Efectul glow
Raspunsuri - Pagina 3
adusca spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Dragi moderatori!
Se poate sa-mi donez "efectul glow" aduscai?
Ca prea bine se dixtreaza!
ptiuuuuuu, da-ti peste gura de dooj' di mii di ori, vad ca esti tare darnica, dar io mi-s modesta, nu vreu nick-ul stralucitor, nu se asorteaza cu sclifosenia me'
Fetele de pe DC babusca adusca
Tu borg or not tu borg...asta-i intrebarea parca..
dana n. spune:
Cum pot anula efectul glow?Mi-a iesit prea inchis.
Nu-mi place deloc.Nu-l mai vreau!!!!
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
iren spune:
Hihi, mie mi-a ieshit prea deskis, c-am dat roz primu nivel, ca sa nu ma frig, shi-acu nu se vede dilok, cre ca-mi trebea nivelu 3...adminii, kiar nu se poate face nika in privintza asta, o previzualizare, ceva, sau noi umplem paginile acilea dijeaba cu plingeri??
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
dana n. spune:
Nu ne aude nimeni????
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
marius spune:
Ba de citit se citeste insa deocamdata se mai amana.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
iren spune:
quote:
Originally posted by marius
Ba de citit se citeste insa deocamdata se mai amana.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Deci s-a rezolvat, nu se poate
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
andre_ea spune:
Stiti ce ma gandeam? Daca mai citeste cineva. Sa spunem aici fiecare ce fel de glow am ales (culoare si intensitate). Sa facem din acest subiect un fel de preview. Si de indata ce il schimbam, sa notam din nou aici pentru cei noi veniti. E o idee buna?
Uite eu ma intreb ce e ala Steel Blue. Are cineva asa ceva? Sa mai stau putin inainte sa aleg un glow, ca poate primesc raspuns? Ma cam mananca degetelele sa imi aleg un glow.
Hai ca mai stau pana maine. Mai cercetez lista membrilor.
Pupici!
Andy si 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
andre_ea spune:
La membrii nu se vede si glow-ul!
Zau ca n-am rabdare. Sau sa deschid un nou subiect? Poate il citeste lumea mai repede pe cel nou.
Andy si 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
Oana_B spune:
Io am steel blue da' am uitat ce intensitate. M-am luat dupa Claudelu cand l-am pus:))
Oana_B