Efectul glow

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Da, mai, ce porcarie!!! Mie mi-a iesit un rosu asa intens!!! De ce nu exista un "preview"?? Am ales 5, insa trebuia sa aleg 3!! Da' de unde sa stiu??
Cate puncte tre' sa am ca sa-i reduc intensitatea???

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Sau daca nu...as putea sa-l anulez???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ma indoiesc ca se poate anula, si ca sa string acum puncte doar pt. schimbarea glow-uui... mai bine il las asa...

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Autor: mariussimiuc
Subiect: efectul Glow
Trimis la: 03/06/2005 22:01:02

Atunci cand adaugi efectul glow numelui nu se poate previzualiza?Eu,de exemplu,as vrea un orange,dar fac si eu ca-n bancul ala..daca e prea orange?Ca tricoul lui Base din campania electorala...

Miha si puiul Robert

Pozele noastre

Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra.

quote:
Autor: Siminaf
Raspuns la: 03/06/2005 22:06:50
Mai toti au patit-o! Nu este nici un preview, din pacate.
Ai mare grija sa ii dai o intensitate mai mica decit este default-ul, cel mult pe la mijloc, daca nu mai mica. Uite cum a iesit la mine!... Eu cica sa las default-ul, nu credeam ca e asa de tare!

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

quote:
Autor: pisi_ella
Raspuns la: 06/06/2005 01:15:21

DAAAAAAAA!!!!! Si eu m-am lovit de asta!!! Nu e bine!! Ar trebui sa fie previzualizat!! Mie mi-a iesit un rosu prea intens...Siminaf...si eu am zis la fel ca tine!!
Hai lasa...sanatosi sa fim!!!

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

am ras mai ceva ca la "un ochi rade, unu vanat" maaaaaaaaaaaaaaaa doareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee burtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de raaaaaaaaaaaaaaaas, nu sunteti normale.....de fapt sunteti poleite
si cand ma gandesc ca si io am vrut sa-mi tag unu am avut noroc c-am fo' econoama si am pastrat punctele pt sclifosita

Fetele de pe DC babusca adusca

Tu borg or not tu borg...asta-i intrebarea parca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

bione ai facut "sclifosita"uite ce frumusete am ajuns si io..acuma vreau sa ajung la alt rang..poate poate i-mi trag si io un nume...ca cu glow-ul mio fost de ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by adusca

am ras mai ceva ca la "un ochi rade, unu vanat" maaaaaaaaaaaaaaaa doareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee burtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de raaaaaaaaaaaaaaaas, nu sunteti normale.....de fapt sunteti poleite
si cand ma gandesc ca si io am vrut sa-mi tag unu am avut noroc c-am fo' econoama si am pastrat punctele pt sclifosita

Mai Adusca mai,nu rade mai de necazu' omului...of,of..Si uite asa,ca io m'is fata ascultatoare,am sa stau in banca mea, am sa las efectele la altii si poate am sa-mi trag si io o...sclifosita mai mica...

Miha si puiul Robert

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by adjadyn

bione ai facut "sclifosita"uite ce frumusete am ajuns si io..acuma vreau sa ajung la alt rang..poate poate i-mi trag si io un nume...ca cu glow-ul mio fost de ajuns

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

http://pg.photos.yahoo.com/ph/zapomena/album?.dir=5b15

rad ca vaca de ma prapadesc, rad si tremur, rad.

adjadyn, adevarul ca arati gruaznic, n-as vrea sa-ti visez nick-ul nuaptea c-o sa am cosmaruri
ai mare noroc ca arati super fain in poze, iar fetita e si mai si, ce sa mai...o scumpa.

mariussimiuc, tu nu mai trebe sa-ti uratesti nick'ul, e deja urat foc mai ales pt o femeie asa fina ca tine, zau ca n-am mai intanlit femei frumoase cu numele de marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aduscamariussimiuc, tu nu mai trebe sa-ti uratesti nick'ul, e deja urat foc mai ales pt o femeie asa fina ca tine, zau ca n-am mai intanlit femei frumoase cu numele de marius

Orice are un inceput draga mea...
Multumesc...esti o dulcica...

Miha si puiul Robert

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Dragi moderatori!

Se poate sa-mi donez "efectul glow" aduscai?
Ca prea bine se dixtreaza!

Mergi la inceput