Mamici de ianuarie - februarie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Asa e fetelor multe femei nasc usor si repede , am cunoscut acum cateva saptamani o fata care a nascut si vorbea ca si cum ar fii foat o nimica toata.
Prietena mea a nascut destul de repede de asemenea , a spus ca travaliu a durat cam mult insa nasterea propiu zis n-a fost de lunga derata si nici n-a fost asa de cutremuratoare.
O seara placuta va doresc si ganduri frumose !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Ma solidarizez cu cele care se trezesc noaptea si nu pentru a merge la baie - eu pe la 3-4 am program de privit la TV...

In privinta miscarilor bebeilor - si eu o smt in multe locuri in acelasi timp, dar cel mai ciudat este cind...ma gidila (ma loveste pe interior in dreptul taliei si nu am ce face - eu fiind "gidilicioasa" de felul meu).

Cit despre nastere - cu medicul alaturi si cu Dumnezeu inainte. Singura mea teama este sa nu fie tot orasul inzapezit si sa nu pot ajunge la spital in timp util (eu locuiesc in Berceni si trebuie sa ajung la Elias - pe timp de vara fac vreo 45 de minute, cred ca iarna, daca e inzapezit, fac cel putin 2 ore)

Leta 31+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Letadar nu-i asa ca sunt filme interesante la ora aia? Hahaha, eu cel putin de vreo 2 luni nu ratez nici unul!

(32 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Leta, ce mai faci? Si eu abia dorm la ora aia. Stau in pat, ma intorc de pe o parte pe alta si nu imi gasesc deloc pozitia.
Tu esti mai bine?

Crinuta si bb din burtica 34+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Dragele mele,
Ne-am intors de la medic. Am facut azi analizele, am primit vaccinul si l-am putut vedea pe David. Sa intors deja cu capul in jos si are deja un kg. Doris a fost din nou foarte fericita sa-l vada. Urmatorul termin il am pe 21 Decembrie.
Nu va mai faceti atitea ginduri cu nasterea. O sa fie bine pt. toate si credeti ca daca era asa de greu mai faceam acuma al doilea? Atunci cind copilasul e linga tine uiti de toate durerile si plingi alaturi de sotul tau de fericire si nu te mai saturi sa-ti ti comoara in mina si sa o admiri. Noapte buna si pe miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Buna seara fetele,

miine dim. merg la Tutunaru si eu cu toate analizele gata, sa vedem ce zice! se pare ca am anemie, sper sa fie ok si sa-mi dea Fe probabil. vom vedea. altfel vad si secretia vag si urina au iesit bine!

Leta , chiar, cum te mai simti? eu inca nu am insomnii clare, dar am somnul f superficial, clar, adica ma trezesc imediat la orice zgomot...

si invariabil ma trezesc dormind pe spate si ma sperii atunci gindindu-ma la ce ne-a zis cocolino... de abia astept sa-l intreb miine pe dr. daca e ok ca eu ma simt ff bine pe spate!

Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Shobo, cat ti-a iesit hemoglobina? Cam toate avem anemie, e normal in sarcina. Mie mi-a iesit 10 si ceva, si limita era 12.
Acum 2 zile am avut o ameteala foarte puterica. M-am si mirat deoarece pana acum nu am avut asemenea probleme.

pupici

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Shobo, astept raspunsul tau la PM. Sper ca l-ai primit.

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Cornelia, eu ma trezesc pe la 3 si, daca nu ma pocneste plinsul, ma uit pe Animal Planet si de obicei vad ¡§Miami Animal Police¡¨ . Se intimpla uneori sa ma trezesc si mai tirziu (pe la 4.30) si atunci ma uit pe Realitatea TV, sa vad stirile titrate. Nu vreau sa-mi trezesc sotul, ca as da pe un post muzical ƒº Tu la ce post te uiti? Si ce fel de filme vezi ¡V ca eu nu prea mai support filmele cu violenta¡K

Oricum, de vreo 3 luni ma tot trezesc in toiul noptii¡K

Crinuta si celelalte fete, merci de intrebare, fac la fel de rau. Chiar si acum, stau in fata calculatorului, scriu si bocesc. Incerc sa ma pacalesc ca duc o viata normala, dar de fapt simt ca traiesc doar asa¡K ca am apucat sa ma nasc si eu pe lumea asta.
Deja incep sa ma resemnez cu gindul ca viata e de fapt un mare kk¡K
Eu nu am vrut decit sa aduc un sufletel pe lume si nu inteleg de ce acest lucru trebuie sa doara atit de tare, nu inteleg de unde vine spaima asta si durerea continua pe care le am in mine. Adica nu inteleg unde am gresit, ce rau am facut de aceasta perioada, pentru care m-am pregatit atitia ani si pe care mi-am imaginat-o ca fiind cea mai fericita din viata mea, s-a transformat intr-un cosmar.
Chiar nu inteleg de unde imi vine durerea asta sufocanta, cind eu nu am vrut decit sa aduc un copilas pe lume¡K

Asta este...

Leta 31+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Leta mama, lasa-le naiba de ganduri negre....gandeste-te cate bucurii o sa-ti aduca gagalicea!!!!Merita sa treci peste orice pentru momentele alea!!!
Despre canalele de tv ce sa-ti zic...ma uit de-obicei pe HBO si pe Hallmark, dar s-a intamplat sa gasesc filme frumoase si pe alte canale. Deobicei pendulez intre programe pana gasesc ceva sa-mi placa. Nici mie nu-mi plac filmele violente...aaaa, si ma mai uit pe Reality TV, au reportaje faine. Acum vreo 2-3 zile tocmai am vazut unul despre reproducere....foarte fain. Despre ovulatie si feromoni, despre barbati si femei....cum percep ei diferit toate aspectele, etc. Foarte fain. Sunt si pe Discovery asa ceva.Cam asta vad eu pe la 3-4 dimineata!

(32 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput