Mamici din Arad...??? (20)
Raspunsuri - Pagina 9
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Alina, eu sunt pe aici. De o ora tot zic, ca ma duc la culcare, dar nu reusesc. Am fost ssmbata la un chef si inca nu mi-am revenit.Ne-am culcat la 9 dimineata duminica, am dormit trei ore. Si de doua nopti de-abia adorm din cauza oboselii, si pe deasupra se mai trezeste si Tudor de 3 ori pe noapte!!
www.stoc-studio.ro/tudor
Si eu tot zic ca merg sa fac dus si iar mai citesc ceva,dar acum chiar ca plec si s-ar putea sa mai revin putin pana ajunge Calin acasa,el acum vine de la Oradea.Dragos s-a culcat pe la 23,30.
Cum de se trezeste Tudor asa des? Ii dai lapte nopatea? Dragos are o sticla de lapte la patut si noaptea se trezeste si o bea,nu ne mai trezeste pe noi decat pe la 6-7 dimineata cand vrea iar lapte.
Noapte buna fetelor!!!!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!
gabitzica spune:
quote:
Cum de se trezeste Tudor asa des? Ii dai lapte nopatea? Dragos are o sticla de lapte la patut si noaptea se trezeste si o bea,nu ne mai trezeste pe noi decat pe la 6-7 dimineata cand vrea iar lapte.
Eu nu-i dau nimic noaptea. Bea lapte seara inainte de culcare si dimineata pe la 6-7-8. depinde cand se trezeste. Am avut doua saptamani de liniste in care nu s-a trezit deloc, dar acum probabil ii cresc ceva maselutze. Am crezut si eu ca de sete se trezeste, dar nu vrea sa bea ceai. lapte nu-i dau in timpul noptii.
www.stoc-studio.ro/tudor
anto spune:
Buna fetelor,eu nu am mai reusit sa scriu ca sunt racita ,azi noapte am avut febra ,sper sa-mi treaca cat mai repede.Ma doare capu ingrozitor.
Alina ,nici Deni nu a mancat ciocolata decat f. tarziu,acum maninca cateodata prea multa.Mai ales cand invata .Azi e iar stresata ca maine are teza la mate.
Clau ,am ramas cu gura cascata cand l-am vazut pe Raul .Doamne da´cand a crescut chiar asa?Acum chiar ma pot juca cu el
Gabi eu nu pot sa vad pozele cu Tudor ,imbracat in mos craciun.Doar cele din concediu.
Azi e sarbatoare aici ,daca nu eram bolnava mergeam la Graz ca e f.frumos amenajat de Craciun.
pe mai tarziu
gabitzica spune:
quote:
Gabi eu nu pot sa vad pozele cu Tudor ,imbracat in mos craciun.Doar cele din concediu.
Anto, cipri e imbracat mos craciun, sunt doua poze in directorul 'tudor 1 an si 2 luni'
quote:
Fetelor,voi cand impodobiti bradul,in Ajun? Eu il fac inainte cu 2 zile de Craciun ca in Ajun sunt mai "aglomerata".Noi vom face brad si aici si la parinti,acolo vom fi de Craciun.Abia astept!
Alina, noi intotdeauna am facut bradul in seara de Ajun.
Fetelor, sa vedeti ce teapa am luat !I-am cumparat la Tudor de la TCM un catel care scoate suntete ca un pui de catelus adevarat, misca capul si clipeste. am fost foarte incantata de el, la fel si Tudor. A fost cam scump 900.000 lei, dar am zis ca puiul meu merita.
In cutie avea su un "ceritificat de adoptie", unde era trecuta si o adresa da site. Am ramas stupefiat cand am vazut ca pretul lui este 12.99 USD http://www.hasbro.com/furreal/pl/page.browse/subbrand.172/dn/default.cfm
Nu stiu ce pret au jucariile asemanatoare in oras, dar oricum e bataie de joc, avand in vedere ca importatorii sigur le iau la pret foarte mic, deorece produsele ce le vand ei sunt solduri in Germania.
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Ceau fetelor.
Anto,imi pare rau ca esti bolnava.Iti doresc insanatosire grabnica. Succes la Deni la teza.
Gabi,am observat si eu ca jucariile la TCM sunt foarte scumpe,in comparatie cu hainele si electro-casnice. Cred si eu ca Tudor a fost incantat de catelus!
Ma duc sa ma imbrac ca mergem la Magda.Va scriu mai tarziu.
Pupici!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!
anto spune:
se vede ca-s azi ,eu am inteles ca Tudor e imbracat in mos Craciun ,nu gaseam pozele.Tot pe dos inteleg ,ca de obicei
Si eu am observat ca in Romania sunt mult mai scumpe jucariile ca aici si sa nu mai vb de America.Am luat o papusa Barbie unei fetite ,m-a costat de trei ori mai mult decat o luam de-aici.
Pot sa va intreb ce este TCM? Pt.ca aici sunt produse pe care scrie TCM si se vand la magazinele Eduscho sau Tschibo .Sunt ieftine si de calitate.
tanja spune:
.Buna fetelor,
Noi am fost cam lenesi azi(noi fiind eu si sTEFAN9).Asa ca am intrat sa va salutam si sa stiti ca suntem mai bine .Acum fugim sa manacam gulsa de pui cu paste,gatite de mine.
Va pupam.
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Clau, ce mare a crescut Raul... Si e tare frumusel... Sa va traiasca!
Anto, insanatosire grabnica iti doresc. Produsele TCM sunt cele de la Tchibo. Intradevar papusile Barbie sunt f scumpe in Ro.Bafta la Deni la teza!
Gabi, acu am venit din oras si tocmai m-am uitat la catei si pisici. Depinde de marime. cel m ieftin e 10E si e micut, unu mare e vreo 45E.Nu stiu exact cum e al tau si ce face.
Tanja, ma bucur ca sunteti mai bine.
Diana, voi ce mai faceti?
Alina , distractie placuta!
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
Claudelu spune:
Bine v-am regasit fetelor!
In primul rand va multumesc pentru aprecieri!
N-am intrat pe alaltaieri pe net pentru ca am o stare tare tare nasoala, sunt mai tot timpul obosita si plictisita! habar n-am de ce ma simt asa ...nu ma dare absolut nimic, dar ma simt ca un pui in buda, parca nimic nu-mi merge (chit ca nu-i asa)...sunt , dar imi revin eu cat de curand
Gabi, cam scumpa jucarioara aia, dar ce nu facem noi pentru copilasii nostri, nu???
Cristina, ce mai fac gemenele?? sunt bine???
Anto, dar voi nu in Graz stati?? ca parca asa stiam Acum mi-a zis mama ca TAPL-ul nu e o cofetarie ci de el apartineau toate cofetariile si am sunat-o pe o matusa de a mea care a lucrat la o cofetarie sa vad daca nu stie pe unde au sediu acum sau ceva orice sa-mi spuna, dar nu mi-a raspuns la ...mai incerc si maine!
Bafta la teza la Deni!!
Alina si noi facem pomu doar in Ajun! Abia astept, acum iar am cazut in butoi ...dintotdeauna de sarbatori astea de iarna sunt mai melancolica si mai plangacioasa
Tanja, lu' stefanel si tie
Poate ma ajutati si pe mine cu o sugetie...sambata e ziua lu nasa si habar n-am ce sa-i cumpar, ea are tot ce-i trebuie si chiar sunt in ceata...in fiecare an ma straduiesc pe cat posibil sa-i cumpar ceva ce nu i-am mai luat, asta deja de 10 ani...si sa nu va spun ca e si Ioana (Sf.Ioan) si Florina (Floriile)
Ma gandeam sa-i iau ceva gablonturi ca ii plac si nu i-am luat niciodata? Voi ce ziceti e ok???
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!
alinamoro spune:
Clau,nu stiam ce-i cu tine ca nu ai scris ieri nimic,tu care esti prezenta in fiecare zi .De parca eu nu as fi!!!!! Nu prea stiu ce cadou sa-i cumperi la nasa ta,dar ma mai gandesc.
Anto,in Arad sunt mai multe magazine cu haine,jucarii,electro-casnice cele mai multe de TCM(firma) si sunt la preturi destul de bune si de calitate(zic eu!).
Cristina,fetele il asteapta pe Mos Craciun?
Tanja,te salut si eu.
Alina33,tu ce mai faci,ce face Dragos? N-ai mai scris nici tu de cateva zile!
Flavia,cum te simti,mai stai in pat?
Diana,Vladut e bine?
Linda,nu ai mai facut ceva bun?
Dita,tu pe unde umbli? Mai da si tu un semn de viata. Tu il astepti pe Mosu'?
Fetelor,am fost la Magda acuma seara.Are o casa super mare si fain.Dragos a fost foarte incantat ca a putut fugi si juca fotbal inauntru .Atat a fugit pana a fost tot ud,a trebuit sa-l sterg cu prosop.
Noapte buna tuturor!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!