Mamici din Arad...??? (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Initial postat de bebe2004
http://www.e-joy.ro/index.php?a=37

...am ras de m-am spart

Cristina, e impodobit orasul dar inca nu am apucat sa-l vad decat ziua

Magda, ma gandesc ca a fost super draguta Bia cand a vazut basculanta imi amintesc si eu cu placere ca de fiecare data cand rimeam ceva eram in stare sa dorm cu acel cadou, indifernt daca era incaltaminte, haine sau jucarioare

Si la noi a venit mosu, ne-a luat rin surprindere...am vrobit cu Clau ca nu are nici un ros sa ii luam la raul mare lucru ca oricum nu pricepe el nimic...a coborat tati pana la alimentara, cica, dupa tigari(cica) si s-a intors dupa vreo ora ...eu deja faceam cu nervii in casa, nu puteam sa-l sun pe telefon ca si-l lasase acasa...cand a venit eu eram in baie, mami si tati in camera lor la Tv si Raul drmea...ce credeti ne-a umplut la toti cizmele cu cate ceva , nu mare lucru dar gestu a fost superb...cand am vazut mi-a trecut toata supararea
Bine, eu am primit cel mai consistent cadou, bani pentru cosmetica+coafor+bani pentru toale
Voi ce ati primit de mos???

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor,
LA MULTI ANI TUTUROR CU NUMELE DE "NICOLAE".
DianaRnu m-ai ofensat chiar deloc,insa am anumite motive pentru care sunt obligata sa accept intreaga situatie.Unul din motive este chiar fiul meu Stefan ,pe care nu vreau sa il pierd.E greu de inteles toata situatia ,dar alta solutie nu am decat sa accept si sa astept sa vad ce se va intampla in continuare.
Azi am fost la doctor cu Stefansi se pare ca totul este in regula.Are aproape 10 kg si 76 de cm.
Eu cred ca sunt putin racita ,dar ma tratez cu ceaiuri multe.Cred ca zilele astea mi-a scazut rau si tensiunea,cred ca de suparare.Sper ca pana la urm atotul sa fie bine.
Acum va las ca trebuie sa fac iar curat in casa ca e dezastru .VA pe toate .

Mergi la inceput

ENJOY

Revin mai incolo ca acum are Clau treaba la calculator!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Claudelu, Raul e un dulce, nu am putut sa ma abtin sa nu iti spun!
Asta e ! Treaca de la mine!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Multumesc frumos! Si Tudor e un scump, lucru pe care dintotdeauna l-am sustinut!
Treaca si de la mine, ca suntem in timpul sarbatorilor de iarna si nu-mi place sa-mi poarte cineva pica! Daca ma crezi bine daca nu iara bine, dar eu imi cer scuze pentru ca n-a fost intentia mea sa jignesc pe nimeni, am facut o prostie recunosc, dar trebuie sa recunosti ca si Cipri m-a jignit! Asta e, pentru mine ceea ce s-a intamplat este subiect inchis si sters din memorie!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Claudelu, Raul e un scump!
Gabitza si Claudelu, Doamne ajuta ca v-a venit si voua mintea la cap...

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor.Sper ca nu m-ati dat disparuta!!!
Aseara am avut musafiri(desi nu suntem niciunul Nicolae!),plus ca a venit o verisoara la noi care a ramas si peste noapte si nu am putut intra deloc pe net ieri.Ce ciuda imi era! Ma uitam cu jind la calculator! Azi merg dupa masa la lucru in locul unei colege(eu lucrez doar de dimineata de obicei),de aia sunt acasa la ora asta.Am dormit pana la 10.

Clau,e un scump Raul,ii total imbracat asa .Da' ce mare a crescut,nu m-am uitat la pozele tale demult si nici nu aveai mai recente.

Gabi,Clau,felicitari!

Gabi,de unde ati cumparat costumul de Mos Craciun si cat a costat? Te rogggg!

A venit si la noi Mos Nicolae,asa pe reprize.La Dragos ia adus multe masinute,un avion cu telecomnada,un tir mare si o pijama(pijamaua de la o prietena a primit-o) .Mie mi-a adus un parfum(de la Calin) si un pulover(de la verisoara care a fost la noi).
A mai primit Dragos si dulciuri,dar nu e interesat de ele.nu mananca ciocolata deloc,bomboane foarte rar.Ii plac Tic-tac.Eu nu ma supar ca nu mananca ciocolata,dar parca as vrea sa mai manance cateodata.

Mai "vorbim" diseara!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

quote:
Gabi,de unde ati cumparat costumul de Mos Craciun si cat a costat? Te rogggg!

Alina M, costumul de mos l-am luat de la Billa, si a costat 160.000 lei!! materialul nu e de foarte buna calitate, dar merita oricum!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Gabi,mersi ca mi-ai zis de costumul lui Mosu'.Ma gandeam ca e mai scump.Trebuie sa cumparam si noi unul.

Fetelor,voi cand impodobiti bradul,in Ajun? Eu il fac inainte cu 2 zile de Craciun ca in Ajun sunt mai "aglomerata".Noi vom face brad si aici si la parinti,acolo vom fi de Craciun.Abia astept!
Dragos a fost ieri cu tramvaiul lui Mos Craciun si a fost foarte incantat ca l-a vazut pe mosu'.Nu a vrut sa-i zica poezie,dar ia zis cum il cheama si cati ani are.

Pe unde sunteti fetelor?

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Alina, eu sunt pe aici. De o ora tot zic, ca ma duc la culcare, dar nu reusesc. Am fost ssmbata la un chef si inca nu mi-am revenit.Ne-am culcat la 9 dimineata duminica, am dormit trei ore. Si de doua nopti de-abia adorm din cauza oboselii, si pe deasupra se mai trezeste si Tudor de 3 ori pe noapte!!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput