Mamici de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Banuiesc ca totusi doctorul nu se inseala ....dupa spusele suratelor mele de aicidata nasterii sau socoteala doctorului a fost la fel cu a lor....acum bebe sa fie sanatos ca mama-sa ii dusa
O chestie care m-a uimit pe mine a fost ca doar dupa testul de urina mi-au spus cate saptamani am si deabia dupa aceea mi-au facut o ecografie si mi l-au aratat pe bebe ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Pengu,
Am uitat sa-ti spun de greturi.....daca nu ai sa nu ti le doresti fata draga ca sunt groaznice crede-ne pe cuvant, nu-i asa fetelor?Inseamna doar ca tu nu ai greturi si pofte si atat nimic mai mult......asta e foarte bine.
Mult succes in continuare.
Da bai burtici scumpa viata asta de mamica...scumpe si hainutele,scumpe si ecografiile,scumpe si analizele daca mai avem si pofte din alea scumpe ne-am dus........daca n-am avea nevoie de ele ce bine ar fi.
Nu ne-a lamurit si pe noi nimeni cu eco morfologica si eco normala ptr primul trimestru de sarcina.
Sa nu mai zic ca am intrebat si la sectiunea Nastere pe glob si nimeni nu stie nimic despre nenea doctorul meu (Petru Ciulcu-Municipal).......imi vine sa plang.....chiar nimeni din tarisoara asta mare nu a nascut cu el????????
Nefertari esti mai mare ca noi ..noi avem 11...cica cel mai bine e sa faci eco la 14.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Nefertari, nu ma supara nimeni, mai degraba ma supara preturile astea si faptul ca te considra batrana la varsta asta. Eu nu spun ca nu trebuie luate anumite precautii dar mama m-a nascut pe mine la 37 de ani si fratele meu avea un an si sapte luni atunci. Cateodata am senzatia ca sunt mana inmana cu cei de la clinicile private zau asa.
Sa fac o mica socoteala: 1 milion prima eco+ 1,5 mil la Cantacuzino (una inca nu am platiti-o pt ca nu aveau reactiv, aia costa 875.000) + 975.000 triplu test pe care vreau sa il fac azi + 2,4 mil eco 4D =
5.875.000 asta ce stiu. Sunt convinsa ca vor mai fi si altele.

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

mstroie - ti-am vazut burtica si sunt un picut geloasa . E taaare frumoasa ! Pe mine toata lumea ma intreaba cand imi creste si in fiecare zi ma urmaresc colegele cu priviri curioase , ca mi-e frica sa ma deoache .Prietena ta are dreptate in privinta somnului - dupa primul bb aveam cearcanele pana la buric !
Unde zici ca se face echo normal asa ieftin ? Si cine il face ? Eu vreau neaparat sa stiu ce port (adica f sau b ) sa stim ce nume sa-i alegem .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Eeeee , draga Cloreta , n-ai vazut ce ziceam zilele trecute de doctorul meu , scumpul , ca eream io batrana si la 24 de anisori !
Mi se pare stupid sa ti se reproseze chestia asta - e adevarat ca organismul poate reactiona mai dur , dar drept sa-ti spun eu ma simt acum, la 30 , mai bine decat la 24, cand tropaiau hormonii in mine si aveam niste stari de-mi venea sa ma urc pe pereti.
Si sarcina o simt altfel , tahicardia nu mai e in floare ca la prima sarcina .Pot sa beau o cafeluta , sa mananc tot ce imi place .

Cat despre viata scumpa - sper sa ajungem cu bine la finish si sa ne ramana bani de un bairam pe cinste ! Ce ziceti de o intrunire la sfarsitul lui iunie , cu bbi cu tot ? Facem un mars neautorizat cu carucioarele militand pentru drepturile la o viata decenta a femeii insarcinate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Cloreta,
Mult curaj si portofel gras ca sigur vor mai urma si altele........ dar ca sa fii o mamica fara repros fa analizele ca nu ai alta varianta.......plus ca poti apoi sa stai linistita. Stiu ca nici mama si nici bunica mea care a nascut 4 copii nu a facut nici macar o analiza si totul a fost bine dar, tot la fel de adevarat este ca ,pe vremurile trecute nici atata poluare,mizerie,mancare proasta etc. nu era.Asa ca depinde de tine ce hotarare vei lua.
Nefertari o fi mai ieftin la Giulesti dar nu stii ca tot ce e bun si de calitate costa mai mult asa ca (nu stii cine iti face eco si cu ce aparatura)........fa cum crezi.Sa nu crede-ti ca eu stau excelent cu banii.....fac eforturi mari dar sigur o sa merite.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Echo normala ieftina la Centrul de Planning Familiar, este chiar langa spitalul Giulesti, mie mi-a facut dr. meu si m-a costat 200.000 pt. ca am cerut si poza dar fara poza e 150.000. Si echo morfologica de 22 sapt. o sa o fac in spital la dr. Albu 1.700.000.
cearcanele pana la buric - ce ne asteapta!
Am citit ca bebe la 16 sapt. incepe sa sughita, ce bebe dragalas am

Mari16+ saptamani DPN 15.05.2005
Dr. Ion Ionut, Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

quote:
Originally posted by crissu

Nefertari,
Eu am inteles 1.200.000 si cred ca am inteles bine...dar stiu si eu acum....o sa caut si pe internet sa vad ce gasesc. Tu cate saptamani ai? Bine eu merg mai mult pentru ca vreau neaparat sa vad ce face bebe dupa un tratament ca asa, cred ca ar fi trebuit, din cate am inteles, sa mai astept pana la 14 saptamani nu?
Mikka sa stii ca si mie mi-e destul de greu deoarece pozitia mea preferata de somn era pe burtica.....asa ca acum cand vreau sa stau in aceasta pozitie odihnitoare ridic asa un picior mai mult incat sa se formeze loc intre burtica si pat ....nu stiu daca intelegi....si nici nu prea am cum sa-ti explic altfel si nici sa desenez nu ma prea pricep
Criss si (11 saptamani)

Doamnee da' ce s preturile astea la ecografiile bidimendionale? Am ramas interzisa. Dar ce are ecograful ala, iti da rezultatul poleit in aur? Noi la prima eco, am platit 900 mii cu tot cu consultatie, bineinteles ca mi s a parut enorm! cit despre cea morfologica, am inteles ca ar tb facuta pe la 20,21 saptamini...

Criss, in ceea ce priveste pozitia ta de somnic, te rog, este gaselnita mea inca de la prima sarcina!!!!!

Formezi cifra 4 cu unul din picioare, ridici genunchiul mai spre piept... Hehehe si dupa ce am nascut a ramas pozitia mea favorita de somn!!

Noi, sintem bine... datorita unei "magii" greturile m au lasat (ca ma inghesuisera rau de tot saptamina trecuta), am luat in jur de 3,4 kg (cred ca este convenabil), de dormit adorm in drum spre perna, si in cazul de trezire noaptea, adorm la loc cu aceeasi rapiditate.
Partile mai neplacute: burtica a crescut mult,mult, de parca as avea peste 3 luni, astfel incit nu ma mai simt confortabil in nici un pantalon... nu prea mai am pofta de mincare, in sensul ca nu simt nevoia de 3 mese pe zi ci doar 2... in plus, spunea cineva mai sus maninc putin si gata, s a umplut matul!!! Sosul nu prea intelege care i treaba cu lipsa poftei si ma tot cearta, ca tb sa maninc. Daca asa scrie in artile de le tot citesteee..
Chiar apropos, sotii vostrii se documenteaza despre bebe si ce se intimpla in burtica si cu burtica? Al meu se documenteaza la greu, scumpul de el!!!

pupici grasunei

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Eu listez in fiecare saptamana de la odiseea sarcinii si ii duc sotului acasa sa citeasca cum creste bebe, azi ii duc pagina cu saptamana 16, nu va spun ce urmeza ma pupa pe burta, vorbeste cu bebe, ii spune ca-l asteapta sa iasa afara sa se joace la PlayStation ca acum n-are cu cine...

Mari16+ saptamani DPN 15.05.2005
Dr. Ion Ionut, Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Tora, sa-ti traiasca sotul! Al meu NU VREA sa citeasca nimic. Din cand in cand mai pune mana pe o revista mami, dar nu il intereseaza decat probleme care o privesc pe Maria. Data trecuta i-am aratat o carte cu poze la nastere si mi-a zis sa nu mai fac asta ca nu vrea sa vada asa ceva. Si s-a si fofilat la nastere, ca imi promisese ca o sa asiste, dar dr-ul i-a zis ca nasc la 12 si am nascut la 11, in timp ce el imi rezerva camera .

Fetelor, cu toate ca sunt departe sa ma dea banii afara din casa, am calculat cat am cheltuit pana acum de cand sunt insarcinata si cand am depasit 20 mil. m-am oprit ca mi s-a facut rau . Dar important e sa fie bb bine.

Va pup
Cornelia (16 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput