Efectul glow

Efectul glow | Autor: Ven

Link direct la acest mesaj

Of, cica mi-am "tras" si io efect glow la nume.
Numai ca I hate it, si nu stiu cum sa fac sa-l anulez.
Se poate?
Sper ca nu raman forever cu hidosenia asta, ca nici nu mi se intelege ca lumea numele

Multzam!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hai, mai, chiar nu stie nime' cum scap eu de glow?
Pe bune, sper ca nu trebuie sa fac iar nu-sh cate puncte, ca sa pot scapa de el. Ar insemna sa ma apuc sa postez la greu ( a se citi aiurea) doar ca sa repar "greseala" asta??
Ar fi chiar culmea!!!
La ce mi-o fi trebuie mie stralucire??

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

din solidaritate pentru tine mi-am "tras" si eu efect glow!
acum incerc sa-l dau jos... daca reusesc te anunt.

vezi ca elena a avut parca aceeasi problema!

nici io nu stiu cum se scapa de stralucire...ramanem marcate...

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)

Mergi la inceput

venera,

da' schimba-ti culoarea macar, ca nu vedem cine esti... numa' ghicim... mai ai puncte sa o schimbi???

ti-am dat niste puncte sa-ti poti schimba culoarea. asta asa, ca o solutie de compromis... cadou de sf. andrei...

ei, da' vad ca deja te-ai mai redresat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Asta e, sunteti "insemnate"
Puteti incerca sa-l puneti pe nivel zero, ramane doar ceva foarte vag din glow

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ai 750 puncte - suficiente pt glow level - 0 (600 pct.)

Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

pe Mozilla nu se vede nica asa ca pt mine arati la fel

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mai, nu stiu pana la urma cui tre' sa multumesc, Andreea, cre' ca tie sigur, sar'na , Marius, la fel!
Am reusit sa schimb culoarea si am pus pe grad de intensitate 0. Sa vedem acuma cum arata.

Inca o data mersi de ajutor!

si

Mergi la inceput

muuuult mai bine! da' era fain si cu negru daca-ti puneai intensitatea mai mica... oare sa incerc si eu cu negru???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Problema cu glow-ul...

postat initial de Siminaf

Se poate ca cineva din administratie sa micsoreze intensitatea glowului de la numele meu, pliiiiiiiiiiiiiiz?????
Nu am avut idee cit de intens apare si apoi nu am mai avut cum sa modific!
Va ramin datoare!
Multumesc anticipat!

postat initial de maria m m

Cred ca nu se poate decat daca il schimbi tu(pe puncte).
Mai este oare valabila donarea punctelor?Ti-as da cu placere.

maria, de Paula (1 an si jumatate) si Miruna (13 ani si jumatate)

_

Efectul Glow

postat initial de devylla

Cine imi poate explica si mie ce se intampla cand adaugi efectul glow la nume.eu nu am vazut ncii o schimbare si va intreb ce ofera in plus sau ce presupune acest efect glow.

Va multumesc!

postat initial de Tzuni

Uita-te la numele meu!

postat initial de Oana_B

tu ai un bleu foarte dragut, mai pune un mesaj aici ca nu se vede cand postezi un mesaj ci doar cand raspunzi la un subiect.

Oana_B

postat initial de ilinkutza

Am si eu o intrebare: cum se aplica acest efect glow ?

postat initial de Oana_B

La meniul abastru din partea stanga ai "foloseste punctele"
http://www.desprecopii.com/forum/pstore.asp
http://www.desprecopii.com/forum/points.asp
Pe masura ce postezi un subiect sau un mesaj castigi aceste puncte, cand ai strans suma necesara pentru glow, il adaugi. Pentru el iti trebuie 600, deocamdata vad ca ai 200 doar. Le poti vizualiza daca apesi numele tau, sunt la profil in partea dreapta.

Da,acum m-am lamurit si eu.Mai am pana la 600 pct.
Multumesc frumos !

ia sa vad....mai cred ca stiu ce inseamna dar eu nu am vazut la numele meu,am vazut la altele...numele ingrosat cu diferite culori...cred ca asta inseamna efectul glow

TOt nu vadcred ca nu mi-am pus ochelarii....

Gata mi-am dat seama care era problema mea...intram cu Netcape nu cu internet explorer!Acuma vaz si yo!
Multumesc pt raspunsuri!

Help! Scapati-ma de efectul "glow"

postat initial de Tzuni

Va rog, daca se poate, sa ma scapati de efectul "glow". M-am jucat si...uite ce-a iesit. Nu-mi place!
Va rooooog!
Multumesc

E ok daca pierd punctele, nu ma supar!

postat initial de Ioana75

Gata Tzuni, ai scapat, eu nu te mai vad cu glow

postat initial de Otilia

care efect glow? eu nu vad nimic.
sau poate ca ai scapat de el...

postat initial de arboria

n-a scapat
e galbena-galbena
doar ca atunci cand deschizi un subiect nu iti apare glow
tzuni, ia mai scrie matale un mesaj aciasa, sa vada lumea

postat initial de Tzuni

Ei? Cum ma vedeti? Sunt "glow"-ita?

postat initial de Tzuni

....parca am hepatitaaaaa....

postat initial de mara03

welcome to the club!!!!
cu parere de rau te anunt ca nu poti face mai nimic, doar sa-ti schimbi culoarea.
ia de la mine o sa-ti treaca supararea.

postat initial de gen68

mey, e o culoare placuta. iti sta bine in galben, ce-ti veni?

postat initial de gabitzam

Efectul "glow" se vede doar din Internet Explorer, un nu stiam despre ce vorbiti pentru ca folosesc Mozilla. Pina am intrat cu IE :)
Hai ca nu e asa rau galbenul acela

Sa inteleg,ca daca imi aleg efectul glow,il am "pana la moarte" ? Nu mai pot scapa de el?

_

INTREBARE - EFECTUL GLOW

postat initial de herra

mi-am adaugat la numele de utilizator efectul glow; mi-ar fi placut sa vad cum imi "sta" si cu alte culori, si cu alte grosimi ale "aurei"...

si evident ca nu mi-a mers cu optiunea "back"...

SE MAI POATE FACE CEVA???
sau sa se puna o fereastra-test, unde sa vedem cum ar arata - e complicat, ca nu ma pricep?...

postat initial de Oana_B

Apasa pe numele tau sa il vezi la profil sau mai pune un mesaj aici. Primul post de la un subiect nu are glow.

Oh sorry, n-am inteles, te refereai la un preview

postat initial de aissa

Eu am tot propus chestia asta, dar nu mai stiu exact cine ne-a promis ca se va tine cont de asta.
Repet si eu aici sugestia mea de a avea si un preview. Eu una am schimbat de 3 ori glow-ul (pierzand punctele respective) pentru ca nu imi placea ce iesise.

postat initial de Siminaf

La fel si eu, nu observasem ca se poate alege si intensitatea efectului, decit dupa ce il alesesem deja si... era, bineinteles, prea intens! Si nu am cum sa-l schiiiimb!!!

postat initial de herra

ce intensitate ai ales?
macar sa stiu data viitoare; eu am lasat 3, care era implicit; aveam de gand sa dau 13, nici nu stiu daca se putea...

postat initial de adjadyn

la fel si eu ..am ales un glow, dar nu am vazut, nici nu aveam cum sa vad cum "imi sta cu alte culori"si iata am ales unul, ceva intens, dupa cum se observa, nu iasa in evidenta nick-ul, fiindca nici nu are cum, ci doar culoarea

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

lucia_cs

Vreau sa scap de glow, exista ceva ce pot face?

Gabbriela

Dar nu mai ai glow.. ai scapat deja de el ...

Cristina_C

Nici eu nu-l mai vad, Lucia! In schimb, pe al meu, da. Cine m-o fi pus...

Oana_B

Imi pare rau ca nu mai e optiunea de donat ca ti le dadeam pe ale mele. Glow-ul se pare ca nu apare cand postezi un mesaj ci dupa aia, se vede insa la profil acolo.
Da' m-am uitat la bunny, este asa de dragut ca n-am rezistat si mi-am pus si eu o pozica ca background pe computer daca nu te superi

lucia_cs

Multumesc fetele. Imi pare rau ca nu se poate face nimic.

lucia_cs

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Oana_B

Imi pare rau ca nu mai e optiunea de donat ca ti le dadeam pe ale mele.

--------------------------------------------------------------------------------

Multumesc mult, deja simt ca m-ai ajutat :)!

quote:

Da' m-am uitat la bunny, este asa de dragut ca n-am rezistat si mi-am pus si eu o pozica ca background pe computer daca nu te superi

Nu ma supar, chiar ma bucur, il iubesc atat de mult...

DARAEL

quote:
Originally posted by lucia_cs

Multumesc fetele. Imi pare rau ca nu se poate face nimic.

---------------------
Scuze pt "glow-ul" urat, dar nu mi-am inchipuit ca o sa iasa atat de pronuntat si nu am idee de posibilitatea de a reveni la vechea "imagine".

Lucia sotia lui Csaba.

Poze Bunny

Poate se indura Administratorul-ce-bun sa iti stearga acest "glow" si sa iti dea inapoi „vechiul look”, iar noua sa ne ofere posibilitatea de a dona puncte, nu ca am dona, dar era o facilitate care a disparut si noi tineam la ea... hi, hi, hi !

Sa nu uit: cred ca multi membri ar vrea sa scape de acest "glow", asa ca o facilitate de acest gen pentru tot poporul ar fi binevenita cred eu !

lucia_cs

Mersi Darel.

lucia_cs

Deci, ADMIN si Desprecopii, puteti sa scapati lumea de "glow"?

Noi am platit pentru asta, deci ar fi normal sa putem sa scapam de "facilitati" oricand dorim noi.

marius

Sunt in vacanta. Rabdare va rog!

lucia_cs

Scuze, nu stiam.

gianina-alina

si euuuuuu!
si eu vreau sa scap de glow-ul asta!!!!!
dar am rabdare....

Cristina_C

Intre timp am mai adunat puncte si i-am redus intensitatea. Asa sunt mai multumita...dar un preview ar fi prins tare bine. Gata, de-acum raman asa.

gianina-alina

Cristina, si cum ai facut sa-i reduci din intensitate? ca ceva puncte mai am si eu....
multumesc tare frumos,

Veve

Gianina,trebuie sa "cumperi" un alt glow cu o intensitate mai mica;asta-i singura solutie la momentul actual.

gandacelu

quote:
Noi am platit pentru asta, deci ar fi normal sa putem sa scapam de "facilitati" oricand dorim noi.

in America, poate...

am deschis si io 2 subecte pe tema asta si nimic! modifica-ti intensitatea, pune-o zero, dar tot nu scapi... dar treci macar la "machiaj de zi"

lucia_cs

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:

in America, poate...

Chiar si in Romania cand am cunparat ceva, am gasit o gramada de gunoaie in care am putut sa arunc ceea ce nu-mi trebuia.

Dar daca nu vrea nimeni sa ma auda..., atta ette.

Veve

quote:
Dar daca nu vrea nimeni sa ma auda..., atta ette.

Nu e rea vointa,e neputinta!Adminii-s inca in concediu!Mai rezistati cateva zile?

marius

S-a retinut ideea cu anularea efectului glow. Un pic de rabdare va rog. Probabil se va anula.

gianina-alina

multumesc tare frumos!!!!!!!!!!!!
am scapat de "verde" .
pupici muuuuuuultiii si grasi!

gianina-alina

na' bun!deci de ce unele mesaje ale mele sint cu mine cu tot cu efect glow si unele nu-l au?
ca ma......duc sa si sa

Freia si Alexa

Mergi la inceput