FIV 25
Raspunsuri - Pagina 14
anemona spune:
Am pus poze noi, albumul <Noiembrie 2004>. Abia asteptam poze si de la Monabb. Mona, arata-ne si noua dulceata mica!
Cred ca in curand vom avea o intreaga galerie foto cu bebei fiv: Simonica, Alexandra, Denisa, Maryam, Sebastian, apoi urmeaza intaririle din toamna asta pentru la vara!
http://community.webshots.com/user/anemona112
gabid spune:
Laura si Luli,felicitariiiii!
Va doresc sarcini usoare si bb-i sanatosi!Ne molipsiti si pe noi sa ne dorim sa facem cat mai repede FIV!Asta Da reusite!
Anis
Monica Elena
Laura
Luli
Gabi.
Monica-Elena spune:
Nounou cate injectii de menogon faci odata?
Monica, DPN 25 iulie 2005 dr DENISA PROTOPOPESCU
Esentele tari se tin in sticlute mici.
lauricipani spune:
Fetelor GRAVIDUTZE, felicitari din tot sufletul!!!
BRAVO, BRAVO, BRAVO!
Acum sa stati cuminti si sa aveti grija de burtici!
pupi

laurici
teodoran spune:
FELICITARI, fetelor!!!!!!!!Sa va ajute Dzeu sa fiti sanatoase si sa aveti bb-ei frumosi si sanatosi
VA pup
GeorgianaI spune:
Felicitari fetelor! Sa va ajute Dumnezeu in continuare si sa va bucurati de BBeii vostri!
Pupici pe burtici.
nicole74 spune:
Monica, raspund eu pentru nounou, si eu si ea am facut 4 injectii cu menogon de cate 3 fiole fiecare. Astazi in functie de analiza ne modifica doza.
Stiti cumva, fata de prima eco, mai apar si alti foliculi?
Eu am avut doar 8 foliculi si endometrul de 6 mm. Cat trebuie sa fie endometrul?
Merci mult
nounou spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
Nounou cate injectii de menogon faci odata?
Fac 3 fiole o data. Astazi, in ziua 5 de tratament (dupa 4 injectii) a fost prima eco, va rog sa va dati cu parerea:
- endometru: 9
- OVD (25/18) - 6 foliculi: 11/8, 8/6, 8/7, 8/4, 6/5, 4/3
- OVS (25/17) - 5 foliculi: 10/7, 7/6, 3/5, 7/4, 6/4
Credeti ca e posibil sa mai apara si altii pana la final sau trebuie sa-i indop pe astia sa se faca mari si buni?
Multumesc
Tia spune:
pot sa mai apara si alti foliculi dupa prima ecografie, dar trebuie sa aiba si timp sa creasca pana la punctie, iar asta depinde de fiecare.
bafta fetelor