FIV 25

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cu siguranta mai apar si alti foliculi. Eu la prima eco aveam 3 si la a treia aveam 12 din care au extras 8 maturi. Toti foliculii de 18mm sunt ok si vor fi extrasi. Endometru trebuie sa fie 9mm(la aceasta dimensiune se spune ca e ok) si trilamelar neaparat.

Monica, DPN 25 iulie 2005 dr DENISA PROTOPOPESCU
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc mult fetelor.
Endometrul la implantare trebuie sa fie de minim 9mm, nu? Sper sa aiba timp sa creasca de la 6mm, cat e acum la 9mm. Fara stimulare era OK endometrul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

BRAVO FETELOR, ma bucur enorm pentru voi, sarcini usoare si aveti grija de voinsi de comorile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetele frumoasele!
Felicitari norocoaselor, sa fiti sanatoase!

Monica Elena am o mare rugaminte: cand ai timp, daca poti trimite-mi un PM cu ce analize ai facut tu in afara de cele hormonale.
Merci.

Mergi la inceput

Fetelor unde ati disparut?
Sunt tare fetelor!
Stiti ce-am facut azi?
Am condus masina dupa 10 ani in care nu am pus mana pe volan ( de fapt atunci am pus mana doar cat am facut scoala)
Daca va spun si cat am condus-o o sa radeti, da eu sunt foarte mandra.... de la Casin pana la Piata Domenii si...inapoi... si-atat.
Da de luni iau ore si voi avea masinuta mea in care o sa mergem doar eu si Lachione. Sunt super fericita!

Mergi la inceput

Luli, FELICITARI!!!
Deci si tu ai reusit din prima?
Ce bucurie mare o fi acum in sufletul tau!
Luli am citit ca ai facut tot cu Ancar-ul meu. Cu ce ai facut tratamentul de stimulare si cat a durat, daca poti, te rog?
A.... si ce varsta ai? Sau varsta nu conteaza in raport cu tratamentul pe care ti-l da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

FETELE...eu am facut 40 de menogon,4 injectii pe zi...si am facut o hiperstimulare norocoasa...am avut peste 36 de foliculi..la hiperstimulare de regula o parte sunt numai foliculi ,restul fiind de fapt chisturi..ai de tras dupa o periada ,dar merita orice ,mai ales ca s-a lasat cu bebe...si am aflat ca ,si celalta fata care se alesese cu hiperstimlare a reusit...deci treaba cu hiperstimularea e o metoda de reusita..eu eram asa de speriata pt ca stiam exact pe dos...si din fetele de la Giulesti care le stiu eu..sunt reusite...dar cum ei fac mereu in fiecare luna ,statistica e pe an..

La mine endometrul inainte de Et era 12 parca....

Nounou si nicole...va tin pumnii!

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Hai la FIV 26 fete frumoase.

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput