Mamici de ianuarie - februarie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Eu am inceput sa ma plang de cateva zile niste dureri in zona pelviana (de fapt foarte jos cred ca mai degraba in zonma pubiana, pe la pasarel). Dar sunt niste dureri care seamana cu febra musculara sau ppoate de oase. Au inceput de vineri dupa ce am fost la intalnire si am stat mult pe scaun. Cert e ca ma doare doar cand merg sau cand imi misc picioarele. Ati patit asa ceva? Stiu ca am citit mai demult la fetele care se pregateau sa nasca ca au asa dureri dar nu mai gasesc mesajele.

Si eu ma scol la ora 3 din cauza arsurilor si la ora 4 reusesc sa adorm la loc.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Ana -Mariaacum vreo cateva saptamani ne vaitam si noi cateva de dureri din astea...mai degraba parca de oase pe-acolo! Ce-mi adic aminte e ca ma "incuraja" cineva si-mi spunea ca e normal si ca asa o sa ma doara pana nasc.....

(32 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Cornelia multam de raspuns. Sa inteleg ca se putea sa inceapa chiar mai devreme. Am citit si eu pe odiseea sarcinii ca dupa 30s se relaxeza ligamentele pelviene si oasele incep sa se departeze dar nu credeam ca e chiar asa.

30s

Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Leta mama, tu nu ai gresit cu nimic. Nu se poate sa te chinuiesti asa. Nu poti schimba lumea in care traim, dar ti-am spus ce poti face tu pentru copilul tau.
Iti mai scriu pe privat. Incearca sa te gandesti la altceva, sa iti ocupi mintea cu alte preocupari, ce faci tu e deja tortura.

Ana Maria, eu nu simt inca ce spui tu, adica dureri de oase in acea zona nu am. Foarte rar am usoare intepaturi, dar in rest nimic.

Crinuta si bb din burtica 34+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello gravidutzelor!

Leta, constat ca tu te ostracizezi singura! Sterge cu buretele(imagineazati) gindurile negre.
Cornelia mama gaseste ceva pentru gravidutza noastra, ca e asa de vreo 3 saptamini.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

'Neata mamici,

Cuscra....
Leta, dar de ce esti atat de demoralizata?? S-a intamplat asta de la inceputul sarcinii,sau numai acum de curand,ptr ca probabil ca subconstientul tau "stie" ca se apropie termenul??? Concret, de ce spui ca viata ta e un cosmar acum???

Coca 31 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Leta si mie mi-a zis cineva acum cateva luni "vai de mine ce te faci daca da o ninsoare si nu ajungi la spital" Hai sa nu uitam ca suntem la prima nastere si travaliul dureaza suficient de mult sa ajungem .. Oricum vad ca iti trec tot felul de ganduri "optimiste" prin minte.

Corneliaa cred ca durerile pe care le am sunt de la "spagat" (he he he. Apropo de gafe si stupizenii mi-a zis cineva saptamana trecuta ca mama ei pana in luna a 9 a facea spagatul. He he he!!! Si eu cred ca as incerca dar nu cred ca ma mai ridic decat cu un scripete de jos. Serios vorbind, cred ca durerile sunt date si de statul pe scaun.

Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Leta, ti-am scris un PM si sper sa te mai inveselesti un pic. Si apropo, ca am uitat sa iti spun, si eu stau foarte departe de spital, in Pantelimon, dar stau linistita ca in Bucuresti, mai ales pe arterele principale, se trimit utilajele imediat si nu se blocheaza circulatia asa mult incat sa nu ajungi la spital.

Andrutza si bebelusa
32+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Ana Maria, nici mie nu-mi este prea bine in zona respectiva...si cred ca tot de la statul pe scaun... Noroc ca zilele astea am cam chiulit de la job...

Amaya?????????????

pupici

simona, 31 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Da, mai mult ca sigur este de la statul pe scaun!
Si la mine se manifesta. Eu simt durerea mai ales cind ma ridic de pe scaun!

Simona cum te simti? Ti-au scazut IR?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput