LaFrance(25)
Raspunsuri - Pagina 10
oana cretu spune:
Geo, Otilia e obosita, saracuta cu bebeul si cu Adélie, mai ales ca saptamana asta au racit amandoi, nu puteau dormi...Se odihneste Otilia noastra ca luni o ia de la capat! Dar va citeste!
Astia zic ca pe 5 ianuarie nasc, dar eu zic pe 31. Sa vedem.
Pupici!
oana si bebitza din burtica (36s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
emoison spune:
Geo, poate te ajuta si site-ul asta: www.egide.asso.fr
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
andiaroro spune:
Signé en mai 1991, l'Espace économique européen (EEE) est entré en vigueur en janvier 1994.
Il concerne aujourd'hui 28 pays: les 25 pays de l'Union européenne, ainsi que les pays de l'AELE (la Norvège, l'Islande et le Liechstenstein) à l'exception de la Suisse.
geo spune:
Dorulet, scumpo, de Intitutul Francez stiam ca doar acolo mi-am dat examen de CO DALF si stiam de burse dar dureaza asa de mult si nu e nimic sigur... daca nu reusesc nimic pana in decembrie o sa incer si acolo...ca nu se stie.
Aurelia, saru'mana pt idee cu scoala privata, intr-adevar daca platesc ar trebui sa ma primeasca, si banii mei sunt buni nu? Pacat ca trebuia sa va intreb la inceputul anului scolar, nu acum cand e prea tarziu...
Emoison, multumesc pt site, o sa vad ce pot face.
Cand am fost la Prefectura sa depun contractul de munca am vazut ca erau multe afise cu inceperea unor cursuri pt pregatirea cadrelor care lucreaza la AMPE, dar nu m-am gandit sa intreb..desi ar fi tare ciudat sa ma angajez tocmai eu ( un strain) acolo, nu? Acum astept viza de munca dar una dintre voi zicea ca a asteptat 5 LUNI !!! Sper sa nu fie nevoie, daca nu chiar ma inscriu la o scoala...pacat ca nu m-am gandit in octombrie.
Va multumesc tare mult tuturor!
Mihaela, iti urez multa bafta la exmanele, cred ca esti rupta de oboseala.
Otilia nu pot sa te sun dar iti urez " bon courage" si lasa ca de sarbatori o sa ai o odihna binemeritata...
"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki
Chuny spune:
Bonsoir fetelor ! Un mic semn de la mine. Vineri seara am raspuns la telefon timp de 4 ore pt Téléthon într-un centru de apel din Nantes. A fost frumos, interesant si am avut inima strânsa pt ca erau cu noi câtiva bolnavi de miopatie. Iar acum ma gândesc cu tristete ca aici s-au adunat asa usor niste milioane de euro, iar Paul nu poate aduna câteva mii. Oare daca fac un transfer bancar se poate??? Prin Pay Pal nu pot pt ca nu îmi accepta cardul.
Ma bucur ca au strâns 12 000 euro cu tot cu banutzii lui Cristi.
Va pup pe toate.
PS :Mirunda, hai sa ne punem de acord pt ziua întâlnirii. daca tu treci prin nantes mai repede, noi te primim cu drag. As vrea macar datele exacte ale trecerii tale prin "judet", iar apoi sa vedem si cu restul cum facem.
Oana mica, cum merge ? Sper ca totul e ok.
Nadia, nu voi întârzia cu filmuletzele acelea, doar sa le regasesc.
Mik spune:
Sibylle, tu stii ceva de rezultatele alegerilor ?
Inca nu au anuntat nimic pe France Info (cum au facut in primul tur) si nici pe Internet n-am gasit nimic.
Mik.
doruletz spune:
Geo, la Institutul Francez se fac demersurile pentru inscrierea la o facultate din Franta, nu neaparat cu bursa. De asta se si spune ca trebuie sa ai justificativ de intretinere
Ideea era ca nu cred ca exista posiblitatea schimbarii vizei de turist pe una de student atata vreme cat esti in franta. Cel putin eu nu am nici o cunostinta care sa fi reusit in schimb cunosc cativa care si-au terminat studiile aici sau sunt inca la facultate (fara burse) si care si-au inceput demersurile prin depunerea dosarului la Institutul francez dupa care au obtinut viza de long sejur. E adevarat ca procesul e lung, adica inscrierile pentru anul viitor incep in decembrie, insa pe anul acesta oricum s-au terminat inscrierile la facultati de oriunde ai fi fost. Poate merita sa incerci, n-ai ce pierde.
Bun venit in hatisul birocratiei franceze, ai sa vezi ca nu e chiar asa de negru' pâna la urma
Mik, alegerile sunt duminica viitoare
imagini
Ne prenez pas la vie au sérieux ; de toute façon, vous n'en sortirez pas vivant
oana cretu spune:
Ce rezultate, Mik?
Sibylle, merge treaba, de-abia astept sa nasc.:)
In seara asta ma culc odata cu gainile ca azi noapte m-am culcat la 4 si m-am trezit la 9, ca, cumnata mea, care ma iubeste tare a inceput sa "scape" din maini obiecte vreo 2 ore incontinuu, si i-a zis George fratelui lui sa-i zica sa termine si nu a vrut sub nici o forma. Si uite asa...toata ziua m-a durut capul. Sper sa nu inceapa iar acum, ca innebunesc de tot.
Pupicei!
oana si bebitza din burtica (36s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Mik spune:
Doamne fetelor, inseamna ca la mine e grav ! Tre' sa ma duc la doftori, am inceput sa uit o multime de chestii si sa incurc borcanele, sa-mi fie rusine !
Ma duc la culcare, ca altfel cine stie ce timpenii mai scriu.
Noapte buna !
Mik.
Chuny spune:
Oana, ma enerveaza groaznic cumnata asta a ta !!! Va rog sa va cumparati din farmacie dopuri pt urechi si n-o sa mai auziti nimic noaptea. Si asa o lasati sa-si faca tâmpeniile pâna s-o satura !