Mamici noiembrie - decembrie (93)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

roxi, ti-am zis ca ajungu la termen!

andrea, pentru bubite incearca te rog mixtura mentolata, pentru ile a fost fff buna, noi am avut multe probleme dermatologice...
(unde sunt bubitele??? daca sunt pe poponeata, da-i cu cutaden!!!)
crema de galbenele am folosit tot romaneasca, de la plafar... excelenta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Gandacelule, si eu am avut nasterea indusa la prima sarcina, si totul a fost super OK, a durat vreo 3 ore pana am nascut. E drept ca am avut epidurala ca si acum , deci nu m-a durut nimika.Acu daca tu te incapatanezi ca vrei natural-natural, nu stiu, probabil o durea mai tare, nus ce sa zic. Dar muta si tu niste mobile joi seara , poate ajuta.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Try si eu as vrea sa stiu cum sa-i fac program fetitzei mele. CInd am venit cu ea de la spital se obisnuise cu masa la 3 ore, dar acum se trezeste si din ora in ora.La inceput ii dadeam sa suga de cite ori se trezea, dar de o sapt vad ca are dureri de burtica,s-a cam stricat la stomacel si pediatra mi-a zis sa nu-i mai dau sa suga la intervale mai mici de 2 ore ca se amesteca in stomacel laptele mai vechi cu cel proaspat supt si fermenteaza; din cauza asta are dureri de burtica si se trezeste f des.Am inceput sa-i dau suzeta (desi ma doare sufletul,nu suport s-o vad cu suzeta in gura cind stiu ca o sa-i deformeze dantura) ca s-o pacalesc sa mai doarma si poate asa revine la programul de 3 ore de la inceput.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna mamici si burtici!
Si noi am avut o noapte grea...ma dispera zgomotele pe care le scoate fata cand doarme..parca si-ar drege vocea continuu si e agitata tare. Nici a mea nu mai mananca la intervale de 3 ore cu toate ca incerc sa o lungesc. Azi i-am facut ceai de colici si vad ca nu ii place deloc, il scuipa tot iar suzeta la fel. Deci nu am de ales decat sa-i dau san pe care il mananca foarte pofticioasa si mai si regurgiteaza. Iar referitor la colici cred ca are colici doar in patutz .
Ioana_du, cand am nascut eu era o fata care avea cerclajul scos ieri cum ar veni , iar a doua zi i-a facut de urgenta cezariana. De fapt pe ea a tinut-o sub observatie in spital...asa ca pregateste-te si nastere usoara.

Elena si bb Denisa

Mergi la inceput

ceaiurile la bebei

mare-mare grija sa nu le faceti prea concentrate, sunt f periculoase daca sunt mai concentrate decat normal, in general se pune o cantitate infima de plante, cat sa-l coloreze usor, altfel e otrava la copil

iaca am intrat pe linkul cu www.fact-index.com/n/no/november_26.html#Births" target="_blank">aniversarile personalitatilor si am gasit ca ep 26 nov s-a nascut eugene ionesco si ciciolina

iaca cand mi-l programeaza si dna badea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roserb

Gandacelule, si eu am avut nasterea indusa la prima sarcina, si totul a fost super OK, a durat vreo 3 ore pana am nascut. E drept ca am avut epidurala ca si acum , deci nu m-a durut nimika.

hai merci si pace buna!

mai cum e cu anestezia aia la epidurala?? iti baga acu in coloana?! doare???

ma doare capu!

chiar trebe sa nasc??? io???? iarasi???????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Fetelooooor barbate-miu a inebunit de-abinelea; mi-a spus sa stau pana maine in pozitie turceasca, sa ridic niste mobile, sa nasc; adineauri si-a pregatit ceasornicarul sa-i sune de dimineata, la care la un moment dat ma intreaba "nu vrei sa nasti in noaptea asta?"

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

mamicilor, voi cate grade faceti in casa ptr bebe???
Eu la inceput faceam chiar 27 de grtade si pediatra mi-a zis ca trebuie sa o obisnuiesc cu 24 de grade la baie si cu 22 in rest, dar mie mi-e frig la 23 grade !!!!
Si pe deasupra eu mereu o tin pe Nicole cu caciulitza. Am citit ca voi nu prea tineti caciulita in casa.

Deci, cum e cu gradele???

Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Gandacel,

ti-am dat PM. Da' am uitat sa te intreb? Tu cand ai DPN?

Editez ca am vazut pe pagina anterioara ca ai 29.11. pai si atunci de ce se grabeste, ca doar mai ai timp?

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carolinah

Gandacel,

ti-am dat PM. Da' am uitat sa te intreb? Tu cand ai DPN?

Editez ca am vazut pe pagina anterioara ca ai 29.11. pai si atunci de ce se grabeste, ca doar mai ai timp?

Carolina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

pai di ce?! ca pica duminica, d-aia! am vazut ca tu depasisei cu mult... chiar am vrut sa-ti spun...

camys, 22-23 de grade e normal, in nici un caz cu caciulita, chiar nu e indicat la copil, i se poate incinge creierul, Doamne fereste, asa am citit inca de la prima sarcina... e f periculos sa supraincalzesti bebeii... acuma, daca tu esti mai friguroasa din fire si bebe te mosteneste, vezi si tu, dar altfel... in nici un caz 27 de grade!!! faceti sauna?

Mergi la inceput