FIV 25
Raspunsuri - Pagina 13
Kariris spune:
Laura si Luli, FELICITARI!!!
Sa fiti sanatoase, sa aveti o sarcina usoara si binecuvantata!!!
O sa beau un pahar de sampanie in seara asta in sanatatea burticilor voastre!
Pupici.
Laura&Lachione (cutu)
Monica-Elena spune:
Ba sa iti revi Luli ca esti mamica
Mama Moni va fi mereu langa tine fata frumoasa asa cum Anemona a fost si este langa mine.
Lauras te cred ca ti-e frica sa te misti eu si acum sunt f pretioasa. Oricum eu stau acasa pe tot parcursul sarcinii. Aveti mare grija de voi fetelor in continuare de acuma sunteti f valoroase ca aveti bebe la purtator.
Lauras la FIV se calculeaza de la data ET-ului. UM nu are importanta la FIV.
Monica, DPN 25 iulie 2005 dr DENISA PROTOPOPESCU
Esentele tari se tin in sticlute mici.
ardit spune:
luli... uf, ce mult mi-am dorit sa-ti spun vorbele astea: felicitari si un bebe, pardon: doi! frumosi si sanatosi
nounou spune:
Felicitari, Luli!
Sa-ti creasca sanatos(i) gagalicii!

Vleau si io un bebic mic ....
Fetelor, acum 3 ore am facut a patra injectie cu menogon, insa nu simt absolut nimic (doar azi-noapte m-au durut putin) ... e posibil sa nu lucreze bine ovarele? ![]()
lauion spune:
Nounou, stai linistita nici eu nu am simtit ca s-ar intampla ceva cu ovarele mele pana spre sfarsitul tratamentului si am avut 14 ovocite.
Fiecare organism reactioneaza in felul lui.
Am citit undeva ca, cu cat iti faci mai putine griji in privinta rezultatului stimularii cu atat organismul reactioneaza mai bine, tot stresul bata-l vina!
bafta multa,
anis spune:
DOAMNE ce ma bucur fetele...LULI ...ce bine imi pare daca vor fi 2..si cum si la mine se suspecteaza acceasi treaba..o sa avem ce povesti la dublu
SI LAUION...super...suntem 4 reusite de FIv la mamici de iulie-august...
Felicitari fetele si va astept acolo!
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
LULI si mie tot valoare de 378 mi-a iesit la beta HCG...saptamana asta dezleg misterul sper...oricum va fi sanatos(i) sa fie..pupici
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
zisaCami spune:
Felicitari Lauras si Luli! Va doresc sarcini usoare si bb-i sanatosi!

Sper sa va urmez si eu cat mai curand ...
Azi e prima oara cand mi-am luat temperatura corect ( eu credeam ca se ia vaginal, nicidecum rectal
) si am avut ... 37,2 grade celsius! Am intrat in a 13-a zi de asteptare, iar testul de sange ar trebui sa-l fac in a 17-a zi, adica luni 13 dec.
tuturor si in mod special celor ce se gandesc la mine,
Cami
Cami
shylili spune:
felicitari la mamici!!!!!
cand vad atatea reusite mi se umple sufletul de speranta, va urmaresc cu sufletul la gura !
eu nu stiu sigur daca va trebui sa fac fiv, mai am de facut monitorizare dar acum sunt mult mai optimista datorita voua
va pup pe toate mamicile si mai ales pe cele din tabara aspirantelor, fetelor hai sa le prindem din urma !
lili
Sometimes I lie awake at night, and I ask "Where have I gone wrong?" Then a voice says to me "This is going to take more than one night."
Charles M. Schulz