neasteptat, ca oricare alta poveste...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

frumosilor - aceste stari apartin starii de cuplu cu copii. crec ca toate fetele de pe DC trec prin asememea stari. cine nu recunoaste - nu e sincer. adevarul este ca in viata exista mai mult decit sex - si - din ce in ce mai mult - ne dam seama ca iubirea este ceva mai complex decit ceea ce ne lega la inceput.

ai grija Yasmin - voi sunteti pe prima pagina DC - ca imaginea cuplului ideal.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Nu neaparat unui cuplu cu copii!!!
Si eu cu sotul meu, pe atunci inca nu eram casatoriti am trecut dupa 2 ani de miere si flori, printr-o perioada tensionata, in care parca nu mai eram pe aceiasi lungime de unda, nu puteam sa ma fac intealasa si el se simtea singur si nefericit, eram un dezastru de cuplu.
Nu stiu care a fost cauza, ne gandeam chiar sa facem o pauza, sa incercam sa ne mai detasam putin de relatia noastra. Stabilisem chiar si o "data" cand se va produce "ruptura"!!!
Dar cu cat ne gandeam mai mult la aceea perioada de "calmare" si pus in balanta sentimentele cu atat ne dadeam seama (fiecare pe turta lui) ca nu puteam unul fara celalalt...
Ne-a luat ceva timp pana am realizat amandoi ca de fapt ne purtam copilareste (oricum eram destul de copii) si ca ar trebui sa tinem cont unul de altul, unul de sentimentele celuilalt si sa discutam tot ce ne framanta si sa impartim greul, sa ne ajutam in perioade tensionate.
Am hotarat atunci, ca daca se mai intampla sa ne racim, primul lucru pe care l-am face, indiferent cat de mult ne=ar rani pe unul din noi sau pe amandoi, sa recunoastem adevarul sa ne impartasim orice gand si sentiment si sa discutam bine inainte sa luam o hotarare.
Si au mai trecut inca 4 ani de atunci, ani in care ne-am inteles foarte bine (am avut noi disputele noastre, dar asa cum repede s-au aprins, tot repede s-au stins si au facut impcarea mai palpitanta) si ani in care a funtionat metoda noastra.
Cand e vorba de comunicare, eu zic ca functionam 100%!!!

Sinzi si David
Acum ca am 1,9 ani sa imi spuneti "Sir" - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citeam mai sus "toate cuplurile trec prin asta mai ales cind vine un copil..." stai sa vezi cum e cind vine al doilea.
Cea mai buna partida se sex la noi, de cind e shi Yasmin pe lume e aia cu "ce ma fute un sooooooooomn..." Dar noi vorbim despre asta foarte deschis, shi ca nu e deloc ca nu ne mai dorim, sau ca nu ne mai iubim, dar pur shi simplu suntem epuizatzi.
Fetele a caror sotzi atunci cind vin seara acasa de la serviciu ashteapta ca ele sa fie fresh, shi dispuse de un mic striptease, sau sa ii maseze cu uleiuri, sau sa aprinda pe marginea cadei lumanarele shi sa se indinda lascive in cada plina cu spumasa ii trimita la Alexandru, sa le povesteasca ce inseamna o zi cu un copil, sau cu doi, ca nu e de loc floare la ureche, shi nici concediu (chiar daca se cheama concediu de materinitate).
Yasmin parerea mea e ca trebuie sa vorbitzi deschis pe tema asta, poate nu ar fi rau sa ii aratzi ce ne-ai scris noua aici, poate ca shi el are aceleashi ganduri, numai ca nu tzi le impartasheshte, la fel ca shi tine.

Corinna, Andreas Noel, Alexandru shi Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Hai sa ma bag si eu in discutie!
Micile-mari probleme ale mele le cunoasteti mai toate!
Citeam mesajul tau si parca ma descriai pe mine,descriai ceea ce si eu simt si am simtit de multe ori!
Eu am ramas gravida si .............pauza 9 lunisarcina+3 luni dupa!!!
Stiu ca mulora le va veni greu sa creada,dar e adevarat!
Sarcina,gemelara fiind,aveam multe riscuri sa o pierd si am avut interzis de la medic,apoi,dupa nastere,nu stiu cum sa iti spun,dar parca era vorba sa iau totul de la inceput.Si eu si el aproape ne rusinam unul de altul,nu stiam ce si cum sa facem ca sa redevenim amantii infocati din-nainte! Pina intr-o zi in care nu am mai rezistat si nici discutii nu mai aveam chef sa fac si aproape l-am violat!!! Apoi,desi nu a fost ca inainte,am rasuflst usurati si ne-am intrebat din moment ce e asa de bine,nu o facem mai des...dar am ramasa la intrebare,eu cu doi bebei vesnic in brate,el in oala cu regrete si melancolie pt ca si-a pierdut afacerea,nu lucra se simtea inutil...ne-am complacut...am lasat alta luna sa treaca,sau doua sau trei(cum bine zici tu!!!),cine mai isi aduce aminte de nr...
Din pacate pina acum nu am regasit calea cea dreapta si inca sexul e pe planul...x...nici nu-i stiu locul,dar stiu ca lupt si ma straduiesc si eu si el sa corectam aceasta stare de fapte!
De fiecare data cind ma gindesc ca nu vreau sau nu-mi place,ma gindesc ca inainte sa avem copiii,eram NOI DOI si asa au rezultat copiii,ERAM DOI SI IESEAU SCINTEI...Asta caut acum,scinteile din trecut...si sigur le voi gasi!

Multumesc ca ai deschis acest subiect,de multe ori am vrut sa scriu putin despre ceea ce simt pe acasta tema,desi nici acum nu cred ca am scris mare lucru,dar niciodata nu indrazneam!
Cheia cred e rabdarea,dragostea si comunicarea...eu mai am de lucru la capitolul comunicare,dar sint,cred,pe drumul cel bun!

Si ca si tine,din fericire,EXISTA MULTA IUBIRE in relatia noastra,lucru care cred ca ajuta si ...
...hai ca fac acest subiect al meu!
Te pup si imbratisari calde cind se intoarce sotul!!!

"I will hold Christmas in my heart, and try to keep it all the year." - Charles Dickens.
POZELE NOASTRE: aici Poze noi!!! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII
KALA CHRISTUGHENA! Theodora,Alexandros & Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

quote:
Originally posted by Yasmine

Citeam mai sus "toate cuplurile trec prin asta mai ales cind vine un copil..." stai sa vezi cum e cind vine al doilea.
Cea mai buna partida se sex la noi, de cind e shi Yasmin pe lume e aia cu "ce ma fute un sooooooooomn..." Dar noi vorbim despre asta foarte deschis, shi ca nu e deloc ca nu ne mai dorim, sau ca nu ne mai iubim, dar pur shi simplu suntem epuizatzi.
Fetele a caror sotzi atunci cind vin seara acasa de la serviciu ashteapta ca ele sa fie fresh, shi dispuse de un mic striptease, sau sa ii maseze cu uleiuri, sau sa aprinda pe marginea cadei lumanarele shi sa se indinda lascive in cada plina cu spumasa ii trimita la Alexandru, sa le povesteasca ce inseamna o zi cu un copil, sau cu doi, ca nu e de loc floare la ureche, shi nici concediu (chiar daca se cheama concediu de materinitate).
Yasmin parerea mea e ca trebuie sa vorbitzi deschis pe tema asta, poate nu ar fi rau sa ii aratzi ce ne-ai scris noua aici, poate ca shi el are aceleashi ganduri, numai ca nu tzi le impartasheshte, la fel ca shi tine.

Corinna, Andreas Noel, Alexandru shi Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

bine spui Yasmine - m-am delectat si regasit in mesajul tau.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

yasmin...m-am rergasit in mesajul tau...sunt cu sotul meu de 4 ani..si din ce era inainte-.au ramas doar amintirile.Il iubesc si stiu ca ma iubeste,sigur nu ma inseala 8ca e la fel de comod dar si mult prea ..econom sa zic asa,ca deh,o amanta costa,chiar daca e platita cu ora)
Si totusi el e fericit cand suntem ca fratii,eu sufar si plang,si ma demoralizez si trag de el,si ma aranjez si am si ce sa aranjez ca nu sunt urata si vorbesc ,si ii spun ce simt si cum ma simt...Si insist la fel ca tine pana ma simt o tarfa si atunci ma jur ca nu mai fac asa...astept raspunsul lui..si astept mult si bine.El e de acord cu mine,ca nu e ok,ca nu e acceptabil..si tot asa ramane.una mica la....Dumnezeu stie cat timp,cand are el chef.E foarte mult timp plecat,chiar cand nu pleaca cu lunile e tot timpul extrem de obosit(eu ii spun de ANI sa mearga la doctor sa.si faca niste analize,poate are vreo anemie ceva,ca ma tampeste cu starea lui de extenuare...in sensul ca in toti anii astia nu l-am auzit niciodata spunand ca se simte ok,e vesnic obosit.La inceput faceam orice sa.l fac sa se simta bine,apoi a inceput sa ma irite oboseala asta morocanoasa si acum turbez cand il vad ca zace sau motaie sau se taraste pentru ca si eu muncesc la fel (desi are senzatia ca tai frunza la caini toata ziua si ii pute cum ma descurc cu treaba)si totusi vreau si altceva(dragoste,plimbare,un suc intr.un bar odata la luna macar,nu mai zic de teatru,cinema sau restaurant..astea-s deja sf-uri....el nu.!
Yasmin,suntem cam in aceeasi oala,si fierbem la foc mic intr.o stare depresiva care nu prevesteste nimic bun...asa ca trebuie musai sa luam masuri.Ce anume??..inca mai cred in Mos Craciun

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

In urma lecturilor mele pe net (si din proprie experienta of course lol) cica starea descrisa de tine apare in majoritatea casniciilor.
Dorinta sexuala "cu scantei" este intretinuta de

1. Noutate, mister. Asta este motivul scanteilor de inceput, cand nu iti cunosti f.f. bine partenerul si iti transpui toate fanteziile asupra lui. In momentul in care sunteti casatoriti de ceva timp, cam gata cu asta, i-ai spalat sosetele de nshpe ori si l-ai vazut si racit si mofturos si in toate ipostazele.
Deci cu asta ne-am lamurit. Ca sa aduci ceva nou in cuplu, o vacanta din cand in cand, un weekend, fac f. bine. Uite, noi, cand era soacra-mea cu noi si aveam cu cine lasa baiatul, am plecat de doua ori in escapade amoroase, odata la San Francisco si alta data la Boston. Am stat la hotel si a fost.... Pai de aia ne dusesem, nu? Cand ne-am intors, am revenit la..."mai rarut, ca-i mai dragut"

2. Despartirea, departarea

Asta face bine la sex, da' nu face bine la casnicie, asa ca nu o recomand prea mult:)) Acu' dc. e plecat, poate iese ceva cand se intoarce.

3. Problemele, obstacolele

Asta pentru cazurile in care lumea nu este de acord cu relatia voastra etc., sexu' merge bine, da' cine vrea sa aiba probleme? Deci eliminam si asta.

Ca sa avansati in sensul asta, ar trebui sa recunoasteti amandoi problema si sa lucrati la ea. Adica chiar daca nu va place si nu aveti chef sa faceti sex, faceti oricum, pofta vine dupa. Daca doar tu suferi pe chestia asta si el nu vrea sa "lucreze" la imbunatatirea relatiei sexuale nu ai cum sa ai succes, vei ramane ca noi toate, sau majoritatea:)) Si nu plange, nu face o tragedie mai mare de cat este. Vezi, conform psihologilor, sunteti un cuplu solid si fara probleme, de aceea vi se intampla:))

Numai bine,
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

yasmin...m-am rergasit in mesajul tau...sunt cu sotul meu de 4 ani..si din ce era inainte-.au ramas doar amintirile.Il iubesc si stiu ca ma iubeste,sigur nu ma inseala 8ca e la fel de comod dar si mult prea ..econom sa zic asa,ca deh,o amanta costa,chiar daca e platita cu ora)
Si totusi el e fericit cand suntem ca fratii,eu sufar si plang,si ma demoralizez si trag de el,si ma aranjez si am si ce sa aranjez ca nu sunt urata si vorbesc ,si ii spun ce simt si cum ma simt...Si insist la fel ca tine pana ma simt o tarfa si atunci ma jur ca nu mai fac asa...astept raspunsul lui..si astept mult si bine.El e de acord cu mine,ca nu e ok,ca nu e acceptabil..si tot asa ramane.una mica la....Dumnezeu stie cat timp,cand are el chef.E foarte mult timp plecat,chiar cand nu pleaca cu lunile e tot timpul extrem de obosit(eu ii spun de ANI sa mearga la doctor sa.si faca niste analize,poate are vreo anemie ceva,ca ma tampeste cu starea lui de extenuare...in sensul ca in toti anii astia nu l-am auzit niciodata spunand ca se simte ok,e vesnic obosit.La inceput faceam orice sa.l fac sa se simta bine,apoi a inceput sa ma irite oboseala asta morocanoasa si acum turbez cand il vad ca zace sau motaie sau se taraste pentru ca si eu muncesc la fel (desi are senzatia ca tai frunza la caini toata ziua si ii pute cum ma descurc cu treaba)si totusi vreau si altceva(dragoste,plimbare,un suc intr.un bar odata la luna macar,nu mai zic de teatru,cinema sau restaurant..astea-s deja sf-uri....el nu.!

Yasmin,suntem cam in aceeasi oala,si fierbem la foc mic intr.o stare depresiva care nu prevesteste nimic bun...asa ca trebuie musai sa luam masuri.Ce anume??..inca mai cred in Mos Craciun

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Draga Yasmin si mamica dulce

Si eu la fel!!!!!!!!!!!!!!!
Parca imi cititi gandurile...

Eu sunt de 2 ani in situatia asta:o sarcina pierduta...pauza de sex...2 luni de sex...alta sracina...9 luni pauza plus inca 3...reluat in ritm"ametitor" de 1 data pe saptamana si acum PAUZA totala de 2 luni....

Si eu sunt tanara,frumoasa vorba aceea altii ar vrea-o al meu...nu!

Nu stiu ce sfat sa-ti dau fiindca si eu il caut.

Nu face insa ce am facut eu:intre doua plecari de ale lui(om de afceri pleca des,vesnic obosit si cu treburi importante in cap...eu nu fac nimic si astept...stiti povestea!!!!)n-am mai rezistat si pentru ca m-a refuzat in prima faza(a nu stiu cata oara)am cedat nervos si am inceput sa-i reprosez totul si sa insist pe tema sex-ului...REZULTATUL...scandal,el neintelesul,eu disperata,insensibila,"l-am distrus","l-am secat de orice sentiment"si de aproape doua luni doarme separat si de curand abia abia schimbam cateva fraze pe zi!!!
Deci?
Eu as spune daca Dragoste nu e nimic nu e!
Si cum mai spunea cineva...ce ne facem daca celalat nu vede problema asa sau pur si simplu nu-l intereseaza?!

Numai bine tuturor!

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Yasmin si celelalte fete, dati-va intalnire cu sotii vostri. Stabiliti impreuna o zi si o ora (mai bine zis o seara sau o noapte) la voi acasa, desi ar fi ideal sa puteti merge la un hotel/motel din apropiere. Culcati copilul impreuna, dupa care stingeti televizorul, faceti dus si... alea-alea.
Ar fi amuzant sa le trimiteti sotilor o scrisoare (cu posta) prin care sa ii anuntati de data, ora si locul intalnirii, sau sa-i puneti un plic in sertarul cu sosete sau in geanta sau in buzunarul de la haina... undeva unde plicul e usor de gasit. Eventual in invitatie puteti sa pomeniti ceva si de "tinuta" pe care o pretindeti la intalnire.
In felul asta mai aduceti putin mister in relatia voastra. Si sigur sotul iubitor va intra in jocul vostru.
Sau daca il vedeti obosit, propuneti-i sotului un masaj, cu cea mai buna credinta. Masajul se poate transforma intr-unul erotic, seducator, dar nu fiti dezamagite daca nu duce la altceva. E important sa putem sa avem intimitate sexuala chiar si fara actul sexual in sine.
E greu, e obositor sa fii si mama si gospodina si educator si bucatareasa si fata in casa si prietena si amanta in acelasi timp, dar eu cred ca se mai gasesc resurse, nu? In ziua in care va stabiliti intalnirea cu sotul nu gatiti, nu dati cu aspiratorul, nu spalati, nu calcati rufe, doar plimbati-va si jucati-va cu copilul. Faceti un eveniment special din intalnirea asta si o sa va simtiti foarte seducatoare si pline de incredere. Si sotii vostri vor aprecia, cu siguranta.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Bravo Donia! Bune sfaturile tale si nu-s chiar greu de aplicat!

Si acum sa tricotam pe langa subiect: eu inainte de sotul am mai avut 2 relatii lungi si plictiseala asta de sex s-a manifestat in ambele relatii, numai pentru ca respectivii nu ma emotionau foarte tare, nu am facut nimic ca sa resuscitez kefu' Ceea ce vreau sa spun e ca eu cred ca se intampla in multe cupluri ca pasiunea sa scada, dar parerea mea e ca se poate lucra mult daca exista iubire si comunicare!
Cu Calin am discutat, ne-am mobilizat, uneori avem chef alteori nu, se intampla si la noi destul de rar (1-2 ori pe luna), dar cand se intampla macar ies scantei si e de buna calitate treaba! Decat mult si prost mai bine putin, dar super bun!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

ar mai fi muuulte de spus si am cate ceva pentru fiecare dintre voi, dragele mele dragi care mi-ati raspuns si ati incercat sa ma ajutati.
dar maimutica mea acum a adormit si credeti-ma ca nu mai am nici un gram de energie. are programul asta ciudat exact de duminica, de cand a plecat tati. sunt absolut terminata, poate e un semn sa inteleg si eu ce este oboseala asta cu adevarat
sper sa pot gasi timp maine sa va pupicesc pe ficare in parte

Mergi la inceput