Barbatii RAC
Raspunsuri - Pagina 2

patisor spune:
NU POT SPUNE CA E ZGARCIT AS FI REA DACA AS SPUNE ASA CEVA,ARE EL ALTE DEFECTE,E INCAPATANAT DACA NE CERTAM EU II SPUN SA TACA IAR EL CONTINUA PANA MA APUCA SI PE MINE MAI RAU DRACII SI UITE ASA....

silvana75 spune:
Scot si eu un rac la licitatie nu neaparat sa scap de el, pot sa-l dau si cu imprumutul. Suntem impreuna de 9 ani, dar nu ne-am certat niciodata. Mici discutii au fost, dar nu certuri. Mai las eu de la mine (eu balanta), mai lasa el si asa ajungem la o cale de mijloc.
Ar putea sta ore in sir tolanit in fata televizorului. Il obsedeaza banii, sa aibe cat mai multi, dar niciodata nu ma intreaba cati am cheltuit sau pe ce i-am cheltuit.
Un familist convins, are intotdeauna grija sa nu ne lipsesca nimic atat mie cat si copilului, un amant perfect care tot timpul inventeaza cate ceva (asta asa sa nu ma plictisesc). Nu este gelos, suspicios, ii place compania prietenilor.
Si acum defecte: incapatanat pana la Dumnezeu si inapoi, neatent cand vine vorba de ocazii cand ar trebui sa ofere ceva (dar nu e vorba de zgarcenie), prea calm si comod.
Il vrea cineva?
Silvana si Paul

patisor spune:
de familist n-am ce spune chiar este ,adica a facut tot posibilul sa nu ne lipseasca nimic niciodata ,certurile au venit din alte motive ca sunt destule se gasesc ,comunicativ este ,in ultima perioada mai putin ca avut niste pb pe la servici,abia astept concediu poate va fi mai bine ca nu prea-mi place sa am cert cu el ,clar...

sora2001 spune:
quote:
Initial creeata de nadana
Deschid eu aceasta discutie despre barbatii din zodia Racului pt ca am unul acasa
Sotul meu este persoana in care am 100% incredere( si cred ca singura de acest gen).Suntem impreuna de 13 ani-din prima saptamana de facultate.Poate fi si foarte tandru dar si indiferent - dupa propria evaluare a situatiei.Este foarte precaut; nu este genul care se "arunca cu capul inainte" in vreo situatie.In general, lumea se bazeaza pe el.Isi spune parerile contradictorii "verde'n fata", dar intr-o asa maniera incat , in general, lumea nu se supara pe el.Este un familist convins dar cam lipsit de rabdare in fata copilului- asta nu stiu dc este de la zodie, sau de la elDesi toata lumea(prieteni) are impresia ca eu hotarasc in familia noastra(eu sunt Fecioara
)pt ca eu vorbesc mult, argumentez, ma enervez,de fapt, nici o hotarare nu trece de incapatanarea Raculuicare calm, spune NU.
Cam asta e?Nu stiu;mai spuneti si voi!
mami dana si oana iubita
barbatii raci sint focosi, inteligenti si devreme acas' ...casa de piatra!
la mine-i invers , eu sint rac si el fecioara...
Ema's si Richard-Sora

nadana spune:
Cupluri Ea-Rac si El-Fecioara cunosc si eu vreo cateva dar este altceva; adica aceeasi combinatie de zodii insa aceeasi zodie are diferite manifestari la femeie sau barbat.
mami dana si oana iubita

silvana75 spune:
Ramonika, eu astept ofertele!!
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Silvana si Paul

Chi spune:
Eu sunt leu si al meu sot,rac. Teoretic ar trebui sa fim de la rece spre foarte rece, dar iata ca facem 8 ani de convietuire si pot spune ca este barbatul vietii mele.
E capos, inteligent, cald, extrem de familist, ii place sa se distreze, priceput la surubaraie, fatalist, despica firul in o suta iar uneori, foarte voios si aerian, trece pe langa lucruri importante (pour moi!)fara sa le bage in seama, tipicar cu unele, lax cu altele ... in fine ...un cumul de lucruri pentru care il iubesc ... si ma enerveaza uneori.
Stiti ca dupa 30 de ani primeaza de fapt ascendentul,nu ?

melina34 spune:
ramonika - eu vb serios, nu stiu dk ma crede cineva dar intentzionez sa-i redau libertatea cit mai curind posibil; si asta o fac in primul rind pt mine,te-ar interesa nr lui de telefon?
M.

Kariris spune:
quote:
Originally posted by piticasigogosica
Buna fetelor
Si eu am un barbat Rac in dotare de 3 ani.Eu sunt scorpion si dupa zodiac se zice ca ne intelegem bine...hmmmm!!!!????
Eu consider ca exista exceptii in fiecrea zodie si personal in ultimul timp nu mai cred in zodii...
Am sa insir cateva din trasaturile de caracter ale racului meu:
-cel mai mare defect lipsa de conumicare!!!
-egoist,se iubeste pe el insusi
-comod
-suspicios,nu are incredere in nimeni
-influentabil(asta depinde de fazele lunii)
-spune intotdeauna ceeea ce gandeste despre ceva sau cineva fara
ocolisuri(in fata)fara sa-i pese de reactiile celorlati
-foarte incapatinat,face numai ce vrea el
-un sef extrem de autoritar , "intotdeauna" are dreptatea
-detul de familist,chiar daca e destul de absent din viata de familie
-nu-i place compania oamenilor,mai ales a necunoscutilor,nu-i prea place sa se distreze,cel mai fericit e acasa la televizor(filme)
-munceste din pasiune nu neaparat pentru bani,pentru care nu face pasiune
-darnic numai cand vrea el,niciodata cand considera ca te astepti sa-ti ofere ceva!!!!!!
-deocamdata un tata iubitor(desi cam absent)
-amant bun dar lipsit de pasiune
-nu-i place sa se simta legat de ceva,cineva,constrans sa faca ceva impotriva vointei lui
-tine supararea ,nu cedeaza niciodata si nu face primul pas spre impacare(pentru ca el are intotdeauna dreptatae,oare?)
-mandru ,lasa greu sa se vada ceea ce simte cu adevrat.
-stie ce vrea si urmareste telul pana la capat chiar daca "cu 1 pas inainte si 2 inapoi"
Caracteristica generala este ca sunt influentati de fazele lunii deci ca atare destul de instabili,astfel ca sunt perioade "bune" si perioade "rele"(mai lungi)
In orice caz sunt destul de dificili si foarte greu de inteles
Ai vostrii?
Pitica si gogosica
pitica
Doamne, Dumnezeule!
Tu nu cumva esti casatorita cu sotul meu?
L-ai descris perfect pe sotul meu, cred ca nici eu nu as fi putut sa o fac mai bine!
Esti un foarte bun psiholog!
Sotul meu este tot rac si este exact cum l-ai descris tu... nu are nimic in plus sau in minus fata de ce ai scris tu!
Iar eu sunt scorpion si pe bune... daca inteleg de ce se spune ca aceste zodii se inteleg bine; suntem zodii puternice si racii si scorpionii si de multe ori "ies scantei".
Din experienta mea anterioara cel mai bine m-am inteles cu capricornii.
Nu mai am nimic de adaugat. Tot ce ai scris tu e adevarat. Sunt persoane foarte sufletiste, dar extrem de dificile, subiective si egoiste.