Femeia Fecioara

Femeia Fecioara | Autor: Melaroxy

Link direct la acest mesaj

Eii, de barbatii fecioara am auzit. Dar femeile cum sunt?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Frumoase, destepte, educate, discrete, tolerante, dar si cu spirit critic, foarte bune prietene, persoane de incredere s.a.m.d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

sa inteleg ca esti fecioara? nu ca m-ar deranja, dar defecte nu are zodia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

si eu sunt fecioara. chestia cu frumusetea e........nu ca ar scrie in zodie.....

mela atunci de ce intrebi?

defecte : crede prea mult in oameni, cam certareata cateodata, dar fete bune pe cuvant de onoare

pupici la scumpilici

DUMNEZEU este acolo sus pentru fiecare dintre noi.

Cu dragoste

Andreea mami lui Theo & Florin poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Norocul le cam ocoleste si cam maniace in perfectiune

Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Mama mea este fecioara si soacra de asemenea. Amandoua sunt foarte legate de casa si pline de initiativa. Sunt foarte deschise si sociabile. Dar si frumoase ca de aia am iesit noi frumosi !

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

oh oh oh ce-mi plac raspunsurile pt ca eu sunt tot fecioara. ceva m-a facut sa ma intreb daca generalitatile scrise in zodiace sunt adevarate. cred ca ni s-a intamplat fiecareia sa citim ceva despre noi(ma refer la zodiac)si sa vrem sa credem ca suntem exact cum scrie acolo(calitati),si apoi sa observi la altele din zodia ta ca au o gramada de defecte , care nu sunt caracteristice zodiei. apoi te intrebi: oare eu am aceleasi defecte evidente? cel de afara cum ma vede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada34 spune:

Dragele mele,

zambesc, pentru ca eu iubesc zodia asta, mi-e bine in ea, mi-e tare draga..
Ah, deja aud pe cineva:heeei, mai usor, ca mai sunt si altii pe aici:)

defecte se mai strecoara, ca de! cine n-are? in primul rand,fecioarele sunt analitice pan' la Dumnezeu si incapatanate cat se poate.
Certarete..hmm..se mai intampla si asta, dar daca sunt provocate si apoi, le trece cat ai clipi!

Sunt foarte stapane pe ele si isi sustin cu tarie afirmatiile, cand au dreptate.Eu stiu cum sunt eu:directa.deschisa; urasc vorbele goale si nu am rabdare cand cineva bate apa-n piua, incercand sa se invarta in jurul unui sb, fara ca de fapt acesta sa existe...:) Sunt in stare sa il las sa vorbeasca si sa plec frumos din incapere:)

Dar: fecioarele sunt practice, iau decizii rapide, sunt haioase, vesele, energice, iubesc muzica, o carte buna, natura, cer perechii lor dragoste, loialitate, respect, asa cum si ele ofera, sunt visatoare uneori, alteori intra prea mult in miezul lucrurilor, adora copiii, tin la familie ca la ochii din cap, au ritmul in sange si ar dansa si cand fac mancare (ha ha, ceea ce eu fac):)..si si si..

ce muuuuuulte sunt de spus!
Va pupa pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovy spune:

salutare si eu sunt nascuta in zodia feciora.este o zodie f buna are si calitati si defecte ca orice zodie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Melaroxy

sa inteleg ca esti fecioara? nu ca m-ar deranja, dar defecte nu are zodia asta?

Mela+Vladut Alexandru

Biiiine, biiiine, hai sa-mi fac si autocritica: sunt prea practice cateodata si supercritice, dar super super critice!

Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaxor spune:

Constat cu surprindere ca pe multe din fecioare le cheama Roxana..asa ca pe mine.si eu tot fecioara sint. Ce nu-mi place mie la mine este ca de multe ma adincesc in detalii si : "nu vad padurea din cauza copacului" Nu-mi place ca ma ingrijorez prea repede si de multe ori pt lucruri marunte sau care nu-s in controlul meu. E grozanic sa nu pot avea control asupra vietii, situatiilor..asta imi maninca zilele.Asta ca in rest...merge.... si ma bucur ca nu-s alt semn.

Mergi la inceput