LaFrance(25)
Raspunsuri - Pagina 12
oana cretu spune:
La multi ani, Nadia! Imi imaginez cum te simti cand primesti mesaje de la fostii elevi, cred ca ai lacrimi in ochi.
Sibylle, cum se numesc alea care se pun in urechi? Ca, cu vata am incercat si nu merge. Si a pus si George fond-plafond, jumate e anti-bruit, am zis ca mai amortizeaza zgomotele, dar degeaba.:(
Mik, am ras de nu mai pot cu datul tare pe Seb , dar nu vreau sa planga. Nu de alta, dar vreti sa fiu speriata non-stop ca de ce plange baiatul? Si nu mai zic ca, cred, eu sunt in stare sa plang cand il vad plangand, in loc sa-l linistesc. S-a apucat Oana sa faca copii...
Auziti, dar eu ma intreb ce o sa fac daca o sa imi trezeasca ingerasul cu bubuiturile ei sus? Spuneti-mi si mie ce o sa fac in situatia asta, ca mereu ma gandesc.
Pupicei!!!
oana si bebitza din burtica (36s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
geo spune:
Andiaroro, iti multumesc de idee, da, asta era chiar CEA MAI STRALUCITA dar din pacate s-a schimbat legea de anul asta. Stiam de posibilitatea asta dar acum nu mai e asa. Acum trebuie sa dau ex de internat FARA sa fac anul I si VI, dar pt ca sa fiu acceptata la internat imi trebuie VIZA DE LUNG SEJUR... pe care nu stiu cum sa o obtin ca ma invart incerc. Cei de la ambasada nu mi-o dau decat daca am contract de munca sau sunt studenta undeva..e aberant dar asa e. Nu imi dau viza de lung sejur doar ca sa ma inscriu la examen, zic ca nu se poate... E o birocratie de groaza cu vizele astea.
Uite link-ul unde zice de internatul pt straini in FRANTA:
http://www.cnci.univ-paris5.fr/cnci_etr/cnci_etr.html
Oricum, multumesc tuturor care mi-au dat sfaturi, sunteti minunate fetelor!
LA MULTI ANI NICOLETA NADIA, sa traiesti cu numele si sa ti de indeplineasca si cele mai indraznete visuri!!!
"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki
Corina spune:
La multi ani Nadia!!!Si pe barbatu-meu il cheama Nicolas,deci e si ziua lui! chiar daca aici nu se sarbatoreste
Georgiana zici ca o sa fie frig?? Atunci ne imbracam bine,dar nu imi fac probleme pentru Anna ,ca nu sta locului asa ca nu o sa ii fie frig!!
In plus,va anunt ca am descoperit un McDonald in apropiere,deci o sa putem sa ne adapostim cu copiii( sper sa aiba loc de joaca pt copii)
Sybille ,sa stii ca si eu ma gindeam ca si tine(in timpul telethonului) ,de ce oare nu se poate organiza ceva de genul asta si in Romania,pentru copii care au nevoie de bani pentru operatii!
Va pup si abia astept sa ne vedem!
Corina si Anna nazdravana!!
oLo spune:
quote:
Originally posted by Corina
La multi ani Nadia!!!Si pe barbatu-meu il cheama Nicolas,deci e si ziua lui! chiar daca aici nu se sarbatoreste
Cum nu se sarbatoreste??? AZI e St Nicolas. Uita-te-n calendar!
Nadia(Nicoleta) LMA!!!
Oana, vezi ca se apropie ziua care-am prezis-o eu pt Sebi ;) Am vreo sansa???
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
oana cretu spune:
La multi ani lui Nicolas, Corina! Eu am vazut intr-un program tv ca se sarbatoreste si aici in Alsace, Lorraine si Nord, si ca si noi, il numesc un micut Mos-Craciun, care vine cu cadouri. Si se dau pains d'epices copiilor pe strada. Il numesc Pere-Noel avant l'heure. Si, ca si la noi, se zice ca vine in noaptea de 5 spre 6 in case, si ii intraba pe copilasi daca au fost cuminti, si daca au fost, le da cadouri si bomboane, daca nu, primesc un coup de trique du père Fouettard. Si cica este totodata si sarbatoarea barbatilor celibatari.
Voila la fete de St Nicolas en France.
Corina spune:
Olo,stiu ca e trecuta in calendar,dar eu vroiam sa zic ca ei nu o sarbatoresc ca noi,nu e ceva special cu daruri in ghetute ,etc....
Pupici
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by oLoquote:
Originally posted by Corina
Cum nu se sarbatoreste??? AZI e St Nicolas. Uita-te-n calendar!
Nadia(Nicoleta) LMA!!!
Oana, vezi ca se apropie ziua care-am prezis-o eu pt Sebi ;) Am vreo sansa???
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
Mai e pana pe 12, oLo, innaintea ta sunt doruletz cu 9 si Mirunda cu 10. Nu cred ca aveti vreo sansa. Din pacate. Dar tu unde ai disparut atata timp?
liliprejbeanu spune:
In Alsacia St. Nicolas este starbatorit. De fapt la Strasbourg,
chiar in magazine, sunt persoane deghizate in Sf. Nicolas. Un batranel in haine de preot, cu un toiag incovoiat in mana împarteste copiilor turta dulce. Mie chiar mi-a placut acest obicei, oricum Alsacia este aparte fata de restul Frantei ca doar este "jour ferié" si vinerea mare.
Va transmit fiecareia câte o nuelusa împodobita,
Liliana
Mik spune:
La multi ani Nadine !
La multi ani la Nicolai si Nicolete !
Lili, au chiar caut (pentru mine insami) pe cineva sa-mi dea un pic de fund caci am inceput sa maninc prea multa ciocolata.
Super, Oana, pastreaza-l bine pe Seb ! eu nu ma supar daca nu cistig pariul.
Mik.
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by Mik
La multi ani Nadine !
La multi ani la Nicolai si Nicolete !
Lili, au chiar caut (pentru mine insami) pe cineva sa-mi dea un pic de fund caci am inceput sa maninc prea multa ciocolata.
Super, Oana, pastreaza-l bine pe Seb ! eu nu ma supar daca nu cistig pariul.
Mik.
Hehehe, Mik, as vrea sa castigi tu pariul, ca asta ar insemna sa mi se implineasca visul de a fi de Craciun acasa, cu el in brate.