Femeia Fecioara
Raspunsuri - Pagina 3
Symata spune:
Sint de acord cu cele de mai jos , cu citeva adaugiri.
Sportul insa imi place sail fac, l-am facut - hipsm, foarte putin ce-i drept.Insa cunosc Fecioare foarte sportive si bine construite.Imi place foarte mult miscarea si libertatea de a respira aer curat si fac cit pot asta.
Nu stiam sa mint dar am invatat. Oricum, am mari emotii cind trebuie sa o fac si sint foarte nesigura pe mine....
In general imi place sa muncesc (!) si nu pot sa stau degeaba.
Cam asta-i.
quote:
Originally posted by Sobo
Sora mea este fecioara si am avut si cateva colege fecioare.
Nu isi deschid sufletul foarte usor si fata de oricine. Au putini prieteni adevarati, insa fata de cei extremi de putini care merita increderea(in special familia) sunt dedicate trup si suflet.
Fata de cei ce nu au reusit sa intre in grupul exclusivist de prieteni sunt destul de reci, distante, insa corecte. Nu te duc cu presul si nu mint.
Nu sunt prefacute si nu se lasa calcate in picioare. Impun respect.
In general isi fac treaba foarte bine la locul de munca.
Sunt perseverente si ajung sa-si indeplineasca telurile.
Nu sunt firi foarte sportive.
Poate este intamplator, insa toate cele 4 tipe fecioare pe care le cunosc sunt slabute, chiar foarte slabute.
Sobo si Dragos
"Copiii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." Nicolae Iorga
columbiana spune:
quote:
Originally posted by Sobo
Sora mea este fecioara si am avut si cateva colege fecioare.
Nu isi deschid sufletul foarte usor si fata de oricine. Au putini prieteni adevarati, insa fata de cei extremi de putini care merita increderea(in special familia) sunt dedicate trup si suflet.
Fata de cei ce nu au reusit sa intre in grupul exclusivist de prieteni sunt destul de reci, distante, insa corecte. Nu te duc cu presul si nu mint.
Nu sunt prefacute si nu se lasa calcate in picioare. Impun respect.
In general isi fac treaba foarte bine la locul de munca.
Sunt perseverente si ajung sa-si indeplineasca telurile.
Nu sunt firi foarte sportive.
Poate este intamplator, insa toate cele 4 tipe fecioare pe care le cunosc sunt slabute, chiar foarte slabute.
Sobo si Dragos
"Copiii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." Nicolae Iorga
yeee
si eu sunt fecioara; in mare ma recunsoc in descrierea de mai sus

doar ca odata cu al'mic kg venite-n plus nu se duc; si ma "lupt "acasa cu un leu si un berbec; de unde nevoia de intelepciune:))
cu ce-mi contrazic zodia este ordinea, ca's cam dezordonata uneori, si or mai fi dar nu le-am studiat ;
adevarul e ca nu dau mare importanta horoscopului, s.a. studii despre zodii;
pentru fecioare- si restul zodiilor:

http://community.webshots.com/user/pozemontreal
"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."
annablue spune:
Subscriu la tot ce s-a zis, si eu sunt o fecioara tipica ma incadrez de minune in ce s-a scris despre noi. Plus ce a scris ana_maria222, sunt FOARTE IUBITOARE si FOARTE FOARTE POSESIVA !!!
Norocul meu este ca sotului meu nu-i displace asta, asa ca ne intelegem de minune. ![]()
Annablue
verzica spune:
salut fetelor!
imi place la nebunie subiectul asta! mai ales ca si eu sunt tot fecioara!
sunt de acord cu majoritatea afirmatiilor.
intr-adevar, si eu sunt foarte critica mai ales cu propria persoana, sunt extrem de tipicara, mi se pare ca nimeni nu poate face un lucru mai bine decat mine, sunt ffffff posesiva dar sunt si foarte sufletista si asta mi-o spun apropiatii, imi place sa ajut oamenii neconditionat, imi plac copii la nebunie. ce mai suntem tari, frumoase si.... modeste![]()
![]()
![]()

Melaroxy spune:
ai dreptate verzica! dar dintre toate fecioarele eu sunt cea mai frumoasa, cea mai desteapta, cea mai cea.
de mine.
georgescu oana spune:
Ana Stroe si eu sunt fecioara cam dezordonata si am acasa unleu sotul si un berbec fetita.Cum e viata de familie ?Cum te impaci?Ce nu iti place?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)