Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
mephala30 spune:
Monet, de ce nu pot vedea pozele? Pagina s-a incarcat, a facut dowloadind, 86 de poze, si dupa ce le-a adus, ioc! Nu merg nici butoanele alea, nu pot da inainte, inapoi, asa ca...vreau sa vad pozele...ajuta-ma!
Ai tinut si ieri cura, sau te-ai abatut putin?
Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
DianaR spune:
Mona, nici eu nu reusesc. Imi arata 40 de poze, dar butoanele nu merg. Dupa ce am fost la meniul principal sai m-am intors am vazut doar 4 poze si s-a blocat...
Merg, ca-i ora de baita. Vorbim mai tarziu daca nu va fi ca ieri seara de marait
Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130
danaA spune:
Buna fetele!!!
LA MULTI ANI, MANU CLAU!!!! pt ieri
LA MULTI ANI, SANDRA!!!
LA MULTI ANI, RARES ANDREI!!!!
LA MULTI ANI, MARIA CAROLINA!!!
LA MULTI ANI, SEBASTIAN ALEXANDRU!!
Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Laura, eu nu-i dau iaurt lui Stefan. Si chiar daca nu gasesti calciu lactic sa faci branzica se poate si fara. Daca te uiti "la bucatarie" in arhiva gasesti mai multe retete. Si nu e nici un bai ca nu i-ai dat pana acum. Ti-o spun din experienta cu Andrei si aici in Canada nu se indica produse lactate inainte de 8 luni.
Numai pot sa stau acum ca plange printul.
oana_mm spune:
Dragele mele,
Imi pare rau dar este imposibil de tinut pasul cu voi!!! Nu am net de trei saptamani decat pe Zap si de aceea pana apuc sa citesc ce ati mai scris nu mai apuc sa si scriu. Drept pentru care astazi trec direct la scris lasand cititul pe alta data.
Vroiam sa va spunem ca astazi ne-au plesnit doi dintisori sus si doi jos. Cei de sus nu se simt foarte bine dar cei de jos sunt ca o lama de fierastrau.
Stam in premergator si am inceput sa ne putem plimba cu el. Am fost la bunici - la Cta -, am racit, ne-a trecut si astazi am facut vaccinurile de 6 luni.
Cam asta este tot in rezumat. Daca vom reusi maine va vom scrie mai multe.
Felicitari tuturor micilor rozatoare incepatoare si mamicilor lor. Va pupam
Oana si Eric - coltzosul
Oana Melinte-Moraru
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/oana_mm
DianaR spune:
Buna seara fetelor!
Astazi a fost muuuuuuuuuult mai bine. Nu a mai facut febra chiar fara antitermice, mucutii s-au mai redus, sper sa trecem cu bine noaptea asta. In seara asta a fost cuminte, nu a marait, a papat si a adormit. Sa vedem ce-o fi la noapte.
Oana mm, felicitari pentru dintisori.
Anculina, multa sanatate la "comorica" ta. A facut febra de a primit antibiotic, sau doar e rosu in gat si cu mucisori?
Anacami, frumos cadou de ziua puiutului tau. Tinem pumnii si pentru celelalte!
Vanessa, ce soacra cumsecade ai. Si a mea e femeie de treaba, dar tot nu mor de drag s-o am tot timpul in preajma. Imi pare rau pentru sotul tau. Nu e cuva hipertensiv (iar ma bag si fac pe desteapta, dar nu ma pot abtine, defect profesional ).
Nally, rezista pe baricade. Toate trecem acum printr-o perioada mai grea cu micutii...
Pupici la toate si la piticuti...
Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130
pd spune:
La multi ani Maria Carolina!
La multi ani Rares Andrei si Sebastian Alexandru!
Iar ati scris mult si nu mai stiu cine si ce a zis, am zis de nu stiu cate ori ca scriu la fiecare in parte si niciodata n-am reusit.
Cristina a fost cam maraici astazi, asa ca sa faca parte si ea din club, dar a papat bine.
Am fost astazi pe la serviciu si am primit de la colege cadouri pentru Cristina, niste hainute si jucarii, nu stiu cu ce ocazie dar e dragut din partea lor. De fapt cam de fiecare data cand am fost in vizita pe la colegii de serviciu am primit cate ceva de la ei pentru Cristina.
Vanessa parca o lauda pe soacra ei asa ca m-am gandit ca e cazul sa o laud si eu pe a mea, ca ma ajuta mult si cu Cristina si asa prin casa. M-ar ajuta si mama, numai ca e lucreaza si de obicei vine si tarziu de la serviciu.
Monet, parca tu intrebai de premergator, inca nu merge cu el, ne-a zis nenea doctorul ca dupa 6 luni si ea inca nu are atat. Am pus-o doar de vreo 2 ori sa vad ce face si pentru ca ii plac mult beculetele si butonasele de la el.
De saptamana asta papam si noi carnita si ne place si parca acum se satura mai bine cu piureul, numai ca nu-i dau in fiecare zi, ci o zi da, una nu.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
pd spune:
Am uitat sa va spun ca m-am uitat la poze si toti bebeii din grupa noastra sunt frumosi. Intai m-am uitat la baieti sa vad daca are Cristina de unde alege si are.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
monet spune:
dragele mele,
sper ca ati reusit sa vedeti pozele noi; eu nu vad ca ar fi ceva in neregula. va pup pe toate si toti!
(n-am reusit sa citesc ce-ati scris, ca am avut multi musafiri, cind unul, cind altul:))
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/november2004.htm" target="_blank">poze SUPERproaspete
poze lia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">nasterea liei
Lili_B spune:
Buna fetelor,
La Multi Ani !!! tuturor sarbatoritilor de ieri si azi
A venit iarna si pe la noi. Inca nu chiar asa in forta, doar a nins putin zilele trecute. Au inceput oamenii sa-si aranjeze casele pt. Craciun cu lumini, speram sa punem si noi lumini weekendul asta. Mi-ar fi placut atit de mult sa putem fi acasa de sarbatori, sa simtim si noi atmosfera aia de sarbatoare, cu colinzi, mincare multa si gretoasa, cozonaci si prajituri multe multeeeeee...
De 2 zile tin cura aia a lu' Mona...mi-e atit de foame, numai la mincare ma gindesc, sper sa rezist pina ma culc. Oricum, de miine revin la mincare normala, ca de 2 zile sunt asa sfirsita, nu am nici un pic de energie, si se cunoaste si la laptic. Nu stiu voi fetelor, Mona si Carmen, cum rezistati...
Fetelor, sa va zic de Bianca...nici nu a inceput sa mearga si deja face nazdravanii: am niste ghivece de flori, alaltaieri s-a dus la unul din ele, a scormonit pamintul de a facut numai pamint pe jos si binenteles ca l-a si gustat. Ieri s-a dus la Cd-player, ca ala o atrage tare mult (il tin pe jos pe linga ea ca ii tot pun muzica), si nu stiu cum a facut ca a deschis capacul si a scos CD-ul afara si il lingea de mama focului (bine ca nu s-a taiat la limbutza ca e destul de ascutit). Si a prins o viteza la mers, merge in 4 labutze de numa, e ca un catelus.
Madutza, imi aduc aminte ca mi-ai zis de vecina aia a ta cu fetitza nazdravana. Sper totusi ca Bianca nu o sa inceapa sa mearga asa iute, ca atunci chiar ca nu o sa mai pot face nimic cu ea.
Programul ei de mincare e asa: ora 7-8 tzitzi, ora 11 tzitzi + cereale (ovaz), ora 2 tzitzi+piure de legume (cartof dulce, brocoli, pastirnac - cam la 2 zile ii mai bag o leguma noua), ora 6 tzitzi + un fruct ras (mar, para) cu 2 linguri de cereale, ora 10 tzitzi. Nu stiu de ce, dar de-o vreme seara la 10 nu mai prea este laptic. Asa ca ziua ma mulg cite un pic, cit sa string 100 ml si seara dupa ce papa tzitzi ii dau cu canitza si lapticul asta. Maninca cam 80 ml, nu mai mult.
I-am dat si eu sa bea apa sau suc din cana obisnuita si bea mai mult decit din canitza aia cu cioc; poate ii place ca vede ca asa bem si noi...
Maria, invat pt. a-mi lua designatia de contabil autorizat. Din pacate nu e doar un examen cum e in Romania, ci e ca o facultate, 5 nivele si fiecare nivel are 4-5 cursuri. Am avut noroc ca Babes-Bolyai, unde am terminat ( chiar, e cineva din Cluj???) e pe lista de facultati recunoscute de ei si uite asa mi-au echivalat primele 3 nivele, am sarit direct la 4. Nu as fi avut nervi si rabdare sa o fi luat de la 0.
Carmen, iubita, in timp ce citesti mesajele noastre deschide Notepad sau Word si scrie direct acolo raspunsurile, nu te mai chinui sa scrii pe hirtie si apoi pe calculator.
Danaa, tu ai inceput sa-i dai si altceva lui Stefan, in afara de cereale, legume si fructe? Vad ca toate fetele din Romania vorbesc de carne, galbenus de ou, brinzica, iaurt.... Eu astea ma gindeam sa i le introduc mai incolo, dupa 7 luni.
Va pup fetelor, ma duc sa stau si eu un picutz cu tati la povesti, ca de cind a venit de la servici n-am apucat.
Un weekend placut tuturor !!!!
Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza
danaA spune:
Lili, ce fetita voinicuta ai!!! Mama, ce m-am distrat ca mi-am inchipuit-o pe Bianca mesterind la cd-player.Eu i-am dat lui Stefan carne de pui, dar o singura data si nu a fost foarte incantat. Asta se intampla saptamana trecuta de atunci nu i-am mai dat. branzica o sa i-o introduc pe la 7 luni. Ou cred ca mai tarziu. Ii fac piureuri de tot felul de legume . Fructele i le dau cu biscuiti--merele si perele. Nu i le mai fierb.
Irinel, lasa ca merge ea si soacra acasa si iar o sa fiti singuri. deocamdata asta e. Si la mine a fost a mea inainte de a naste si stiu cum e, dar ma cicalea ma gandeam ca nu vine in fiecare luna la noi si gata.
Ce nu am facut cu Stefan inca---nu i-am dat sa roada singur pe cojita de paine sau biscuiti. La Andrei i-am dat pe 6 luni si a fost in regula, dar la Stefa inca nu am curaj. Voi ii dati???