Barbatii RAC

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Si eu sunt posesoare de RAC, alintat, c-a fost doar unul la parinti, destept tare dar si-o cam ia in cap cand i se spune....insa ce-i corect e corect... Ii merg rotitele foarte bine, si-i muncitor tare. Daca-si pune ceva in cap, duce la bun sfarsit si nu se da batut indiferent de obstacolele pe care le are (si cam are ca nu-s prea norocosi din fire, sau poate doar al meu?). In rest e comod cat pentru toate zodiile, ar sta in fata PC, non stop daca s-ar putea....ii place sa fie servit pun-te masa scoal-te masa...nu stie ce-i aia bucatarie si ca sa nu ne mai ciondanim mi-a cumparat si masina de spalat vase numai, sa-l las in pace. Cat despre parerile pe care le are...le cam spune verde-n fata fara sa-i pese prea mult de consecinte. Si chiar daca-i 1 pas inainte si 2 inapoi pana la urma ajunge la destinatia dorita. Mai rau e ca eu sunt LEU si de-aici destule ....conflicte. Si chestia cu fazele lunii, e atat de adevarata ca de multe ori imi vine nu stiu ce sa fac. El se schimba de la o ora la alta si-asteapta sa te comporti si tu la fel ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Apropos cine are mai multe info cu descendentii si alte de-alea sa-mi zica si mie ca-i trecut de 30 si macar sa stiu la ce sa m-astept...

Zuzilici
Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n traista...

Mergi la inceput

Scuzati ma refeream la info despre ascendentul racului in alte zodii....nu la descendentii lui ca inca n-are.

Zuzilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Ce faci Zuzilici,stai pe net?Nu pregatesti sampania?

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mia.

Ce faci Zuzilici,stai pe net?Nu pregatesti sampania?

Ba da iubita dar asta-i ora romanasilor si la noi e inca devreme. De fapt imi astept o pereche de prieteni si daca tot nu-s punctuali m-am gandit sa mai vad si io ce-i nou pe-aici. Si cum nu vreau sa incep 2005 criticandu-mi berbantul mai bine s-o fac acum pe 2004...

Zuzilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Symata spune:

Racii sint zgirciti, poate chiar avari... nu stiu sa se imbrace bine...le place sexul grozav si vor sa experimenteze cit mai mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Al meu e chiar prea cheltuitor ,nu e zgircit deloc,iar de imbracat ii asortez eu hainele,nu e o problema asta...Dar chiar n-am intilnit Rac zgircit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

Al meu drag racusor este foarte generos!!! Poate prea generos si darnic si altruist...
cat despre bun gust.... nu am de ce sa ma plang.

Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

Mey fetelor, poate asa o fi RACUL ei ce sa-i faci...al meu de exemplu' n-are cum sa fie zgarcit, deoarece nu-i plac decat lucrurile de calitate si asta pe-aici costa nu jucarie...Iar cand e vorba sa-mi ia cadouri, va rog sa ma credeti ca el, cheltuie mai mult decat as cheltui eu insami, pentru mine....E un dulcel si eu nu vad de rau, chestia ca-i place sexul...guess what?... si mie-mi place, asa ca decat sa scriu pe ici pe colo ca o fac o data pe luna, mai bine asa aproape in fiecare zi .

Zuzilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

Oricum nu cred ca exista barbati mai pasionali decat racii...

Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Salutare perechi de raci!
Am si eu un rac acasa si, una peste alta are mult mai multe calitati decat defecte... desi uneori calitatile te scot din sarite. Racul meu are tot felul de talente este foarte indemanatic si ar vrea ca totul prin casa si pe langa sa fie facut de el, pentru ca el le face mai bine decat orice "meserias". Bineinteles ca ii lipseste timpul, pentru ca are si servici si mai are si o afacere in stadiu incipient si nevasta cu bebelus Le incepe pe toate cu un entuziasm iesit din comun si apoi trag de el sa le termine.
In privinta familiei... superfamilist! Nu as putea cere mai mult ajutor si la treburile din casa si la sarcinile cu coplul. Sa-mi traiasca!

Angela si Licuriciul ei mic
http://community.webshots.com/user/davidangelatavy

Mergi la inceput