Mamici noiembrie - decembrie (93)

Mamici noiembrie - decembrie (93) | Autor: fulguletz

Link direct la acest mesaj

continuare de la http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36610&whichpage=1

mamici
IrinaA...20 oct (1 nov), N - - Ioana Maria , 3580 g, 54 cm www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">poze
Camys2000... 21 oct(31 oct), N - - Catalina Nicola, 2800g, 48 cm poze
Ela2001... 22 oct (2 nov) ora 2.40, N - - Diana Andreea, 3.350g, 50 cm poze
Jasmine ... 26 oct (20 nov), C - - Radu, 2600g, 50 cm
Ele... 26 oct (8 nov) ora 9.15, C - - Ana Denisa, 2.600g www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=10845&cid=9879" target="_blank">poze
Roserb .. 29 oct (6 nov), ora 4.04, N - - Mihnea Andrei, 3.550g, 52 cm poze
Moss... 31 oct (3 nov) ora 1.10, C - - Alexia Stefania, 3 kg, 50 cm www.larond.ro/moss/minunea%20noastra%20Alexia/Alexia%20la%20doar%204%20zile.JPG" target="_blank">poze
Bits... 1 nov (29 oct) ora 19.24, C - - Kenzo, 3.780 g poze
Ad rianna..3 nov (18 nov), C - + - Tudor Andrei, 2800g & Bianca Cristina, 2700g
Diana 2004...4 nov (25 nov), C - - Andrei, 3100g, 54 cm
Try..5 nov(31 oct) ora 23, N - - Alex, 3835 g, 56 cm poze
for2nity..6 nov (6 nov)ora 12.20 - - 3950g, 54 cm
Ileden...6 nov (22 nov) ora 13.10, C - - Cezar Ioan, 3050g, 48cm
Andreap....7 nov (11 nov) ora 15, N - - Maria, 3300 g, 47 cm poze
Hannen..8 nov(10 nov), N - - Isra, 4350g
Laura Miu....8 nov (18 nov)ora 6.45, N - - Ioana Bianca, 3600g, 53 cm
Gioni..8 nov (3 nov)ora 10.50, C - - Alexandru Mihai
Daniela Sb...8 nov (21 nov)ora 20.20, N- - Mihai Daniel, 3670g, 54 cm
Simonacip...10 nov (6 nov), N - -David, 4000g poze
Julyjuly... 12 nov (7 nov) ora 00.13, N - - Alex, 3950g, 53,5 cm.
Vivian..12 nov (17 nov), N - - Victor, 3230g, 48,5 cm
Eliza5..15 nov (24 nov), C - - Alexandru , 3650g
Aime..15 nov (21 nov) ora 11.10, C - - Vlad Andrei, 2800g
Dama....18 nov (21 nov), C - - David Andrei, 3270g
Dena..18 nov (15 nov) ora 9.58, C - - Katrhryn Rhianna, 3500g, 51cm
Trinity..19 nov (20 nov)- -Selina Alexandra, 3500g
Nitulica..20 nov (30 nov) - - 3550g, 55 cm
Danette..23 nov (27 nov) ora 11.05, C - - Iris Sophie, 4300g, 54 cm
Gandacelu..24 nov (29 nov) - - Ioachim, 3800g

in asteptare
Noiembrie

Miche...DPN 27 nov - - Darius
Gibo ....DPN 27 nov-
Mihaela Ema....DPN 28 nov
Andreeadascalescu....DPN 28 nov
Ionela Roxana....DPN 29 nov
Mate ....DPN 30 nov-
Duda ...DPN 30 nov-

Decembrie

Olga_Stan ....DPN 2 dec- - Iosefina Maria
Eveline ....DPN 4 dec- - Andreea Bianca
Chupica ....DPN 4 dec- - Natalia
bumbacel ...DPN 4 dec-
Misticgirl ....DPN 5 dec - - Nicholas Alexandru
Constanta 2004 ....DPN 5 dec -
Denisa 35 ....DPN 6 dec - - Luca
LuminitaB....DPN 6 decembrie - - Tudor Andrei
Ellina ....DPN 7 dec
Mona B ....DPN 7 dec - - Vlad Andrei
Fulguletz....DPN 7 dec - - David Andreas
Ncristina ....DPN 8 dec - +
Onut....DPN 8 dec-
Onitza....DPN 8 dec - - Paul Constantin
OtiliaV....DPN 9 dec-
Descultza....DPN 10 dec -
Karmen24....DPN 10 dec- -Maria Bianca
Felis....DPN 12 dec- -Mihai Cristian
Roxanel....DPN 12 dec- - Jenascia
Iepurasu....DPN 18 dec - - Alexandru
Monica-Elizabet....DPN 18 dec- - Ruxandra Maria
Cecilia C....DPN 18 dec- -Alexia
Zadi....DPN 20 dec-
Anne-Mary....DPN 21 dec- - Teodor Alexandru
1Sanziana.... DPN 22 dec
Raluca.gabriela....DPN 22 dec- - Maria Alexandra
elean75 ....DPN 22 dec- - Maria
Ioana du....DPN 24 dec- - Bianca Alexandra
DianaP....DPN 27 dec -
Carmen ....DPN 29 dec-
Elly1977....DPN 30 dec
Bobita ....DPN 3-9 ian - - Catalina Ioana

asteptam vesti de la :
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
Printess2 ....DPN 8 nov
MariamO....DPN 12 nov-
Julia Dream....DPN 14 nov- - Radu
Hena ....DPN 16 nov - - Mihnea Ioan
Tareia ....DPN 21 nov
Madachan ....DPN 21 nov - - Eduard
Daniela Gina ....DPN 23 nov
Elielenus....DPN 24 nov-
---------------

total: 74 cu 34, 32

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Eliza, pentru urdorile la ochi ale lui bebe de care vorbeai:picura 1-2 picaturi de lapte matern (daca nu poti direct cu tzitzi mulge-te in ceva si ia cu pipeta) in fiecare ochi de 2-3 ori pe zi. E cel mai bun remediu. Ai grija cum ii stergi ochisorii inainte sa pui lapticul: foloseste o carpa curata ceva moale, nu rugos, dar care sa nu lase scame sau firisoare. Miscarea trebuie sa fie dispre interiorul ochiului catre coada ochiului. Nu sterge de 2 ori cu aceeasi portiune de carpa, foloseste o bucatica curata de fiecare data. Eu as curata doar cu apa calduta si apoi as pune laptic.

Azi am fost la cantarit: Alex a luat in ultima sapt fix 300g. In total, din ziua externarii a luat 700g in 16 zile. Clar ca o sa ia mai bine de 1kg in aceasta prima luna. Sunt tare bucuroasa si uit de toate chinurile de peste noapte cand vad ca-i merge lui bine. Se pare ca inca nu e cazul sa-i fac program, din mai multe pct de vedere: laptele matern este mult mai usor digerabil de stomacelul lui bebe si ca urmare el ramane rapid cu stomacelul gol, de-aia e de preferat sa i se dea cand cere si tot de-aia bebelusii alaptati se trezesc mai des noaptea. Cum suptul la san este mai epuizant pt bebe, el mananca o data o cant mai mica decat ar manca din biberon, deci iar se justifica sa-i dai atunci cand cere. Plus, pt. ranile la san se pare ca e de preferat alaptatul mai des si mai cate putin decat mai rar si mai indelungat (cazul programului la 3 ore).
Asa ca trebuie sa mai am rabdare cu programul de masa al lui Alex. Mi s-a spus s-o tin tot asa pt ca lui ii prieste. O sa-l intreb si pe pediatru de treaba asta cu facutul programului, dar mai am 2 sapt pana atunci.

Alex - 5 Nov. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaA spune:

Danette si Nitulica felicitari pentru fetitele mari si frumoase.
Sa va traiasca si refacere usoara sa aveti putere sa le cresteti.

Cu Ioana 5 1/2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, vin de la control, cand am ajuns, mi-a cerut buletinul, am inlemnit, am zis ca ma opreste... cand colo, m-a suit pe masa, i-am zis ca saptamana asta chiar n-am mai avut nici o durere! culmea! si m-a chemat vineri!

oooooooooof! ce de emotii!!!

monica, merci fain de indicatii, am auzit de genul asta de operatie, dar nu am avut ocazia sa vorbesc cu cineva care a facut-o... nu stiam cat e de eficienta, ca la reclama promit ei multe...

mai si 0,5 e bine... si eu am astigmatism, dar -2...

merci, ma voi interesa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata !

Cam slaba miscarea prin zona, ati plecat sa nasteti toate?

Gandacelule, ti-am zis eu ca nu esti om serios (esti ca in povestea cu Petrica si lupul ), ne mai tii in suspans si pana vineri acum?

Noi am avut o noapte fooooarte linistita (ptiu , sa nu-l deochi!), a dormit de 3 ori cate 4 ore intrerupte doar de mese , de m-am crucit!-acu iar doarme, dar probabil ca dupa amiaza s-a terminat cu acest program minunat.In consecinta, starea mea de spirit e una mai optimista , si vad viata mai in roz. Azi e si ultima zi de antibiotice, sper sa fi scapat odata pentru totdeauna .

Va doresc o zi linistita !

Roxana &Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Ceau fetelor! Iata-ma si pe mine din nou, dupa o gramada de vreme. Sper ca nu m-ati uitat de tot. Sint eu. Ioana, fata aia simpatica si de gasca!
Felicitari fetelor care au mai nascut, sa va fie bebeii cumintei si mancaciosi (ca frumosi sigur sint cu totii!).
Dragele mele, de ieri nu mai am cerclaj. Operatiunea de taiere a firului a durat extrem de putin; cu toate astea va spun sincer ca eu as scoate in afara legii anumite instrumente medicale (de genul departatoarelor, de exemplu ). Acum astept cu nerabdare sa vad ce se intampla. Voi aveti idee cam cat ar mai dura pana ... la momentul decisiv? Pana una alta eu imi voi pregati bagajul pentru spital; am deja aproape tot ce imi trebuie, mai trebuie doar sa le asez in geanta.
Aaaa, am uitat sa va spun! A nascut Trinity! Nu stiu daca stiati, ca nu m-am uitat pe listutza. A nascut pe 19, vineri, o fetita de 3.5 kg. Nu am vorbit mai multe cu ea, o astept sa iasa din spital.
Va pup pe toate, si daca imi va mai merge net-ul asa de bine, cu siguranta voi reveni.

Ioana si Bianca pui
in sapt 37 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

roserbitza, eu n-am plecat sa nasc..sunt prin zona......gandacica , nici gand..poate de la Michelina sa avem o veste ca uite a ajuns a doua pe lista si eu nu pot sa nasc ca stau la coada civilizat..
Michelina, ai mancat tot tortul? ca ma gandeam s trec azi pe la tine

ioana, ne bucuram ca esti bine acum...

nu stiam ca Trinity a nascut...si ne bucuram sa primim asa o veste frumoasa !

Trinity, felicitari!

inca cu David, 38 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata burtici si mamici!Ieri am avut program cu Mariuca de la 13 la 17 si dupa am fost franta, n-am mai intrat.Nu stiu ce are de nu doarme uneori ziua cateva ore.Ca si la tine TRY, nimci nu-i convine,cand vrea tzitzica,cand nu, cand adoarme 10 minute,apoi se trezeste,cand rade,cand plange.Si o tin intr-o copaita(gen scaun d emasina)si o legan,doar doar o adormi.In compensatie, aseara dupa baie(am facut-o mai devreme, pe la 19.15)a dormit pana la 24.30,ca ma si speriasem de ce nu aplans copilul de foame 5 ore.....S-a mai terzit la 3.30, apoi la 6 si acum doarme.A venit si soacra-mea sa ma ajute azi.
Ieri am avut si prima "depresie".am tipat la al meu sot ca a intarziat de la servici....
Tot ieri a venit si olga pe la mine in vizita.Arata bine, cand i-am vazut burtica m-a apucat nostalgia....
Deci, peste toate, am un copil f.cuminte.Culmea este ca pe Mariuca o doare stomacelul ziua, nu noaptea.
Trinity, Dannete, felicitari, sa creasca mari BBii, sanatosi si frumosi!
Azi avem deja 15.20 minute in fata geamului!!!
Vorbim mai tarziu,
Andreea si BBlusa Maria
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

bravo, trinity!!! felicitari!

fetele, gata, iar m-au apucat pandaliile!
am stat azi la coada cu inca o graviduta care era tot la badea (cu ocazia asta l-am vazut si pe el, pe za badea, e tare misto, pare genul ala de dr beton;) si care avea acelasi DPN ca mine, numai ca ei i-a spus de luni ca o opreste azi (mie luni mi-a zis ca ma opreste azi sau vineri)

asaaaaaam... asadar, imi vine inspiratia sa-i cer nr de telefon sa vad: cum adica o opreste? ce ii face?
o sun acuma si cica i-a bagat perfuzie si are dureri adica ii induce nasterea... sa mor nu alta!!!
io care eram cu alea-alea, natural 100%!!

adica mie vineri imi induce nadsterea!!! ca sa nu nasc in afara programului!

sunt deprimata de mooooooooooooooooooooooooooooooooor!!!

plus ca inducerea e mult mai dureroasa, iar eu vreau sa nasc fara epidurala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Gandacelu, imi permit sa ma bag peste subiectul tau. Si mie mi-a indus madam Badea (ca inteleg ca la ea esti) nasterea si in 2 ore si jumatate eram gata cusuta si tot. Si eram primipara. E drept ca eu am facut epidurala de pe la 4 cm ca eu sunt rea de durere. Colega mea care a nascut tot cu ea (tot indusa) era la al doilea copil si a nascut in 2 ore si fara epidurala ca n-a mai avut timp. Si a spus ca i s-a parut parfum fata de nasterea primului copil, cand s-a chinuit ore in sir in travaliu si vreo ora si jumatate la expulzie. Si ambii ei copii au avut peste 4 Kg. Asa ca eu zic ca e de bine ca te induce vineri.

Iti doresc nastere usoara, copil sanatos si refacere rapida.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carolinah

Gandacelu, imi permit sa ma bag peste subiectul tau. Si mie mi-a indus madam Badea (ca inteleg ca la ea esti) nasterea si in 2 ore si jumatate eram gata cusuta si tot. Si eram primipara. E drept ca eu am facut epidurala de pe la 4 cm ca eu sunt rea de durere. Colega mea care a nascut tot cu ea (tot indusa) era la al doilea copil si a nascut in 2 ore si fara epidurala ca n-a mai avut timp. Si a spus ca i s-a parut parfum fata de nasterea primului copil, cand s-a chinuit ore in sir in travaliu si vreo ora si jumatate la expulzie. Si ambii ei copii au avut peste 4 Kg. Asa ca eu zic ca e de bine ca te induce vineri.

Iti doresc nastere usoara, copil sanatos si refacere rapida.

Carolina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

multumesc din inima, nici nu stii cat m-a ajutat mesajul tau!

Mergi la inceput