Mamici noiembrie - decembrie (93)
Raspunsuri - Pagina 2
onitza spune:
BUNA FETELOR,
Hai ca daca mai stateam un pic, faceam ca Ioana, sa va interb daca ma mai tineti minte...
...
Azi am fost si eu la control...si, uitandu-se doc. pe eco, zice: aaa, pai mai ai de asteptat la 40 mm col inchis...dar cand ma controleaza isi da bineeee seama ca nu e chiar asa, si imi spune: ai colul scurt,, nu corespunde sub nici o forma cu datele de pe eco..." a fost foarte surprinsa sa vada (a prins momentul) cum se ridica caputul lui Paul si s-a mirat tare mult cand a simtit efectiv caputul si cum se intinsese peretele uterului...![]()
Asadar, in concluzie, a ramas sa ma prezint duminca, (e de garda), sa vada daca ma opreste...a spus ca in functie de cum il asculta pe bebe...dar cel mai probabil duminica ma opereaza...urrraaaaaaaaaaaa!!!
Asa ca, hadeti fetelor, cu cine ma cazez in salon???? Miche, Gandacico?????
GANDACICO, oare te prind la spital, daca nasti vineri...iar eu duminca??? sper ca da, pentru ca maaare nevoie o sa am sa vorbesc si eu cu cineva....
In legatura cu operatia la ochi, am o prietena buna, care s-a operat la doc. Mihai Pop, un medic foarte bun, si a fost foarte multumita...daca mai vrei detalii iau leg cu ea si o mai intreb...asta e si visul meu sa-mi fac operatia..eu am -3.5...asa ca te inteleg c einseamna sa-ti doresti sa vezi cu ochiul liber...fara sa mai depinzi neaparat de ochelari...
MICHE, a intrebat doc. de tine...mi-a zis ca ti-a dat sa faci eco..si ca asteapta sa vada rezultatul...si sa va intalniti...
..mai, cand eu iti spuneam ca pe mine ma astepti???
Sa nu te superi...dar nu mi-ar displacea sa te am colega la suferinta...mai ales daca faci si tu cezariana!!!
Mie nu-mi vine a crede fetelor, pe cuvant, mai e putintel si parca nu constientizez...
Am si eu o intebare: de ce trebuie neaparat sa fii cu stomacul gol inainte de cezariana???? tine cumva de anestezie sau ...? nu am interbat-o de anestezie, am uitat, as vrea sa fie locala totusi....]
Va pup dulce, aveti grija de voi si bebei, ma pregatesc sa plec la curs!!!
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
Bobita spune:
Buna mamici si burtici!
Am scapat cu brio de prezentare, acu ma pot relaxa. A trecut si conjuctivita cu tratament de rigoare (si a fost gratuit
)
Felicitari proapetelor mamici Danete, Trinity, Nitulica, Dena.
Vad ca incet, incet va acomodati cu bb si bb-i cu voi. Imi aduc aminte de Mariutza si ma cam apuca groaza, sper ca bb2 sa fie mai linistit.
Gindacelule si pe mine cred ca ma paste o nastere indusa, sper sa scap mai repede de asta data. Ai dat-o in bara mama omida ![]()
Felis, pe mine m-a sfatuit pediatru ca pina la 1 luna sa primesc musafiri, e bine atit pt. bb cit si pt. Asta poti sa le spui alor tai, spune-le cit mai repede.
Fulguletz esti nerabdatoare, stai la rind sa nu te trezesti cu rosii in cap![]()
Miche ce copiii cuminti sunt persani, stiu ce-i aia statul la coada![]()
Nastere usoara Miche, Gindacel si urmatoarele.
Eu am uitat in ce sapt de sarcina am intrat.![]()
Bobita, 35 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
Ela2001 spune:
Andreap eu pt funduletz cumparasem o crema Sanosan care e buna, insa doctorita mi-a recomandat o crema de galbenele nemteasca - Melkfett scrie pe ea, e o cutie mare de 250ml pe care am luat-o de la farmacie si e f buna.Numai pe asta o folosesc acum.
In leg cu injectiile cu vit. D, poti sa-i spui doctoritei ca nu esti in gen de acord cu injectiile si incerci sa le eviti.
Ela2001 -
bebitzei Diana Andreea
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
andreap spune:
Gandacel,si mie mi-a indus nasterea!la 13.45 imi facea niste injectii si la 15.00 se nastea Maria.Si nu a mai apucat sa-mi faca epidurala(am luat trusa degeaba
)ca in 30 minute aveam dilatatia completa.Asa ca stai linistita!Cine stie cum e norocul tau!
Fata mea a stat 20 minute in carucior in fata geamului si acum doarme neintoarsa.Asa ca poate reusesc sa trag si eu un pui de somn, macar acum ca e soacra-mea si are grija.
Pupici,
Andreea si BBlusa Maria
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by onitza
GANDACICO, oare te prind la spital, daca nasti vineri...iar eu duminca??? sper ca da, pentru ca maaare nevoie o sa am sa vorbesc si eu cu cineva....
In legatura cu operatia la ochi, am o prietena buna, care s-a operat la doc. Mihai Pop, un medic foarte bun, si a fost foarte multumita...daca mai vrei detalii iau leg cu ea si o mai intreb...asta e si visul meu sa-mi fac operatia..eu am -3.5...asa ca te inteleg c einseamna sa-ti doresti sa vezi cu ochiul liber...fara sa mai depinzi neaparat de ochelari...
MICHE, a intrebat doc. de tine...mi-a zis ca ti-a dat sa faci eco..si ca asteapta sa vada rezultatul...si sa va intalniti.....mai, cand eu iti spuneam ca pe mine ma astepti???
Sa nu te superi...dar nu mi-ar displacea sa te am colega la suferinta...mai ales daca faci si tu cezariana!!!
puiu, sigur voi fi acolo... dar as vrea sa o rog totusi sa nu-mi induca... mi se pare ciudat sa nu nasti cand iti vine, cand trebuie, cand e sa fie... nu asa visam eu

ne intalnim, dar eu nu fac cezariana, si nici miche... oare miche ce mai asteapta???

miche, cand e luna plina??? poate am noroc si ma apuca contractiile si nu mi-o mai induce!
poate ma apuca chiar vineri dimieata, la program!
ionela roxana spune:
Danette si Trinity felicitari ptr. bebei
, sa fie sanatosi, mancaciosi si somnorosi, iar mamicilor muuuulta sanatate
Fetelor care ati nascut sunte-ti niste norocoase
; se pare ca si eu baiat fac
, de se lasa atat de mult asteptat![]()
; nici nu ma gandeam sa ajung cu sarcina pana aici, eu crezand ca voi naste cu o luna mai devreme de DPN, la cata miscare fac pe fiecare zi, dar se pare ca degeaja; mai am putin sa sar coarda sa vedem poate iese mai repede
; iaca sotul meu a terminat ptr. o mica perioada cu deplasarile, a avut doua zile libere, timp in care toooooot am asteptat poate iese bebe la lumina, am facut si plimbari de numai puteam de piciere cat am mers, prin parc, prin diferite magazine, dai treaba prin casa, dar tot degeaba
; in concluzie M-AM SATURAT!!!; de maine sotul pleaca la munca ptr. inca doua zile
, iar raman singura, si parca prevad ca ma apuca nascarea exact cand el nu este acasa
; sotul meu se roaga de bebe, si-l mangaie sa iasa pana maine dimineata, ca parca dupa 2 zile libere nu are chef sa mearga la serviciu, daca as naste pana maine si-ar putea lua 4 zile libere
, asa ca stam si ne uitam la luna sa vedem cat de rotunda este si ne rugam de bebe ca in noaptea asta sa iasa la lumina, dar dureri pauza; sunt in stare sa merg la plimbare si sa fac orice, caci nu ma doare nimic![]()
;
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by andreap
Gandacel,si mie mi-a indus nasterea!la 13.45 imi facea niste injectii si la 15.00 se nastea Maria.Si nu a mai apucat sa-mi faca epidurala(am luat trusa degeaba)ca in 30 minute aveam dilatatia completa.Asa ca stai linistita!Cine stie cum e norocul tau!
iubita, merci de incurajari, dar stiu ca la nasterea indusa doare de te dai cu capu de pereti! la propriu!

da am capu tare...
andreap spune:
Ela, si eu am luat o crema de galbenele, romaneasca.O sa merg sa vad daca gasesc si din care ai spus tu.Problema este ca acum trebuie sa-i treaca bubitele alea urate si crec ca-mi trebuie ceva cu antibiotic.De intretinere am auzit si eu ca cea de galbenele este OK.
Onitza, cred ca stomacul trebuie sa fie gol din cauza anesteziei.Imi spunea o cunostinta ca ei la cezariana ii venea mereu s avomite, desi mancase doar o felie de paine.Probabil sa nu et ineci, sa vomiti, sau mai stiu ce.
Am reusit s afac o baie fara sa ciulesc urechea sa vad daca plange BB.Acum poate reusesc sa trag si un pui de somn
Andreea si Mariuca
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
gandacelule, ma bucur ca esti bine.
fetelor eu am avut-o in vizita pe soacra mea si nu am reusit sa intru de dimineata sa va salut, dar am citit tot ce-ati scris...cam putin ce-i drept...sper ca sunteti bine si voi si bbelasii.
va pup si mai vorbim
monica
ionela roxana spune:
Michelinoooooo ai terminat cu tortul![]()
; lai mancat pe tot
; ceva stimulente au aparut
;
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura