Femeia Fecioara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Critice,perfectioniste,posesive,practice si un pic prea cu picioarele pe pamant!...ma mai gandesc!
Astea-s defectele!Calitatile le las la aprecierea altora! (deci si modeste!asta se pune la calitati?)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Initial creeata de Melaroxy

Eii, de barbatii fecioara am auzit. Dar femeile cum sunt?

Mela+Vladut Alexandru

Sunt... fecioare ?

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29992" target="_blank">Fecioare

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Veve

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29992" target="_blank">Fecioare

Irina,veve & croko
pozici

Multumesc pentru link !
Tot nu am descoperit daca fecioarele sunt... fecioare, dar am vazut ca toate sunt modesteeeeee si iubarete tare !

LA MULTI ANI TUTUROR, FECIOARE SAU NU !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Ca defecte cred ca sint influentabile,cam materialiste,critice,normal ca e caracteristica zodiei...Iar ca si calitati:sint sufletiste,prietene bune,sint minutioase,adica au rabdare sa faca lucruri marunte si enervante...Dar le pasa pre mult de parerea celorlalti.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Symata spune:

Si eu m-am nascut in zodia asta. Eu sint foarte circumspecta in general,dar nu neaparat pentru ca asa m-a facut zodia, ci poate viata, analizez totul cit pot de mult si bine ,nu-mi plac surprizele, as vrea mereu sa fiu pregatita pentru orice - dar nu se poate mereu...Mi-e bine in pielea mea desi am avut si complexe dar le-am depasit. Mi se pare o zodie buna - daca as putea sa am toate calitatile alea... in privinta defectelor, las' sa zica lumea ca suntem critice pina la cer, macar suntem cu picioarele pe pamint.
Se mai zice ca suntem niste femei reci, fara sentimente, incapabile sa ne daruim/abandonam total cind vine momentul, mai pastram cite ceva rational in tot ceea ce facem. Eu par asa. Inabordabila si rece. Dar nu ma deranjeaza deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

si eu sunt Fecioara...(si la fel baiatul meu mai mare)...

O calitate a zodiei care nu ma caracterizeaza-ordinea, se zice ca fecioarele sunt ordonate-nu si daca ma cunoasteti pe mine. Defecte:sunt foarte critica si imi place sa tai firul in patru...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
http://community.webshots.com/user/anababa100
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

quote:
Originally posted by Symata

Si eu m-am nascut in zodia asta. Eu sint foarte circumspecta in general,dar nu neaparat pentru ca asa m-a facut zodia, ci poate viata, analizez totul cit pot de mult si bine ,nu-mi plac surprizele, as vrea mereu sa fiu pregatita pentru orice - dar nu se poate mereu...Mi-e bine in pielea mea desi am avut si complexe dar le-am depasit. Mi se pare o zodie buna - daca as putea sa am toate calitatile alea... in privinta defectelor, las' sa zica lumea ca suntem critice pina la cer, macar suntem cu picioarele pe pamint.
Se mai zice ca suntem niste femei reci, fara sentimente, incapabile sa ne daruim/abandonam total cind vine momentul, mai pastram cite ceva rational in tot ceea ce facem. Eu par asa. Inabordabila si rece. Dar nu ma deranjeaza deloc.

Doamne, si eu sunt asa!
Si MIA are perfecta dreptate!! Cred ca s-a pus punctul pe i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Calitati: putere maxima de concentrare, analitica, creativa, intuitiva, cu spirit de conducere.
Defecte: colerica, nu am atentie distributiva, imi place ordinea, dar sa o faca altcineva.
In dragoste - daca nu se "aprinde focul" lasa-ma sa te las.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

Sora mea este fecioara si am avut si cateva colege fecioare.

Nu isi deschid sufletul foarte usor si fata de oricine. Au putini prieteni adevarati, insa fata de cei extremi de putini care merita increderea(in special familia) sunt dedicate trup si suflet.

Fata de cei ce nu au reusit sa intre in grupul exclusivist de prieteni sunt destul de reci, distante, insa corecte. Nu te duc cu presul si nu mint.
Nu sunt prefacute si nu se lasa calcate in picioare. Impun respect.

In general isi fac treaba foarte bine la locul de munca.
Sunt perseverente si ajung sa-si indeplineasca telurile.
Nu sunt firi foarte sportive.

Poate este intamplator, insa toate cele 4 tipe fecioare pe care le cunosc sunt slabute, chiar foarte slabute.

Mergi la inceput