Mamici de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ada, eu am nascut in 2003 si am stat intr-unul din saloanele renovate. Pe atunci era nou-nout. Am fost foarte uimita cand am intrat in camera si era totul nou, curat si aranjat frumos (de mama si sotul meu: cu flori si ursuleti). Am stat singura intr-o rezerva care avea si camera de oaspeti. Aveam frigider, televizor, aer conditionat.Mirosea a proaspat. M-a costat 1 mil./zi. Acum o luna am vizitat o colega in aceeasi rezerva si surpriza: totul era asa de deteriorat, parca era alta camera, mirosea a Spit. Jud. Constanta si erau gandaci peste tot . Pe ea a costat-o 1 mil./zi/locul in camera, deci daca ar fi stat singura o costa 2 mil. Sperantele mele erau ca lucrurile se vor schimba in bine, dar se pare ca e invers.

Cornelia (16 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Bravo Crissu !!!!!!!!! Cred ca sunt tare de urechi - tot 1.200 o fi zis la CMU si am inteles eu 1.900 .
Cat despre morfologica , sa-ti raspunda fetele care au experienta .
Mie-mi spui de enervat , mai ales la subiectul natalitate ! Nu stii ce au spus guvernantii nostri scumpi si dragi mai acu' vreo luna ? - Auzi si te minuneaza - cica tineretul e prea egoist sa mai faca copii ( ce cacofonie potrivita !!!) Nu-ti vine sa-i strangi de gat ?!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

mai fetelor, nu mai inteleg nimic. mie mi-a zis ca echo de la CMU ma costa 1.900.000 lei. ar fi super sa ne coste 1.200.000 lei ca sa mai pun ceva si la pusculitza bb. cel mai bine va spun maine cat ne-a costat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Crissu....eu nu stiu cand am avut UM dar sigur a fost in luna lui august,de aceea sunt un pic cam confuza.....cate saptamani am?.....aveam scris pe un calendar la baie UM dar a aruncat foaia cu luna august pengu.......asa ca nu stiu decat ce mi-a spus doctorul....deci am 11 saptamani pe data de 27 luna aceasta iar DNP ar fi pe 15.iunie 2005...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Nefertari,
Eu am inteles 1.200.000 si cred ca am inteles bine...dar stiu si eu acum....o sa caut si pe internet sa vad ce gasesc. Tu cate saptamani ai? Bine eu merg mai mult pentru ca vreau neaparat sa vad ce face bebe dupa un tratament ca asa, cred ca ar fi trebuit, din cate am inteles, sa mai astept pana la 14 saptamani nu?
Aaaaaa lasa-ma cu parerea politicienilor....niste dobitoci cu totii.Sa vad cum fac rost de bani.....sa fac o cheta ceva pentru milioanele ce trebuie sa le dau pe la doctor. Iti tin pumnii strans strans
Mikka sa stii ca si mie mi-e destul de greu deoarece pozitia mea preferata de somn era pe burtica.....asa ca acum cand vreau sa stau in aceasta pozitie odihnitoare ridic asa un picior mai mult incat sa se formeze loc intre burtica si pat ....nu stiu daca intelegi....si nici nu prea am cum sa-ti explic altfel si nici sa desenez nu ma prea pricep
Iar in ceea ce priveste concediul medical sau de odihna va sfatuiesc sa profitati la maxim si sa beneficiati de tot ce se poate.
Am stat si eu 2 zile acasa din cauza greturilor dar doar atat ca am facut pe viteaza si am revenit la munca......si aici pot vomita la fel de bine numai ca somnul nu prea am unde sa-l "bag".
Criss si (11 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

mstroie,DNP ar fi pe 15 iunie 2005 as vrea sa-l corectezi....daca nu te superi ...te rog frumos.....am tastat gresit prima data ...
Dragele mele ,vad ca toate suferiti de greturi sau pofte....eu nu am nimik ,o fi ceva grav?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Pe mine prima eco normala m-a costat 1 milion si mi s-a parut mulr fata de alte locuri, am citit unde va pe forum ca exista un centru de planning pe langa maternitatea Giulesti si acolo e mult mai ieftin. Iar a doua eco va fi morfolgogica 4D, aia costa 2,4 milioane.
Nefertari nici eu nu as da banii aiurea pe tot felul de teste dar doctorita mi-a recomandat sa le fac pentru ca am peste 35 de ani. Vorbesc de triplu test ca toxo si altele de la cantacuzino. Ma rog, toxo fac pentru ca am motan. AM vazut ca alte fete au o lista mult mai lunga de analize.

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Monu se pare ca numai tu ne poti lumina maine cat costa ecografiile astea.
Pengunica nu cred ca ai doar 11 saptamani daca zici ca UM ai avut-o in august....chiar nu iti mai amintesti de prima zi a ultimei mestruatii???? Poate poate...ti-ar fi de folos.Zic asta ptr ca eu am avut UM pe 11.09 si am aproape 11 saptamani.(iar DPN pe 21.06.2005)Deci trebuie sa ai mai mult ca mine cu cel putin 2 saptamani.
Doctorul poate ti-a zis 11 sapt. varsta fatului sau ti-a calculat de la UM. Citeste in paginile mai din urma si ai sa gasesti explicatiile pe care m-i le-au dat mie fetele ca nici eu nu prea pricepeam cum e cu varsta sarcinii si a fatului.......Cica cel mai bine sa-ti tin calculul de la UM dar cum tu nu stii..........
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Eu pot sa ma laud ca nu ma mai scol noaptea sa merg la baie, adorm in timp ce ma uit la tv si ma scol dimineata cand suna ceasul la 8. Ma enerveaza ca nu mai pot vedea nici o emisiune, nici un film pana la sfarsit la tv ca adorm in timpul reclamelor. Am o prietena care a nascut in septembrie si acum noaptea sta planton pe langa bebe care plange si imi zice sa dorm acum cat pot de mult ca o sa-mi fie dor cand o sa vina bebe.
Fetelor dar ce sunt preturile aste la Iosup pentru o ecografie normala? Sunt exagerate. La Giulesti am facut ecografie cu 150.000.

Mari15+ saptamani DPN 15.05.2005
Dr. Ion Ionut, Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Acu' sa nu va suparati pe mine - daca doctorul zice ca e musai sa faci analizele , asa sa fie !

pengunica - nu e anormal sa te simti bine - la prima sarcina aproape ca n-am stiut de Alex pana n-a inceput sa joace fotbal .

crissu - cred am 14 saptamani .

Mergi la inceput