Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
MariaG spune:
Iuliana sa stii ca inseamna ca il supara gingiile si de aia face asa moftulete. Alex face la fel, aseara mi-au dat lacrimile de cat de tare m-a muscat. Chiar vroiam sa intreb voi cum va descurcati cu faza asta?
Mihaiuta: bine ai revenit. Ca opinii specializate, nu stou ce sa zic ca noua ne-a zis pediatrul sa-i facem branza cu laptic praf .... si uite ce de-a pareriexista...of-of ca nu mai stiu.. eu ii fac asa in continuare ca oricum masa de la ora 10 e doar un fel de gustare si as putea sa-i dau doar mar cu cereale asa ca niste branzica asa cum e nu-i strica (chiar daca nu-i face nici un bine)
Irinel: multa rabdare in relatiile cu soacra, maiexplica-i si tu ce si cum si nu te lasa impresionata. Nu trebuie sa va certati, dar de cand l-a crescut pe sotul tau si pana acum nu doar ca s-au aflat mai multe dar s-au si schimbat multe.
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
http://community.webshots.com/user/maria_alex100
madutza spune:
Neatza fetili,
Va scriu repede ca s-a trezit mandra, dar o las in patutz ca la ora asta sta si singura. M-am trezit mai devreme, dar am facut trebusoara prin casa ca aseara am avut musafiri si era debandada rau. M-am ocupat si de gradinatit, ca plantele mele o luasera razna de cand le-am bagat in casa, ca sa aflu acum ca trebuie udate 1 data pe saptamana iarna....
LA MULTI ANI Sandra!!!! Sa iti aduca Dumnezeu liniste si pace sufleteasca si sa treci cat mai repede peste perioada asta, cu puterea data de iubirea din familia ta!
La multi ani Adelina Dora !!!!
La multi ani Maria Carolina!!!!
La multi ani Sebastian Alexandru!!!!!
La multi ani Rares Andrei!!!!!!!
Aseara normal ca s-a trezit la 12 si nu am mai reusit sa o adorm in patutzul ei, asa ca am luat-o langa mine. Deh, era odihnita, cred ca ar fi urlat 1 ora. O sa incerc sa o culc si in carut noaptea, sa ii fie mamei mai usor. Oricum, m-am dus cu capu', nu mai stiu cum e mai bine.
Mihaiutza, si mie mi-a spus dr. la fel. La mine laptareasa vine lunea si joia si am inteles ca branzica poate sa stea 3 zile la frigider. Dar m-am gandit ca laptele din comert este pasteurizat...
Vanessa, saraca de tine! Cum mai rezisti? Te apreciez sincer!!! Parca mi-e si jena ca m-am plans
Irinel, te compatimesc, stii tu de ce...
Haideti ca ma duc sa aspir un pic cat sta linistita. Vorbim mai tarziu!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
Nally spune:
Buna fetelor!!!
N-am mai dat asa de des pe aici ... da asa ma seaca de puteri Sebi... cred ca intelegeti ce vreau sa zic... nu mai pot... Deja aseara mi-a pus capac la ziua de ieri!!! E numai marait din cale afara... vrea numai sa ma joc cu el... nimik altceva sa fac ca imediat arunca toate jucariile pe jos si incepe sa planga de parca cine stie ce ii fac!!! Si ieri a fost maraici... ba se trezea si din somn plangand... iar aseara dupa baita... ca niciodata... nu a mai vrut sa doarma... a stat treaz.. desi se vedea de la o posta nu mai putea de oboseala... se freca la ochisori, ii pica capul si avea ochisorii rosii de nesomn... eee el nu inchidea ochii...si cand a adormit se trezea plangand !!! La 11 juma mi-a adormit cu chiu cu vai... pe picioare in sufragerie... si cand l-a luat tati sa-l duca in dormitor - nici nu a simtit - bustean dormea!!! Cand s-a trezit iar pe la 1 i-am dat cu gel pentru gingii pe suzy si a tras de ea saracaaa pana a adormit iar!! Is chiauna de somn acu !!! Numai ca tre sa fac eva de mancare... si iar m-a lasat inspiratia plus ca nu am mare lucru in frigider ca nu am mai iesiti la cumparaturi de vreo 3 zile din lipsa de timp! Si nici azi nu vine prea devreme sotiorul meu acasa!!!
Hai sa nu va mai plictisesc aiurea!!!
Revin cand voi fii intr-o forma mai vesela!!!
www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
DianaR spune:
Buna dimineata fetelor.
Am avut o seara de pomina urmata de o noapte pe masura. Stiti ca ieri i-am facut vaccinul, am pus un supozitor de Paracetamol preventiv si pana pe la 5-6 nu am avut treaba cu el. Dupa ora 6 a inceput maraiala. Nimic nu-i convenea: il luam in brate plangea ca-l doare piciorusul, il puneam la san sugea un pic si iar incepea, nu statea niciunde linistit. L-am simtit ca e un pic cald, dar sotul meu insista ca nu are nimic. La 8 l-am pregatit de baita, ii pun termometru: 38,1. Si normal ca puiul meu era marait. I-am facut o baita ultrascurta, i-am mai pus un supozitor si a inceput distractia, a plans sau marait incontinuu indiferent unde il puneam: in brate, la san, in leagan, in patut. Intr-un final, pe la 10 jumate a reusit Vasile (sotul meu ) sa-l adoarma in carucior si apoi in leagan. A dormit pana la 2.30 dupa care s-a repetat figura cu plansul. I-am luat din nou temperatura 38,4, a urmat un supozitor cu algocalmin si pe la 4,30 a adormit insfarsit. S-a mai trezit la 6,30 dar a mancat si a adormit la loc pana la 9,30. Acum nu mai are febra, e un pic marait dar macar nu plange si mucisorii s-au mai redus. Ma gansesc ca febra a fost de la vaccin si sper sa nu se mai repete.
Iuliana, nu te lasa. Pune-l pe Rares la san. Si pe mine ma musca cand e marait si-l pun la san si de fapt nu asta vrea, dar ce sa fac incerc si eu. Mi-e groaza de cand o avea dintisori...
Anculina sa-ti traiasca Maria Carolina!
Anacami si-ti traiasca Sebastian-Alexandru!
Cady, sa-ti traiasca Rares Andrei!
La multi ani Sandra!
Va pup si va las ca incepem iarasi cu maraiala...
Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130
vanessa ionescu spune:
Stiam eu ca mai vreau sa spun ceva aseara, dar parca eram drogata (de oboesala). La multi ani Sandra si sa fi fericita si sanatoasa si sa te linistesti ca sa poti sa te bucuri de bebeu. Tare ma bucur de cate ori postezi cate un mesaj chiar daca e scurt dar asta inseamna ca te relaxezi putin cand vi pe forum.
Ma multi ani tuturor sarbatoritilor! Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi.
Nu mai pot cat se chinuie Cata. A adormit acum dar nu stiu cat il tine. Nici laptele nu-l bea ca lumea si el e un mancacios. Si mai si se maraie tot timpul iar de trezit se trezeste de durere. A iesit putin dintr-un dintisor dar se simte doar daca il apesi pe gingie, ca inteapa.
Si mai sunt si suparata din cauza sotului meu. M-a sunat de la servici sa-mi spuna ca nu se simte bine. Are ameteli si chiar i-a curs sange din nas. Cred ca de oboseala si stres. In fiecare seara vine dupa 7 acasa iar la servici are foarte mare raspundere si toti trag de el. Iar in stresul asta sta de aproape doi ani fara concediu (a avut concediu asta vara dar exact cand am nascut eu, si l-au innebunit cu telefoanele de la servici de nici in spital nu putea sa stea cu mine ca era mai mult pe holuri la telefon).
Ieri a fost ultima zi in care mi-a venit menajera (cea de care v-am mai zis eu ca plec de acasa cand se apuca de curatenie ca altfel ma imbolnavesc de nervi). Asi fi schimbat-o dar mi-a fost jena parca sa-i spun ceva cu toate ca pe bani nostrii puteam sa-i spun dar ma jenam. Stiam ca in decembrie pleaca la fiica ei in Olanda asa ca am tras de timp. Cu toate ca sunt in pom cu curatenia, parca am simtit o usurare. Am o promisiune. Sa vedem, dar nu mai vreau sa-mi vina de 2 ori pe saptamana chit ca fac eu. nu mai suport sa tropaie toata lumea prin casa si sa-mi umble prin lucruri. Si asa, mama imi face controlul de cate ori are ocazia. Singura care imi face ordine si mie e culmea soacra-mea (tot se mai plangeau fetele de soacre). Eu am avut noroc. Nu se baga in nimic si te ajuta de cate ori ii ceri. Plus ca e blanda si buna si poti sa-ti lasi cu incredere copii cu ea. Nu comenteaza nimic si nu da sfaturii ceea ce este cel mai important. Maica-mea ma umple de sfaturi ca ma intreb de unde le stie ea atat de bine pe toate ca nu a facut nimic toata viata (s-a dus la servici, dar nu a crescut copii, si nici foarte mari griji nu a prea avut decat ce pantofi dse mai poarta si ce gablonturi sa-si mai atarne de gat). Vedeti cat pot fi de rea??? Ce inseaman sa fi trecuta de 35 de ani si sa fi nedormita??
Madutza, parca tu spuneai ca ii pui Anei o lingurita de dulceata in aiurt. Ii place? Ce dulceata ai folosit? Si nu te rusina daca te plangi ca asa cum v-am mai spus cred ca de aia suntem dependente una de alta ca ne putem incuraja, vaita, plange si bucura impreuna. O sa va vina si voua randul (celor care vor face si al doilea bebe) si eu o sa ma duc la coafor atunci ca voi avea baietii mari.
Diana, pupici lui Vladut.
Iuliana, s-ar putea sa fie si la el de la dintisori. nu vezi in ce stare suntem cu toatele??
Mai revin mai tarziu ca ma duc sa vad ce face elefantelul meu marait.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
anacami spune:
Multumesc fetelor!
Sunt foarte bucuroasa,am primit deja un cadou de 6 luni: astazi am primit rezultatul de la Cantacuzino, urocultura este sterila!Luni voi primi rezultatele de la inca doua laboratoare,sper ca vor fi la fel.
Luni voi mai trimite probe pentru a 14-a zi, presupun ca si astea vor fi sterile daca sunt cele din a 7-a zi (a caror rezultat il primesc acum).Daca si la cele din a 21-a zi vor fi sterile,vom incheia acest capitol neplacut.
Am vorbit cu doctora si despre problema alaptatului,mi-a spus ca o perioada sa nu-i mai dau altceva de mancare decat lapte. In nici un caz nu-i voi mai da cereale seara (pe care incepusem sa i le dau in ultima vreme, inainte de culcare).
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
Lauraa spune:
LA MULTI ANI MANUCLAU si SANDRA!!!
La multi ani Adelina Dora !!!!
La multi ani Maria Carolina!!!!
La multi ani Sebastian Alexandru!!!!!
La multi ani Rares Andrei!!!!!!!
Intrebare intrebatoare:
Toata lumea da iaurt la bebel?
Eu nu i-am dat inca... Aici nu stiu daca gasesc calciu lactic... Ce sa fac? E important? Nici branzica nu i-am dat...
Mama de Lara Celine
Anculina spune:
Fetelor multumim mult pt urari si uram si noi La multi ani ! celor nascuti ( te ) azi !
Comorica mea are gatuletul super - rosu, ii dau Nurofen Ambroxol si Ospamox. Offf... E a doua oara cand raceste si nici n-am intrat in iarna... E a doua tura de antibiotic... Ne-am cantarit, ne-am masurat azi. Avem 7,250 Kg si 70 cm.
Pupici.
Vreau si eu menajera !!!!
monet spune:
lamultiani sarbatoritilor de azi!!!
am pus poze noi-noute de la thanksgivingu' de ieri. mergeti la 'poze SUPERproaspete':)
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/november2004.htm" target="_blank">poze SUPERproaspete
poze lia www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">septembrie www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">octombrie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">nasterea liei
Grate spune:
Dragele mele,
Nu v-am scris de foarte mult timp, pentru ca am fost foarte ocupata, dar mereu v-am citit si de multe ori ma gindesc la voi.
Sandra, te sfatuiesc sa mergi la un psihoterapeut care te poate ajuta sa depaseti starea in care te afli. Daca tot vii in Ro, cauta un spihoterapeut bun, nu incerca amatori.Bafta multa! si multa sanatate lui George!
La multi ani tuturor copilasilor! Sa va creasca inalti sanatosi si norocosi!
Patrick creste frumos, are deja 11kg si 72.5cm lungime. Sta in fundisor fara sa-l sprijin si ii place sa sara in jumper foarte, f. mult. Se poate ridicha singur in fundulet de la un unghi de 45 grade.Nu i-a aparut nici-un dintisor inca. Papam de doua ori pe zi, la 12 si 18 seara, in rest numai laptic. Bea si cite un pic de suculet.
Atit cit il vad fericit , sunt bucuroasa si eu.
Va rog sa-mi treceti si mie datele pe listuta :
a 2-a luna - 7.200kg
a 3-a luna - 8.300kg
a 4-a luna - 9.500kg
a 5-a luna - 10.600kg
la 5luni si 1/2 - 11kg si 72.5cm
Am pus ceva poze cu bebe-ul la 5 luni.
Aveti grija de voi!!!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter