Mamici de ianuarie - februarie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Amary, abia ma abtin sa nu trag o fuga la dr. Iosup...dar mai am doua injectii...Miercuri am ultima injectie si joi voi ajunge la dr (sapt. viitoare)... Nu stiu daca au scazut dar am ceva dureri in parti...Habar nu am! Bine macar ca bubulina este tare vioaie... nu prea ma lasa sa dorm pe laterale...

Am uitat sa va spun...am mai descoperit un avantaj la pompa de san: cand cantitatea de lapte creste si bebe nu papa tot, folosim pompa iar! Asta face prietena mea care are un bebe de 2 luni si ceva...
Si inca ceva: este mai bine sa-i cumparam vaccinurile straine pentru ca se pare ca nu mai fac temp. si altele ca dupa cele gratuite. (ea a dat 1.500.000 pe asta de 2 luni).

Abia astept ziua de vineri... Ne luam amandoi liber si plecam la cumparaturi pentru zgatia asta mica...(sper sa termin balconul pana atunci...)

pupici

simona, 31 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Fetelor, unde gasesc legea care zice ca tatii au dreptul la 5 zile libere platite dupa nastere??

Coraly, 34+

Mergi la inceput

La cap. pb legislative...

pupici

simona, 31 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Simonica, de ce nu esti tu fata cuminte sa stai mai mult pe acasa ? Pe mine m-au luat tot felul de dureri prin zona si de cand stau acasica mi-e muuult mai bine. Nu zic, e greu pentru o persoana activa sa stea acasa (bine, nu stau in pat, dar oricum, nu stau pe scaun sau in picioare 8 ore), dar avantajele sunt nu numai un confort mai mare acum prin faptul ca nu ne mai dor toate, dar si pe termen lung, dupa nastere refacerea va fi mai rapida si mai buna daca solicitarile au fost mai mici...

Spor la cumparaturi vineri! Unde aveti de gand sa mergeti ? Ce vreti sa luati ?

Lali si licuriciul ei 33+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Coraly, legea are nr. 210/1999... Citeste art 2 si art 4....

Coca 31 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata!

as'noapte am avut un experiment nou, o simulare de nastere, daca pot spune asa. Sper sa ramina asa...
Eram acasa, pe la ora 7, cind am simtit ca mi se scurge ceva cald pe picior, udindu-mi si pantalonii. Era un lichid alb-galbui, nu era sigur pipi si nici secretie (era prea multa si prea subtire). ASa ca a trebuit sa ajung repede la spital, suspecta ca mi s-au fisurat membranele. NU va spun cum m-am simtit, mai ales ca a trebuit sa merg la alt spital (nu toate spitalele sint echipate pentru nasteri asa premature, al meu fiind bun doar de la 34 saptamini incolo si asa m-a indrumat dr meu, in cazul in care trebuie sa nasc...), alt stress. Am avut de ales intre Municipal, Giulesti si Polizu, care ar avea incubatoare cu tot ce trebuie pentru bebelushi sub 7 luni.
am fost, la consultatie totul parea ok, colul inchis, la ecografie la fel, bebelusha misca de mama focului, dar cred ca speriata de la mine. Asa ca am revenit acasa as'noapte dar inca trebuie sa ma supraveghez daca mai curge vreun pic,atunci trebuie neaparat sa iau, in primul rind, pauza de la munca.
coco, tu tot vorbeai ca gasesti kilotzeii uzi. ti-a facut vreo analiza? si daca da, unde anume se face?

ana maria, si eu simt acele intepaturi-dureri in zona aia, mai ales seara.
cu somnul, ce sa zic..daca pina acvum vreo saptamina doarmeam excelent, acum am inceput si eu sa ma trezesc pe la 3 noaptea, stau si ma perpelesc pina spre zori, dupa care as vrea sa ramin acasa sa dorm.azi cel putin, sint extrem de obosita, am dormit doar vreo ore intregi toata noaptea...
sper sa nu mi se mai intimple, macar sa rezist pina la 34 saptamini!!

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

Shobo, si eu dorm ca un iepuras si tot asa, ma trezesc pe spate. Inainte nici nu-mi imaginam sa dorm pe spate, nu-mi placea deloc. Acum, numai asa ma trezesc. Si nu e bine nici pentru bebe, ca cica nu se oxigeneaza ca lumea. Nu stiu ce sa zic, dar dra de la ecografie, mi-a zis sa stau linistita, ca eu, inconstient il protejez pe bebe si nu-i fac rau.

Apropos, de dormit/nedormit, e normal sa avem insomnii, si stati sa vedeti prin luna a noua ce-o sa mai stam treze! Mamicile de nov-dec stau mai mult noaptea pe net. Se pregateste organismul pentru perioada in care o sa alaptam din 2 in 2 ore, iar in restul noptii o sa-l pazim pe bebe sa nu i se-ntample ceva. Orele mele de trezire sunt intre 3 si 4 dimineata, cand invariabil ma duc la baie, iar apoi ma navalesc o gramada de ganduri stupide si temeri referitoare la bebe. Nu vi le spun, ca sunt prostesti, dar imi dau seama de asta abia dimineata sau in cursul zilei. Eu zic sa nu va mai uitati la ptr ca atunci chiar va dispare somnul, incercati sa adormiti la loc.

Ana Maria, nu te speria de durerile pe care le ai. Sunt normale, tot organismul asta saracutul se pregateste pentru eveniment.

Anuc si BBicuta S28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Patricia, dar ce a fost pana la urma ? Offf, ce rau imi pare ca a trebuit sa treci prin sperietura asta... Si nu iti poti lua totusi concediu medical, trebuie sa astepti sa vezi daca se mai intampla o data ?
Multa sanatate si numai bine!

Lali si licuriciul ei 33+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Patricia, la Giulesti,se face o analiza (care sincera sa fiu nu stiu in ce consta,ptr ca inca n-am ajuns s-o fac) din care iti poate spune daca pierzi sau nu lichid si de asemenea un examen de secretie din care rezulta daca se pierd si alte ..proteine, substante sau ce-or fi... Analizele se pot face pe loc, daca mergi dimineata, ptr ca au laboratorul "on-Line" ca sa zic asa si dureaza 10 min pana ce primesti rezultatul...
Cuscraaaa.a..... pe unde misuni?

Coca 31 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Lali-pui, cat am stat zilele astea acasica m-am plans de diverse...dar m-am ales cu un super masaj de la sotul meu: posterior(ca sa nu creasca mare) si picioare...Este asa de bine... Avem si o pozitie interesanta atunci cand imi face masaj la picioare...
Pentru vineri avem multe programate...Sper sa rezist... In primul rand voi termina bagajul de spital pentru mine si bubulina...Vreau sa-mi iau acel scaun-balansoar...Abia astept sa ajung la Mobexpert...

E asa de bine la serviciu...Aici am mancare NEGATITA DE MINE!!!

pupici

simona, 31 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput