Barbatii RAC

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Silvana si Melina, sper ca glumiti...
Eu glumeam...

Ramonika si pisica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Si eu care credeam ca negociem o afacere aici!!
Acum bati in retragere? Pai asta-i treaba?

Si eu glumeam .... dar totusi daca te razgandesti, oferta ramane valabila

http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

oferta mea ramine la fel de valabila si ma repet- vorbesc serios!
acum eu intzeleg Ramonika, tzi-e greu sa alegi...mai astept poate te decizi!

cu drag,
M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

oferta mea ramine la fel de valabila si ma repet- vorbesc serios!
acum eu intzeleg Ramonika, tzi-e greu sa alegi...mai astept poate te decizi!

cu drag,
M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Silvana sa-ti traiasca baietelul, e tare dragut!

Mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Multumesc mult Mia!! Sa-ti traiasca si tie baietelul Luca! (si vrem poze)

http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Silvana si Paul

Mergi la inceput

Un pas inainte si doi inapoi...Ca asa e racul..Nu mai scrie nimeni despre Raci!Cica dupa 30 de ani conteaza sau se manifesta mai mult ascendentul,mai sint 2 ani,sper sa aiba un ascendent bun ca altfel nu mai stiu...Daca nu ajung la balamuc pina atunci...

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Bine punctat,Mia,daca nu ajung la balamuc!!!
Se aplica si in cazul meu.Eu ma gandesc ca asta urmareste sa-mi arunce chiftele cu prastia!
De ascendent nu stiu ce sa-ti zic ca al meu e trecut de 30 asa l-am cunoscut "trecut" .O fi si ascendentul tot in rac???
Eu am zis ce am avut de zis si mai cred ca al meu e "capul di tutti i capi" daca vorbim de zodii.

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Fetelor , dragelor tre' sa recunosc ca m-am amuzat copios dupa descrierile date de voi ... marturisesc de la bun inceput ca sunt un dRAC veritabil, insa sunt femeie si am ascendent in Pesti
Ce sa mai zic ... e adevarat cam tot din ce ati scris mai sus.Desii sunt dRAC ,va dau dreptate. De ce ? Pt ca am avut si eu un rac.Prima mea iubire,dar am ajuns sa ne -> de ce ? nu stiu ! am observat insa ca eram diferiti in multe situatii.Eu ma tineam tare de cate ori puteam,insa avea un stil unic de a-mi sfarama bucuriile.Am tacut si am indurat mult (vreo 3 ani),dar dupa acesti ani mi-am zis "HOOO!!!" si l-am lasat.Imi pare rau pe undeva de el,pt ca era frumos,sensibil,intelegator,dar avea chestii pe care eu nu le gaseam la mine (aceiasi zodie fiind )nu sunt egoista,nu tin ranchiuna,sunt deschisa si f darnica cu cei din jurul meu -atata timp cat demonstreaza ca-mi sunt alaturi atat la bine ,cat si la rau -,sunt toleranta si intelegatoare (peste masura),sunt diplomata si sincera .Astea cam lipseau din definitia lui de dRAc si atunci am spus "end of story" .Citind mai sus parerile voastre,m-am regasit in unele ipostaze .
Asa e, sunt sensibila si cer dovezi de afectiune -am retinut acest lucru ca fiind negativ, cand este cerut in mod repetat si am sa-mi schimb atitudinea.
Asa e, sunt introvertita - in cazul meu,NUMAI fata de persoanele care nu-mi inspira incredere, in rest ...sunt si cu casa ,dar si cu sufletul deschisa pt toti cei care au nevoie de ajutorul,sfatul meu.
Pe mine una, NU ma deranjeaza cele spuse mai sus,caci sunt acolo si ca sa inveti din ele.
Nu stiu ce sa zic ... oamenii sunt diferiti intre ei,chiar daca fac parte din aceiasi zodie.Cred,ca un factor important este ascendentul si felul in care influenteaza planetele comportamentul fiecaruia.
dRACII sunt influentati de LUNA ,de luna plina recunosc !
Am avut la randu-mi prieteni Gemeni, Varsatori,Balanta,Berbec ,insa ... prefer sa nu mai comentez nimic.
Fiecare are parti bune si parti rele,iar ca sa ne punem sa ii descriem pe toti din toate celelalte 11 zodii,ne-ar lua mult timp si credeti-ma , am ajunge la o singura concluzie finala : nimeni nu e perfect.totul depinde de capacitatea fiecaruia de al intelege pe cel de langa el.Cand acest lucru dispare,totul este in zadar.

Menna si Pony

Mergi la inceput

La multi ani tuturor Racilor!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput