Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Maria, esti mortala si sa stii ca daca e o rautate intrebarea ta inseamna ca eu sunt tare rea ca mereu numar cate saptamani mai sunt. Partea proasta e ca si cand pleaca merg si eu in Romania si tot o sa mai stau cu dansa... Da stii pentru mine e mai greu sa aplic principiul tau, o faceam cand era in Romania, da acum ma bate mereu la cap si sta langa mine, nici o sansa sa o mint ca am pus ceva in mancare si sa nu fi pus

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Carmen, ma bucur tare mult pentru cele 2 ore, da tot e extrem de putin, nu stiu cum rezisti. Iustin cum doarme ziua? Eu ii dau lui Danut la pranz legume (morcov, pastarnac, dovlecel, cartof dulce, ardei rosu) si seara mar crud cu laptic. Urmatoarea zi ii dau la pranz piure de cartof dulce in rest e la fel.Acum am inceput sa il incerc si cu banana, pruna, para (dimineata sau pe la 5 dupa-amiaza)

Alina nu stiam. La noi daca te iei dupa doctor o iei taaaaaare incet asa ca nici gand sa fi ajuns la branza.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

LA MULTI ANI! SANDRA, sanatate, fericire si momente frumoase cat mai multe alaturi de ai tai!

LA MULTI ANI! RARES ANDREI

LA MULTI ANI! MARIA CAROLINA

LA MULTI ANI! SEBASTIAN ALEXANDRU

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi,bebici si mamici.La multi ani si puiutului meu!Va multumim pentru urari!

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

si cand ma gandesc ca la ora asta,acum 6 luni, avea deja 1 ora si ceva...

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Multumim pt. felicitarile pt. dintisor, multumim pt. urarile de "La multi ani ! " !
Ii urez si eu comoricii mele La multi ani si ma rog la dumnezeu sa ai o viata frumoasa, sa fii fericita, sa ai noroc, sa fii iubita si apreciata, sa iubesti la randul tau, sa -ti fie pasii vietii indrumati si ocrotiti clipa de clipa de noi - mami si tati - si de Dumnezeu !
Am si racit putin,o asteptam pe doctorita sa vina pe la noi..

La multi ani !Rares Andrei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

La multi ani ManuClau!!!!!

La multi ani Sandra!!!!!

Sa fiti fericite fetelor sa sa aveti parte de numai bucurii, sanatate si sa fiti iubite!!!!

Revin dupa ce termin trebusoara de dimineata si il culc pe Sebi! Va povestesc io prin ce am trecut aseara pana am adormit strumful!!!

www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Si sa nu-i uit nici pe strumfi!!!

La multi ani Adelina Dora !!!!

La multi ani Rares Andrei!!!!!!!

La multi ani Maria Carolina!!!!

La multi ani Sebastian Alexandru!!!!!

Sa cresteti mari si frumosi, cuminti si sanatosi pui dragi!!!!

www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

hai ca revin

V-am vazut vorbind de branzica si m-am gandit sa va zic si versiunea doctoritei noastre. Eu primesc lapte de vaca de la tara in mod constant si am intrebat-o daca il pot folosi pe acesta sau sa cumpar din comert (cum ma sfatuisera alte mamici). Si mi-a spus ca pot sa-l folosesc linistita, pt. ca problema este de fapt la zer (care se scurge cand se face branzica de casa). Noi o sa incepem de saptamana viitoare cred cu branzica, dar am zis sa va mai spun o opinie (zic eu specializata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna fetelor!
Va multumesc mult de tot pt cuvintele voastre de incurajare si pt sfaturi,m-au ajutat enorm!!!Sunt inca in perioada de lamuriri cu Rares,incerc sa il conving sa lapticul meu este ff bun pt el,dar sa stiti ca am un baietel destul de capos,daca nu vrea laptic stiti ce imi face?Ma musca!Norocul meu ca inca nu are vreun coltisor ca imi facea pana acum sfarculetele zdrente.
Anacami sper sa reusesti si tu sa il faci sa mai pape laptic.
Fetelor,va pupacesc mult si va multumesc inca o data,cu voi alaturi sper sa imi conving gogoasa sa mai pape san.
Ma duc sa arunc un ochi pe ce ati mai scris cat doarme Rares in scoica.

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput