LaFrance(25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Mik, ai fost simpatica;)! As vrea sa stiu si eu, te rog, ce sunt mascarpone ca nu am stiut unde sa caut in magazin:)

Sib, nu-i graba!
Corina, primit mesaj!
Fetele, haideti sa stabilim de pe acum unde ne intalnim duminica! Eu plec de joi la Paris!

Noapte buna!!! Si o saptamana frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

quote:
Originally posted by nadine2004

Mik, ai fost simpatica;)! As vrea sa stiu si eu, te rog, ce sunt mascarpone ca nu am stiut unde sa caut in magazin:)

mascarpone gasesti la raionul 'frais', acolo unde sunt si 'brânzele', de fapt e un fel de smântâna mai groasa;
ambalajul poate aratawww.basil.idv.tw/Main/Create/mascarpone.jpg" target="_blank"> asa
Noapte buna!

imagini
Ne prenez pas la vie au sérieux ; de toute façon, vous n'en sortirez pas vivant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo spune:

Hihihi cu mascarpone ( branza italieneasca) se face tiramitu...miammm miammm, eu am facut cu reteta voastra,( nu mai stiu cine a scris-o dar ii multumesc) si ce bun a iesit ca ne bateam pe ea eu si al meu barbat...

Da, ai dreptate Dorulet,o sa incerc sa ma duc la Institutul Francez saptamana viitoare sa imi depun un dosar sa vedem ce o sa iasa din asta... sa vedem ce acte imi mai trebuie si aici...ca mi s-a acrit de atatea acte de tot le fac de 2 luni... daca imi vine viza de munca dau o petrecere cum nu s-a mai auzit in Franta...ca la romani

"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Buna dimineata fetele!!!Mi s-au dezumflat miinile,deci pot sa scriu din nou!
Oana,am facut un puseu de reumatism saptamina trecuta marti,iar de atunci sint sub tratament,dar abia acum ma simt mai bine !

Nadia,eu propun acelasi loc de intilnire ca saptamina trecuta,eventual un pic mai devreme? ati vazut ca mai de dimineata a fost lume mai putina? Sa zicem la ora 10:00 la arcul cu pricina!!
Cine mai vine? Sybille,Georgiana,Luminita,Elena??????
Va anunt ca de data asta vin cu Anna,si o dau cu imprumut la cei care nu vor sa stea mult la coada!!!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ma bucur de pagina.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Geo, iti mai dau si eu o idee........nu e cea mai stralucita, dar poate iti foloseste......Cand te duci la Institutul Francez intreba si de un internat pentru medicii straini. Asta ar insemna, din cate stiu eu, o viza pe 3-4 ani, salariul minim pe economie si munca de medic. Din nefericire, la sfarsitul internatului nu esti privit ca medic francez.Nu stiu care sunt prevederile dintr-un astfel de contract, dar poate asta nu te-ar impiedica ca in paralel sa te inscrii s la fac de medicina(doar indeplinesti conditia de viza de long sejur), iar strainii care au titlul de medic in tara lor nu mai fac decat anul 1, un an cu examene de diferenta si anul 6...Marea aiureala este ca, daca ai facut internatul pentru straini, la finalul facultatii de medicina frantuzesti nu e recunoscut si asta ar insemna ca mai trebuie sa faci o data internatul pentru francezi( e fix aceeasi chestie, dar..!!!)....
Cam schema asta a facut-o o prietena a mea (o sa-i cer mai multe lamuriri we asta), cu diferenta ca ea a tot sperat ca ii va fi recunoscut internatul pentru straini si s-a apucat sa refaca fac de medicina abia dupa ce la terminat si a vazut ca nu are nici o sansa. Asta cu paralelul era doar o idee a mea!

Bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, fetelor.
Uite ca scot si eu capul la lumina. Nu glumesc tre' sa ma duc la doctor caci incep sa uit cam multe si sa-mi pierd lucrurile. Vineri am avut sustineri cu elevii si le-am pus la toti note mari caci am uitat sa verific niste chestii.

Nadine, ai vazut ambalajul aratat de Doruletz. Gasesti in orice supermarche, nu tre' sa te duci la italieni.

Oana mica, nu fii suparata pe cumnata, acusi ai sa-l ai pe Seb si ai sa-l dai si tu la tare !

Spor la lucru la toate !

Mik.

Mergi la inceput

Merci, Dorulez! M-am luminat!
Sa vedem ce o sa iasa! Deocamdata fac ciorba de burta:)

Da, Corina, e bine acolo la arcada, pe la 10! Ramane asa!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca azi imi sarbatoresc ziua numelui( mai sunt si Nicoleta, pe langa Nadia). M-au trezit mesajele din tara de la elevii mei si nu va spun cat sunt de impresionata! E superb sa stii ca, departe, in tara ta, sunt suflete care se gandesc la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

La multi ani Nadia Nicoleta si sa-ti puna mos Nicolae in ghetute ce-ti doresti!
Corina raspund prezent! Atentie, daca nu ma inseala memoria au anuntat maxime de 5 grade. Imbraca bine pe Anna.
Elena felicitari si curaj!

Mergi la inceput