Mamici din Arad...??? (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

buna fetelor am venit sa va zic buna ziua si s avad ec ami facetzi, ce mai zicetzi...
Cum mai este vremea pe la arad?
O intrebare scurtam daca vreau sa vand o casa in Ghioroc si eu sunt aici, cum sa procedez, l ace ziare sa dau anuntz? Socru inca locuieshte in Chioroc.
O zi buna si sanatate

Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna Gabbriela .Bine ai mai venit pe la noi!
Poti da anunt in ziarul "Vand si Cumpar" si "Piata Aradului".Eu stiu ca in aceste 2 ziare se publica mai mult vanzari si cumparari,poate stiu fetele si altele.Stiu ca la "Piata Aradului" se poate da anuntul prin internet,la celalalt nu stiu sigur.
Vremea e fain la Arad,e cald afara(si in casa!),dar speram sa avem zapada de Craciun.
Julian ce mai face?

quote:

Fetelor am o rugaminte la voi ,cae stiti cum se numeste fostul TAPL?Daca a-ti stii si adresa birourilor ar fi super.Ma intereseaza pt.mama mea ,vrea sa-si faca actele pt.pensie.

Anto,imi pare rau,nu am cum sa te ajut ca habar n-am cum se numeste si pe unde vin birourile.Pupici la Deni. Sa stii ca Dragos ma mai intreaba de ea cand ma vede ca scriu la calculator.

Linda,felicitari! Te pui bine cu soacra,da????

Clau,macar au terminat aia cu termoteca? Las' va vecinii nostri de deasupra si-au renovat bucataria de 2 luni si ceva,de cand am venit noi din concediu si abia acum au terminat.Groaznic a fost,dar ce sa le faci? De multe ori s-a trezit Dragos din cauza galagiei.Pe moment imi venea sa le zic cateva ,dar...imi trecea apoi...

Ma duc la culcare .Va doresc o duminica placuta!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

Buna Gabbriela .Bine ai mai venit pe la noi!
Poti da anunt in ziarul "Vand si Cumpar" si "Piata Aradului".Eu stiu ca in aceste 2 ziare se publica mai mult vanzari si cumparari,poate stiu fetele si altele.Stiu ca la "Piata Aradului" se poate da anuntul prin internet,la celalalt nu stiu sigur.
Vremea e fain la Arad,e cald afara(si in casa!),dar speram sa avem zapada de Craciun.
Julian ce mai face?

Multzumesc de raspuns o sa incerc cum ai zis tu.
Julian si noi suntem bolnaviori, avem un flu sau habar nu am ce dar este penibil de nasol, dueri de gat, febra, nas infundat, lipsa pofta de mancare.
Sanatate si numai bine.

Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna dimineata fetelor,am intrat pe aici pana savurez "sanatatea "de dimineata ca apoi intru puternic in priza.Bianca inca doarme dar cand se trezeste vreau sa-i fac baie pt ca deseara nu pot, la 19 sunt la servici.Apoi ma pun sa fac shnitzelele si pireul si am primit o rugaminte din partea sotului care acum este le servici pana pe la 11 sa fac ceva chec de rontzaiala si ma conformez.Deci mai pip o tigara si la lucru cu mine caci creste partea dorsala aici pe scaun.
Fetelor aseara am fost la mami ca venise mos Nicolae la ei si Bia atata m-a intrebat ca la noi acasa nu vine ca l-am sunat pe Danut sa puna cadourile in usa pana venim.Doamne ce fericita a fost cand a vazut ditamai basculanta:"mami dar unde a gasit mosu asa basculanta mare","mami ce bine ca a venit si acasa azi","mami pot sa ma joc cu ea mult?"...A tras-o intr-una prin casa ca loc este har Domnului si la culcare a pus-o langa pat si si-a pus hainutele in ea.
Linda draga tare bun trebuie sa fi fost tortul de te-a laudat soacra.Soacrele astea greu scot o lauda catre nuroriFelicitari!
Alina M voi anul acesta veniti la noi?Ai tu Alina niste ore de a sta la culcare ca mie drept mi-ar pica ochii in gura de somn a doua zi
pupici la toata lumea si duminica placuta!
PS Si daca mai si pica ceva... si mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Scriu doar aiurea sa vad daca imi apare semnatura

Magda si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:

Alina M voi anul acesta veniti la noi?Ai tu Alina niste ore de a sta la culcare ca mie drept mi-ar pica ochii in gura de somn a doua zi

Magda,venim sigur anul acesta ! Sotul meu e foarte ocupat,dar sper ca ajungem saptamana asta.
Eu numai la sfarsit de saptamana stau pana tarziu la calculator(1-2-3!),iar in restul zilelor mai stau pana pe la 23,30 - 0.Ce sa fac,atunci stau si eu linistita!!!
Magda,mai stii anul trecut ce se stresa Bianca ca ii strica Dragos casa lui Barbie?

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

BUNA FETELOR;
VA UREZ O DUMINICA PLACUTA LA TOATE ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE:
VA PUPIC SI AVETI GRIJA DE VOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Eu n-am mai intrat de citeva zile (vreo 2), iar voi ati scris nu gluma... Ba vad ca v-ati si certat putin, dar sper ca v-a trecut...
La mine, acu dorm cu totii, asa ca e liniste...
Aici e o vreme ... Ploua marunt, abia am reusit sa iesim putin afara.
Cum e Aradul impodobit pt sarbatari? Aici in fiecare simbata inainte de Craciun e o nebunie prin magazine, de se calca lumea in picioare... Gizele mele sunt bine, se joaca tot mai frumos impreuna.Ieri am fost la cineva in vizita si au fost tare cumintele.Tocmai ma striga una...

Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetele,multumesc pentru felicitari.Nu mai imi incap in piele de mindrie(glumeam).Ma bucur numai ca a iesit asa de bun.
Clau,eu am facut prima oara cartofi frantuzesti cind eram in clasa a 2-a.Au iesit buni dar a mai trebuit sa pun sare pe ei.Mincare stiu sa fac dar de prajituri aveam oroare.Acuma mi-a trecut.Deja ma gindesc care va fi urmatoarea prajitura pe care o voi face!
Si sa va mai povestesc ceva:azi noapte la 2:51 eram treaza inca,stateam in pat si ma uitam la un film ca sotiorul era la solar(in pivnita privata unde avem solarul) si aud ca trozneste rama de la geam.Ma uit dar nu vad nimica si cind ma intorc cu fata spre tv aud inca o data si in momentul ala incepe sa mi se miste patul.Asa ca la ora 2:52 am trait primul meu cutremur din Germania.Epicentrul a fost undeva pe linga noi(150 km,cam) si a fost de 5,4 pe scara Richter.M-am speriat un pic si mi s-a facut rau in momentul cind s-a miscat patul dar mi-a trecut.Cind a venit Mark i-am povestit si m-a intrebat daca sigur nu am dormit ca el nu a simtit nimica(el a dormit,eu nu).Dimineata am deschis tv-ul si am primit confirmarea.Asa ca azi noapte am fost bine zguduita.
Acuma va las,ma mai preumblu putin pe aici si ma duc sa minc ceva ca mor de foame.
Va pupicesc.

LindaG

http://community.webshots.com/user/lindaparmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Linda, felicitari. Sa-ti multumesti soacra este chiar un lucru deosebit... Eu nu am nici o sansa s-o impresionez cu prajituri pentru ca e experta in asa ceva...

Tanja, sincer eu nu as putea sa suport o asemenea situatie. Cred ca mi-as lua pruncul si as pleca sau l-as trimite pe el la plimbare. Nu pot accepta sa ma imparta cu alta, sau eu sau ea. Si daca alege amanta sa fie sanatos, dar sa stea pe capul ei nu pe al meu.
Copilul, da ar suferii, dar si asa spui ca-l vede cateva ore pe zi.Lasa-l sa stea cu el 2-3 ore pe zi, numai bine esti si tu libera, mergi la plimbare, suna-ti prietenii, pun pariu ca nu i-ai vazut de mult. Cumparati haine noi, fa-te frumoasa, considera totul ca un nou inceput... Asta e parerea mea, sper ca nu te-am ofensat

Fetelor, noi am fost la TM la parinti si cam ata. E cam greu sa ne intalnim cu prietenii pentru ca a inceput teama de straini si plange de numa cand avem musafiri .
Cam atat, v-am lasat, ma duc sa bag la ghiozdan

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput