asta se-ntimpla pe Discovery
(do it again now)
(gettin' horny now)

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

BUNA ETELOR,
EU CAND AM CHEF SI PE EL IL VAD CA DOARME DE EXEMPLU STITI CE FAC?AM O COLECTIE DE CIORAPEI CU BANDA SAU CIORAPEI FANTEZII....E INEBUNIT DUPA ASHA CEVA....ASHA CA IMI PUN O PERECHE,MA IMPROSPATEZ SI MA BAG LANAGA EL IN PAT.....SI IMI BAG FUNDULETUL F F F APROAPE DE EL ASTEFEL INCIT AMBII SE TREZESC INSTANT:)))))

ALINUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankasandu spune:

quote:
Initial creeata de bebb

Fetelor...ma nelinisteste din ce in ce mai mult viata mea intima. Sunt cu prietenul mea de 1 an si un pic, stam impreuna, muncim impreuna, si viata noastra sexuala e din ce in ce mai absenta. Eu imi doresc si il doresc (nu in fiecare zi, ca sunt si eu obosita cateodata sau stresata), dar el are initiative, parca, pe zi ce trece mai putine...se intampla 1, in cel mai bun caz de doua ori pe sapt. Am discutat cu el de mai multe ori si de fiecare data mi-a zis sa nu-mi fac nici o problema ca este atras de mine in continuare, dar este obosit si f stresat. Eu cred ca toti suntem obositi si stresati de la munca, dar asta nu este un motiv pt care sa se intample asa de rar la varsta noastra ...26 ani. Toti fostii mei prieteni erau f atrasi de mine si ma doreau tot timpul. Sunt f derutata si nu stiu ce sa mai cred. Va rog impartasiti-mi parerile voastre. Vreau sa precizez ca noi pe la 6 terminam treaba, si el seara se uita la tv, sta pe internet, adica nu e ocupat cu altceva.Deci timp ar avea. Si vreau sa mai precizez ca am avut si eu initiativa si de 2 ori consecutiv m-a refuzat pe motiv ca era obosit ...Ma simt f derutata si sufar din cauza asta.

buna,imi pare bine k am dat peste subiectul asta.si eu sunt in postura asemanatoare.si noi stam de aprox 1an impreuna.dar sa stii k ar trebui sa incerci sa il intelegi k este obosit.asa cred eu.si eu am avut multe certuri din cauza asta,la un moment dat ii reprosam k nu ma mai iubeste,k poate vrea sa fie cu femeile lor japoneze...dar asta pt.k nu gandeam limpede,copil prost si eu.el mi_a explicat de multe ori,dar pt o femeie e foarte greu sa inteleaga asa ceva,noi femeile abia asteptam sa vina noaptea sa stam in bratele barbatilor si bineinteles sa facem dragoste....dar ar trebui sa ii intelegem si pe ei.tot timpul imi zice k pt cine munceste,pt ce se lupte?...pt mine sa am eu caldura,mancare,sa nu_mi lipseasca nimic...si asa este.si stii k numai mincinosii te imbratiseaza,saruta din minut in minut?asta vrei?eu una nu.Dimineata pe la 2,3 ma trezesc si ma uit la el..si imi doresc sa se trezeasca sa ma iubeasca...dar dak ar fi sa fie asa ar insemna sa fie obosit la munca,stresat....si ar insemna sa piarda afacerile din cauza mea.asa k mai bine am tinut in mine si am indurat.asta de vro luna,dar acum o sapt cred k e mirat si el cum de numai zic nimic,nu ma mai dau sa il sarut ,sunt mai rece,mam trezit la un moment dat dimineata la 5 fiind sarutata foarte pasional,spunandu_mi k ma iu\beste,k ii place foarte mult de mine,si ma strans foarte tare in barte,dupa care mi_am continuat somnul fericita.credema k merge,fii mai rece,dar nu rea.Eu una mi_am schimbat felul de haine,machiaje,din blonda m_am facut bruneta s.a.dar dejeaba schimbi totul dak nu ii intelegi inima.el te iubeste asa cum esti,si nu k nu iar placea de tine,dar acu se lupta pt.tine,sa nu lipseasca numic din casa..si in felul asta arata k te iubeste.sunt putini barbati in romania care ar face tot numai sa ti fie tie bine.asa iti arata cu adevarat k te iubeste,nu k altii care numai sex vor si te saruta,te vrajeste si apoi iti face pasi...adica mincinosii.Credema k sunt mandra de barbatul meu,ar trebui sa fii si tu.Decat sa mearga pe la discoteci,sa se imbete cu prietenii mai bine sta la calculator si se relaxeaza putin apoi doarme.al meu am noroc k nu bea,nu stiu al tau.
Oricum dak ar fi sa scriu nu s_ar termina cat as avea de zis,dar iti urez sincer bafta si luptate!merita.Si in primul rand intelegel si ai incredere in el.Asa o sa fac si eu.Rabdarea rezolva totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysuk spune:

Shtiu ca e greu intr-o relatie sa mentii aceeasi dorinta de sex si pasiune.Factorii fiind din viatza de zi cu zi,cum ai zis si tu,stres,oboseala.Cel mai indicat e sa lasi problemele de la serv cat si cele cotidiene,in afara locuintei voastre.Shtiu ca e ushor de zis,dar incearca sa fiti mai fericiti prezentand un pik mai mult optimism,sa faceti haz de necaz,astfel scapati si de monotonie,prin idei indraznetze,o baie cu arome,spuma...muulta,pt amandoi.Si un weekend la munte/luna,nu strica nimanui,oricat de multe probleme ati avea.Aerul curat de munte,mai multa joaca intre voi,si retrairea anilor adolescentei...impreuna..poate fi un bun inceput.Va urez succes la amandoi.Cu buna vointa se poate rezolva orice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

la noi e invers,sotul meu vrea iin fiecare zi iar eu nu.dupa zece ani de convietuire uneori ma agaseaza cu insistentele lui si daca il refuz spune ca am pe altcineva.
libidoul meu a scazut in urma nasterii si vad ca nu-mi mai revin.eu am chef de sex cam de doua ori pe saptamana,el nonstop,indiferent de imprejurari.sa ma fereasca sfantul sa invit pe cineva la noi peste noapte,e nervos,nepoliticos,ma scoate din sarite.eu mai fac petreceri in pijamale cu fetele.e foarte nervos atunci pt ca vrea sa stam numai noi doi.cateodata ii spun sa mai mearga si la prostituate ca-i hiperactiv sexual.
of,mi-as dori si eu sa fiu ca voi,dar...nu sunt.

viorica

Mergi la inceput