Mamici noiembrie - decembrie (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Originally posted by carolinah

Gandacel,

ti-am dat PM. Da' am uitat sa te intreb? Tu cand ai DPN?

Editez ca am vazut pe pagina anterioara ca ai 29.11. pai si atunci de ce se grabeste, ca doar mai ai timp?

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

pai di ce?! ca pica duminica, d-aia! am vazut ca tu depasisei cu mult... chiar am vrut sa-ti spun...

Pai pica luni, nu duminica. Si cine zice ca nu poti depasi si tu o zi, doua, si sa nasti cand "iti vine", asa cum vrei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

quote:
Originally posted by camys_2000

mamicilor, voi cate grade faceti in casa ptr bebe???
Eu la inceput faceam chiar 27 de grtade si pediatra mi-a zis ca trebuie sa o obisnuiesc cu 24 de grade la baie si cu 22 in rest, dar mie mi-e frig la 23 grade !!!!
Si pe deasupra eu mereu o tin pe Nicole cu caciulitza. Am citit ca voi nu prea tineti caciulita in casa.

Deci, cum e cu gradele???

Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004

http://community.webshots.com/user/camys_2000

sorry ca ma bag und enu-mi fierbe oala.
22-23 de grade este normal in camera unui bb.27 de grade este cald.
Eu nu am tinut-o niciodata cu caciulita.

Pupici si nastere usoara(celor care trebuie sa nasca.

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Nici nu am apucat sa felicit noile mamici!!! Asa ca o sa va spun tuturor celor care ati nascut (asa ca sa nu uit pe nimeni) felicitari si sanatate multa si sa aveti putere sa-i cresteti frumos pe bebelasi.

Pentru listuta: Bianca a avut la nastere 2.700 kg, iar Tudor 2.800 kg. Toata lumea ma lauda in spital ca sunt 2 copii asa de mari si eu atat de slaba. Ei sunt bine, eu m-am ales cu anemie severa, transfuzii de sange, crize de hipoglicemie si mai stiu eu cate alte chestii. Au trecut toate acum...

Problema e ca nu prea am timp sa mai stau la calculator, la mine totul se inmulteste cu 2, dar sunt asa de frumosi !!!

Cand sunt cumintei si dorm, mai ma odihnesc si eu. Noroc ca e mama cu noi si nu fac si mancare ca nu stiu cum m-as descurca.

MICHE oare a nascut? Ca ieri parca se pregatea.

Adriana si gemenusii: BIANCA si TUDORpozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Acum daca am putin timp mai stau, ca altfel...
Nu stiu cand o sa pot citi tot ce ati scris voi in lipsa mea, dar vreau sa le multumesc tuturor celor care mi-au trimis urarile de felicitare, sunteti dragute si ma bucur ca va am alaturi.

Apropo de temperatura din camere: eu mai mult de 22 grade nu fac, si nici caciulita in cap nu le pun decat dupa baita vreo 2-3 ore. Doctorita care a venit sa-i vada a zis ca si 24 grade e mult, acum probabil ca tine si de obisnuinta. Voi faceti in fiecare zi baie la bebelasi. Eu am niste dureri groaznice de spate cum stau aplecata si fac intr-o zi la unul si in alta la celalalt.

GANDACELU am observat ca si Biencuta mea are bubite rosii pe gat, zici ca merge cu crema de galbenele? Sau cutaden? Am zis ca sa nu merg la doctorita pentru atata lucru.

Adriana si gemenusii: BIANCA si TUDOR pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Pai pica luni, nu duminica. Si cine zice ca nu poti depasi si tu o zi, doua, si sa nasti cand "iti vine", asa cum vrei?

Carolina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

cred ca nu vrea sa-si asume riscul sa nasc in we... eu oricum ma mir ca am ajuns cu sarcina pana aici, ca de 2 luni sunt la pat cu colul scurt si intredeschis (acuma s-a inchis) si cu capul copilului fff jos!

dar si asa am acuma niste contractii de nu ma pot misca... la controlul de azi si-a bagat manuta pana la cot... cred ca era decisa sa ma interneze, ca mi-a cerut buletinul...

am mai avut insa asemenea contractii si... nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:

cred ca nu vrea sa-si asume riscul sa nasc in we... eu oricum ma mir ca am ajuns cu sarcina pana aici, ca de 2 luni sunt la pat cu colul scurt si intredeschis (acuma s-a inchis) si cu capul copilului fff jos!

dar si asa am acuma niste contractii de nu ma pot misca... la controlul de azi si-a bagat manuta pana la cot... cred ca era decisa sa ma interneze, ca mi-a cerut buletinul...

am mai avut insa asemenea contractii si... nimic!

La cum te manifesti, parerea mea este ca daca te hotarasti sa te duci vineri si te induce scapi in mai putin de 2 ore si fara epidurala. Nu zic ca nu te va durea, dar daca durerile mare (dupa 5-6 cm) dureaza putin, uiti imediat. Asa ca du-te mama, ca luni sa fii cu copilul in brate acasa.

Bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ele, si BBlusa mea scoate niste sunete!!!Ca uneori ma trezeste din somn!
Adriana, uneori cand plange fara motiv ii mai zic"du-te in...matii"dar apoi cand zambeste sau suge..mi se pare un ingeras si ma umple de fericire.Si ma gandesc ca sunt o mare norocoasa ca o am.Tu ai doi, cred ca ti-e greu, dar esti de 2 ori mai fericita.
Eu bineintels ca nu am dormit, acum s-a culcat iar BBlusa, soacra-mea a plecat si parca vad ca ma apuca un somn, exact cand se trezeste aia mica!
Pupici,
Andreea si BBLusa Mariuca

Mergi la inceput

quote:
La cum te manifesti, parerea mea este ca daca te hotarasti sa te duci vineri si te induce scapi in mai putin de 2 ore si fara epidurala. Nu zic ca nu te va durea, dar daca durerile mare (dupa 5-6 cm) dureaza putin, uiti imediat. Asa ca du-te mama, ca luni sa fii cu copilul in brate acasa.

Bafta!!!

Carolina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap
uneori cand plange fara motiv ii mai zic "du-te in...matii"

aoleu, esti sigura ca mai vrei s-o nasti inca o data??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Gandacelule, no doare, mama, epidurala (eu tot incerc sa te conving pentru ca sunt fan inrait al acestei metode).Iti face o anestezie locala inainte a de introduce cateterul in coloana, si oricum cateterul nu se introduce pana in maduva spinarii , ci mai putin, deci riscurile nu sunt asa mari. Eu de data asta nu am avut parte de un anestezist nemaipomenit si mi-a fost un pic teama , pentru ca nu mai nimerea odata locul cu pricina (eu am si un pic de scolioza, deci coloana un pic stramba, asa ca e un pic mai greu), dar tot n-am renuntat , mai ales cand am vazut cat se chinuiau fetele din jur care nasteau natural, si cand stiam cat de bine a fost first time.
Gata , am incheiat pledoaria, nu mai zic nimika.

Adriana, ce greutate mare au avut bebeii la nastere! de aia ti-au consumat toate resursele. Imi pare rau ca ai avut probleme, dar lasa ca astea se uita repede , si tu ai acum 2 minuni mici si dragute.
Si eu ii spuneam acum cateva zile doctorului, ca mai bine nasteam mai greu, decat sa am parte de toate belele astea de dupa nastere, dar asta este.

Fetelor, sa-mi tineti pumnii: maine fac o zi de pauza dupa antibiotice, iar de vineri incerc sa reiau alaptatul ; in mod sigur nu mai ajunge laptele si va trebui completare ,dar macar cateva mese sa-i dau pe zi. Sincer , ma apuca groaza inaintea zilei de vineri , pentru ca n ultimile 2 saptamani, vineri m-au apucat toate simptomele , asa ca ...

Camys, eu am 28-29 grade in casa , sunt constienta ca e enorm , dar cum am spus mai devreme nu am ce face, suntem imediat langa punctul termic si asa a fost mereu; incerc sa aerisesc mai des, si il ti pe bebe despuiat (body+pampers+sosete). Normal ar fi cam 23-24 grade, si vreo 25 la baita cred.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput