FIV 25
Raspunsuri - Pagina 12
Ellena spune:
Sper sa continuam numai cu vesti bune !

Felicitari Lauras, sarcina usoara, sanatate si pupici tie si bebicului !
Monica-Elena spune:
Lauion felicitari fata frumoasa.
Luli felicitari iubita te-am molipsit bine ![]()
Lali reusita dr Denisa Protopopescu in lotul din oct a fost cea mai mare 72% eu sunt una din reusite, dar sa vedem si in lotul asta din noiembrie. Si Ancar a avut rezultate f. bune in concluzie Medsana a avut rezultate excelente in aceasta toamna.
Deci fetele se poate hai curaj celor care urmeaza Zisacami, nicole74 si nounou.
Mamica de 48 de ani e din lot cu mine cea mai tanara mamica a dnei dr are 52 de ani. Se pare ca sansele mai mari sunt in toamna Ardit.
Monica, DPN 25 iulie 2005 dr DENISA PROTOPOPESCU
Esentele tari se tin in sticlute mici.
ardit spune:
lauion felicitari! cand faci echo? sa ai bebic frumos si snatos!
ce frumoasa a fost toamna asta... cu bebe multi, daca continuati in ritmul asta ma razgandesc sa fac fiv in primavara-vara si fac in toamna! (primul fiv l-am facut tot asa in iunie-iulie) ar trebui sa facem o statistica nu numai cu reusite/esecuri/doctori ci si in functie de anotimp
lachi faci foarte bine, mai ales cu tigarile! al meu sotz nu fuma anul trecut cand a facut spermogramele si am facut fiv, dar acum fumeaza, mi-e frica de cum va iesi spermograma...
monica ca de obicei esti o scumpa!
ardit spune:
monica asa este, imi aduc aminte ca in mai-iunie parca nu au fost asa multe reusite, nu stiu de ce, care o fi explicatia?! in fine, este adevarat ca nu am stat sa contabilizez reusitele si nereusitele de pe DC si nu cred ca a stat nimeni sa faca asta
anemona spune:
Fetelor, deja doua reusite intr-o zi, ceva se intampla aici, este incredibil si nemaipomenit!
Lauion si Luli, FELICITARI!!!!! Sa aveti sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi!
Dupa Monica, Denisa si Anis, inca doua reusite, ce mai, mosul de anul asta este super de gasca! Mosule, vezi ca mai ai ceva bebei de livrat si la celelalte fete care asteapta!
Doamne, ma bucur din suflet!
Sa va traiasca si sa va bucurati din plin de evenimente!
Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica
lauion spune:
Va multumesc pentru urari, sper sa fie totul bine pana la sfarsit. Cum spunea Monica abia de acum incep grijile, mi-e frica si sa ma misc!
Luli felicitari, inteleg ca si la tine e pozitiv!
Ardit, nu stiu deocamdata cand fac echo, voi vedea saptamana viitoare
Fetelor cum se calculeaza data nasterii in cazul FIV-ului?
luli spune:
Da fetelor, ati inteles bine sunt
.
Acum trei sferturi de ora am vorbit cu Ancar si mi-a spus oficial ca sunt
cu un rezultat la BHCG de 374.
Eu sincer am facut testul de sarcina pe 6 dec si mi-a iesit pozitiv dar parca visam si nu imi venea sa cred. Nu am spus nimic ca mi-a fost sincer teama sa nu fie doar un vis.
Multumesc din suflet lui Mama Moni si Moni si tuturor fetelor de suflet de aici.
Si va spun sincer vorba aia " cu credinta muti muntii din loc" e adevarata.
E tare greu dar merita din plin.
Va doresc sa vi se indeplineasca dorintele la toate pentru ca Dumnezeu e mare.
PS: e posibil sa fie doi la purtator.
Luli
E si maine o zi!
luli spune:
Fetelor nu-mi revin -
– am primit rezultatele pe fax si sunt asa:
BHCG – 378,33 ng/ml
Estradiol – 1.456 pg/ml
Progesteron – 111,47 ng/ml
Luli
E si maine o zi!

Sarcina usoara!