Barbatii RAC
Raspunsuri - Pagina 3

Mia. spune:
Citeodata sint insuportabili,de ex.ieri!S-a lasat de fumat si ma terorizeaza cu crizele lui de sevraj tabagic.
Mia

Felicity spune:
eu nu m-am inteles cu racii, desi m-au atras pt sensibilitatile lor. lucru care a ajuns sa ma agaseze in timp. plus ca sunt extrem de incapataniti si de cu toane, cand sus cand jos. instabili emotionali. si deloc siguri pe ei. din fericire nu am ajuns sa ne casatorim, si asa m-am casatorit cu un varsator (si eu tot varsator). fetelor...va recomand varsatorii, sunt inteligenti si foarte stabili emotionali. si umani.
pe mine racul ma enerva teribil cu indeciziile si comoditatea lui.
dar cred ca mai e si de om, nu numai de zodie.
si mai era ceva...racii vostri nu au nevoie constanta....sa ii asigurati ca-i iubiti????? pe mine me dispera cu chestia asta, mereu si mereu...suferea de mania persecutiei.

cipcipcip spune:
Si al meu e rac, sintem impreuna de 4 ani. Nu stiu daca se integreaza la caracteristicele racului...Este intr-adevar foarte romantic si sensibil, foarte atent, pasional, ii place sa-mi faca cadouri si mici atentii, foarte calm, uneori necomunicativ si pierdut in lumea lui, dar foarte muncitor, ambitos. Foarte familist si bun la suflet, n-ar face rau unei muste, nu-i place deloc sa se certe (ceea ce mie imi place citeodata ), ii place cultura, literatura, arta, rafinamentul, ce mai, suflet de artist veritabil. Nu este de loc zgircit, as putea spune ca este chiar mana sparta rau de tot, foarte diplomat (citeodata ma enerveza ca nu spune adevarul ci spune ceea ce vor altii sa auda, el zice ca e diplomatie, eu zic ca e lipsa de curaj). Cam atita...io il iubesc cu bune si rele.
Io sint varsator, comform zodiei n-ar trebui sa ne potrivim, dar noi ne intelegem super bine.
Acu nu stiu ce sa zic, eu am mai avut un prieten rac inainte care era un mare badaran si mincinos si fustangiu si zgircit pe deasupra

Mia. spune:
Draga Felicity ai mare dreptate! Dar ce sa-i faci ca nu-i iei de la piata,si vroiam un varsator dar nu mi-a dat D-zeu...N-am fost prea cuminte si m-am ales cu un rac
Mia

grati.ela spune:
Nadana si eu sunt impreuna cu un rac de 13 ani (de 11 casatoriti) si sincer, situatia pe care ai descris-o este aidoma cu a noastra. Eu sunt geamana, tu ce zodie esti? Gratiela

Veve spune:
Mei,spuneti ce vreti,da' racii rulz!N-as da' racusorul meu pe 100 de capricorni,berbeci,balante si (unii)tauri la un loc!E sensibil,superatasat de familie si intelegator.Pentru mine astea primeaza!Incapatanat si cu toane,da!Insa-n comparatie cu mine e ingeras,asa ca nu se pune!
Zgarcit?Si asta!Numai cu el;cand e vorba de mofturile mele,ale copiilor sau nevoile altora e-n stare sa se vanda pe el numai sa ne satisfaca/ajute.Un pic introvertit,dar si usor de "deschis" daca-l cunosti.N-ar face sau spune nimic niciodata ca sa raneasca sentimentele cuiva.Destul de comod,ar sta ore-n sir la tv sau pc,insa le-ar schimba fericit c-o plimbare sau un shopping in forta!
In schimb munceste zi-lumina,si-n putinele ore cand e acasa nu ma lasa sa fac nimic,motivand ca eu stau toata ziua cu copii!
E foarte protector,uneori enervant de protector,dar,din nou,m-am obisnuit si-i trec cu vederea...
Interesant ar fi ce-ar spune el despre fecioara de nevasta-sa!
Irina,veve & croko
pozici

lai spune:
si eu sunt o varsatoare posesoare de una bucata rac sensibilos, cam diferiti noi, da' ne iubim mey
io mi-s mai zgubilitica si musiu mai cu picioarele pe pamant, muult mai organizat si mai practic decat mine, mai introvertit (da' nici io nu-s chiar un monument de extrovertire), orgolios (asta cred ca are oaresce legatura cu faptul ca nu e foarte sigur pe el, daca as putea sa schimb un lucru la el, asta as schimba )
, posesiv/protector si cu nevoia lui de constanta si de asigurari de care vorbea felicity (de aici ne mai ciondanim), incapatanat (da' nici cu mine nu mi-e rusine si, spre incantarea mea, vad ca incetul cu incetul, chiar daca gura-i mare sus si tare cand e sa se discute o problema, cand ajungem s-o facem se rezolva lucrurile, daca nu imediat, dar in timp, da). Imi place muuult ca-i baiat destept, serios, familist, bun la suflet, muncitor, mai are el momentele lui de instabilitate emotionala da' una peste alta este mai stabil decat mine si ma mai aduce si pe mine cu picioarele pe pamant, de fapt este elementul de stabilitate din viata mea. Avem prioritati similare, ne dorim cam aceleasi lucruri in viata (de cele mai importante vorbesc) si ce imi place la nebunie e ca ne rasfatam impreuna pana la loc comanda, ne mangaiem, ne cocolosim, ne pisicim, ne prostim, ne copilarim, asa cum nu am mai facut-o cu nimeni inainte - in afara de familia mea draga si zanateca, poate de asta ma si simt atat de bine cu el, ca ma simt.. ca acasa
mi-am incrucisat si eu drumurile in trecut cu varsatori ca mine si eram mai pe aceeasi lungime de unda, iar cand unda era in crestere, era sublim, insa cand era jos.. era nasol. cam asa ceva si, cu toata varsatorimea lor, celelalte caracteristici si conjuncturi au fost de asa natura, ca m-am nimerit mai bine langa racusorul meu drag
de'ale vietii
Lai

paula2003 spune:
Racul in general este bun, tandru , familist...plin de calitati. Barbatii in general fug de copii mici(responsabilitate).
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

piticasigogosica spune:
Dragele mele surate in ale sotilor raci,
Ma bucur tare mult pentru voi cele cu barbatii din dotare:tandri,iubitori,familisti,darnici,iubitori,amanti perfecti,ajutoare de nadejde in ale gospodariei,rabdatori,intelegatori,stabili sentimentali...si recunosc ca va invidiez!!!
Tare mult mi-as fi dorit unul asa sau macar cu cate ceva din aceste caliati!!!
Dupa cum vad exista in general doua mari tipuri de raci:unii buni si altii "ne buni"
Draga Lachione,chiar nu cred ca sunt maritata cu barbatul tau ,insa s-ar putea sa-i confundam daca ar sta impreuna !!!
Si mai esti si scorpion...ce-ar fi sa ne mai scriem sa vedem cum putem sa o scoatem la capat.
Merci de compliment(bun psiholog)dar de 3 ani incerc sa-l inteleg asa ca....
Si apropos de ce zicea cineva de siguranta de care au ei nevoie pentru a se simti mereu si in orice situatie iubiti .Asa cred si eu,desi uneori mi se pare o cruzime extrema din partea lui,mai mult mi se pare ca e multumit de ficare data cand ma face sa sufar pe tema asta si daca plang nu i se misca un fir de par de emotie
Asta sa fie nevoia lui de a se simti iubit?????
Vrea sa vada cat de mult pot sa duc si cate suport pentru a-mi demonstra iubirea???
Eu in ultimul timp nici nu mai stiu cum sa fac:daca ma arat iubitoare ,atenta...el se retrage in carapace,nu e bine,daca ma arat rece si indiferenta,suparata parca inceraca sa-mi intre in voie,dar imediat ce imi revin...gata...e la fel!!!
Si eu cred ca mai tine si de om, chiar mai mult decat de zodie si chiar nu stiu ce ascendeant are sotul meu...
Ramonika presupun ca tu vrei un rac "bun",nu?
Pitica si Gogosica
pitica

Roxy Trixy spune:
Iubirea vietii mele este un barbat rac si mi-as fi vandut sufletul ca sa fie si sotul meu...
Ca o scurta prezentare pot lejer sa citez ce a scris Chi aici
"E capos, inteligent, cald, extrem de familist, ii place sa se distreze, priceput la surubaraie, fatalist, despica firul in o suta iar uneori, foarte voios si aerian, trece pe langa lucruri importante (pour moi!)fara sa le bage in seama, tipicar cu unele, lax cu altele ... in fine ...un cumul de lucruri pentru care il iubesc ... si ma enerveaza uneori."
L-am iubit, il iubesc si nu cred ca se va consuma asta pe viitor, si oricat de mult as vrea sa il uit ma trezesc uneori cu ochii inundati de lacrimi pentru ca de cand nu mai suntem impreuna parca s-ar fi rupt si sufletul meu.
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta