Mamici din Arad...??? (20)
Raspunsuri - Pagina 10
maggda spune:
Buna seara mamicutzelor!
In sfarsit am si eu un pic de timp si nici nu mi-e tare somn la ora asta ca sunt de noapte saptamana asta dar azi sunt libera asa ca sunt cam dereglata cu somnul.
Noutati nu prea am decat faptul ca in fata primariei au fost cei de la Manitoba si vindeau totul la 50 000 lei bucata.Eu am mers cu Bianca la Mc Donald's si am intrat acolo .Au lucruri fainutze.I-am luat la Bianca un tricou si mie 2 tare faine.Alina a spus ca nu a mai vazut cortul cand au venit la noi.L-or fi adunat ca vine maine Hrusca, se pare ca am prins ultimul vagon de la ultimul tren.Poate mai vin iarasi cei de la Manitoba de poimaine ca as mai cumpara cate ceva.Biuta nu a avut rabdare sa stea.Cu un ochi ma uitam la haine si cu unul dupa ea sa nu se piarda printre lume.
Acum va las , merg la culcare ca maine trebuie sa invat ca marti am un seminar si mai am de copiat niste cursuri.
pupici la toate
Magda si Bianca
alinamoro spune:
Magda,tu nu dormi la ora asta?!
Nici Dragos nu are somn.Chiar acum imi spune ca face pipi. Calin a adormit inaintea lui.
Ma duc si eu imediat la culcare.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!
gabitzica spune:
quote:
Gabi, acu am venit din oras si tocmai m-am uitat la catei si pisici. Depinde de marime. cel m ieftin e 10E si e micut, unu mare e vreo 45E.Nu stiu exact cum e al tau si ce face.
Cristina, poti vedea aici catelul http://www.hasbro.com/furreal/pl/page.browse/subbrand.172/dn/default.cfm
Este cel din dreapta, numai ca e alb cu negru si este micut.mama mea cand l-a vazut prima oara s-a speriat de el, a crezut ca e adevarat!!
Clau, in legatura cu cadoul, nu stiu ce sa te sfatuiesc, poate daca spui cat e bugetul.
quote:
Acum va las , merg la culcare ca maine trebuie sa invat ca marti am un seminar si mai am de copiat niste cursuri.
Magda, vad ca esti o studenta foarte contiincioasa. Mergi la scoala, inveti, scrii cursuri... Felicitari ca ai rabdare pentru asa ceva...
www.stoc-studio.ro/tudor
Claudelu spune:
Magda, ma uimesti cata energie ai Bravo tie1 Eu de vreo 3 zile ma simt precum o baba
Alina, zici ca are Magda casuta??
Gabi, nu avem un buget stabilit pentru cadou nasei, asta pentru ca noi nu i-am luat nici un cadou nici cand ne-a cununat nici cand l-a botezat pe raul pentru ca nu ne-a lasat si am zis ca macar de zilele ei [:d] sa ne revansam cumva...
Maine vine Hrusca in fata primariei! Mergeti?? Eu inca nu stiu ca al meu sotior a cam avut nopti albe saptamana asta, l-a durut o maseluta la care azi ia venit de hac, a scos-o... nu el ci dentistu
hahahahahahaha, acum aud la Tv ca anu viitor v-ro creste salariile romanilor...stiti cu cat?? 8%!!! destul, nu??
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!
alinamoro spune:
Vreau si eu la Hrusca!!!
Sa vad ce program are sotu'!
Ma duc repede la culcare ca maine dorm in piciore la lucru.
Pupici!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!
DianaR spune:
Mai fetelor, noi facem bine, sanatosi. Nu prea am avut idee ca sa scriu dar v-am citit. Iata ce-am patit azi: sa nu va spun ce pachet de nervi eram la 6,30 cand deabia adormisem dupa o tura de tzitzi a lui Vladutz si m-au trezit manelele vecinilor de langa noi... Va inchipuiti cum se auzeau de m-am trezit si eu si sotul.Am incercat sa ma calmez, sa ignor "muzica" dar nu reuseam decat sa ma enervez mai tare. Si atunci am facut ceva ce nu-mi place dar n-am rezistat, asa in pijamale si ciufulita m-am dus la ei la usa, mi-a raspuns baiatul lor cel mare care foarte senin imi spune ca nu e muzica asa tare... Ei cum nu ca-i ca la discoteca la mine si se auzea si pe scara de numa... In fine, a dat mai incet si am adormit. Noroc ca puiul meu a dormit pana la 10. M-am dus pentru ca nu era prima oara cand se intampla si desi Vasile i-a mai atras atentia vecinului, acesta zambea si spunea ca nu aude bine si deci trebuie sa dea muzica tare... Auzi nesimtire! No acuma sper ca dupa ce le-am facut taraboi o vreme o sa ma lase in pace...
Ma termina vecinii cu manelele, astia de langa si cei de sub noi au grija sa ma puna la curent cu ultimele "hituri". Na, ca m-am mai descarcat putin cu voi... Credeti ca am exagerat?
Clau, daca vrei gablonturi poti sa mergi la Art and Music in spatele teatrului, au gablonturi faine de bun gust la tot felul de preturi, functie de buget . Poate va hotarati sa-i luati mai degraba un obiect decorativ ca au multe acolo si sunt faine, mai greu e sa te hotarasti la ceva...
Eu nu ma omor dupa Hrusca deci nici nu ma tenteaza, iar barbata-miu nu merge fara mine desi cred ca i-ar place. Oricum nu am avea cu cine sa-l lasam pe Vladutz.
Pupici .
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni
gabitzica spune:
quote:
Na, ca m-am mai descarcat putin cu voi... Credeti ca am exagerat?
Diana, nu cred ca ai exagerat cu vecinii, cateodata mai trebuie pusi la punct, acest gen de vecin care se cred in padure.
Noi nu avem treaba cu vecinii, stam la etajul 4 si suntem numai doi pe palier.
Citisem aici pe forum nu demult ca doua mamici singure, surori , fiecare cu cate un copil, aprox 2 ani, si-au luat un apartament impreuna in Bucuresti , si erau hartuite de vecine ca nu pot dormi din cauza ca plang copiii. Nu stiau bietele ce atitudine sa adopte.
www.stoc-studio.ro/tudor
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Noi suntem bine, astea mici abia s-au culcat. Le-am cumparat aseara niste treninguri , a trebuit sa le imbrac cu ele si asa dorm acu imbracate. Il asteptam pe Motu, l-am si vazut luni in oras(Nikolaus) si ne-a dat cacu(cioco). De sarbatori mergem la Bonn, la niste prieteni(care au si ei 2 copii asa ca facem gradinita) tot aradeni si ei.
Gabi, ala era cu 10 E (newborn)...Mie mi se paru cam micut pt 900000...
Diana, sa stii ca si pe aici sunt tot asa. Cind sunt orele de liniste, ba aspira, ba risciie.Azi noapte pe la 2 m-am trezit ca astia de sus vorbeua taare si cu greu am adormit.
Bravo , Magda !Esti plina de energie... Mie imi cam lipseste...
Clau, n-am idee cu cadou... Ma mai gindesc.
Vreau si eu la Hrusca...
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
anto spune:
Mie nu-mi prea place de Hrusca ,da in schimb m-as fi dus la la Palatul Cultural,am inteles ca e ceva concert de muzica Americana sau mai bine zis de compozitie clasic Americana si ceva Beatles .
Clau de cadou nu stiu ce sa-ti zic ca nu am idei ,mai ales ca nu o cunosc pe nasa ta .I-ai si tu ce crezi ca i se potriveste
Zi-ne si noua ce ai cump.
Dana ,nu ai exagerat ,eu am parte (si am avut)de asa vecini in Rom.si stiu cum e .Mai ales daca ai si copil mic.Nici nu vreau sa mai i-mi aduc aminte de ei.
Mai fetelor ,vin si eu cu o propunere .Daca tot nu v-ati intalnit,hai sa ne intalnim dupa 20dec. ca vin si eu Ce ziceti?
alinamoro spune:
Anto,tu vii de Craciun la Arad? Zi-ne mai multe,cat stai..ca sa vedem cum ne programam.Noi de Craciun plecam din Arad.
Noi nu avem probleme cu vecinii cu muzica,dar avem niste vecini care nu-si mai termina de renovat si ma dispera.Cand termina unul incepe altul...!
Azi am fost foarte harnicuta,am "tras tare" cu curatenia.Calin l-a luat pe Dragos si au plecat,iar eu am putut lucra linistita.Masina spala acum perdele,apoi mai am o tura de haine.Eu ma mai "odihnesc" pe DC putin.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!