Bebelusi de sept-oct 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
roandre spune:
Ionella3003, la noi e a doua oara in 3 luni cand se irita rau. Acum i-a trecut deja.
Noi azi am fost afara in parc si a fost asa frumos!
Acum asteptam sa vina nasii pe la noi, asa ca o sa am musafiri.
Va pup!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre
Andreea_si_Doru spune:
Fetelor!!! Am si eu o problema! Nu mai alaptez, dar totusi, sanii mei arata ca de la o baba de 80 de ani! :D - is lasati, departati si cu aureola (chestia aia maro) FOARTE mare... pls... sfaturi... ca vine Doru si eu nu cred ca am sa am curaj sa ma dezbrac in fata lui :D.
Hai ca v-am pupat si scuze daca v-am creat o imagine urata :)).
Sanatate!
Andreea, Doru si Nathalie
Mada spune:
buna fetele!
in sfasit azi noapte am dormit si noi bine de unde cu o noapte inainte ne culcasem la 5 dimineata simteam ca imi iau campii nu alta.
Ieri am facut baita la 8 la 8,30 dormea s-a mai trezit la 1 la 4 si la 7 pt papa dar cel putin am dormit cu totii. Nu stiu cred ca a fost o minune ca toata saptaman ne-a capiat noptile.
Andreea sanii lasati cred ca vor fi o problema pt noi toate , dar exista niste exercitii pe care le-ai putea face. Iti palmele in fata ca si si cum te-ai ruga si incordezi mainile. Nu stiu daca ai inteles, dar este un exercitiu tare bun pt sanii. Nu ne-ai creat nici o imagine urata desi cand ma uit la ai mei....
azi am fost si noi la votare si la plimbare si ne-am intalnit intamplator cu Cristina si cu micuta Alexia care e o frumoasa si o dulce, s-a trezit la un moment si mi-a tras niste zambete...
am o problemuta si eu . azi a cam stat cu suzeta in gura si la ultimele 2 mese la 4 si la 8 nu prea a vrut titi, ii era tare foame si cum o puneam la san incepea sa planga tare, daca ii bagam suzeta tragea de numa din ea. cam 10 minute mi-au luat sa o fac sa primeasca sanul, deja ma gandeam sa ma mulg si sa dau cu biberonul ma trecusera zeci de mii de calduri.
De abia am reusit sa gasesc o suzeta pe care sa o primeasca si iata ce patesc. Am zis ca nu-i mai dau ceai cu biberonul si cu suzeta o las mai moale desi nu prea a stat cu ea, de 2 zile am mai pacalit-o un pic sa stea cu ea in gurita. Credeti ca a prins gustul biberonului deja?
Oricum m-am stresat rau de tot, vi s-a intamplat asa ceva?
Mihaela petrecere frumoasa si cu intarziere mareee ii spun Alexia la multi ani! pentru cele 3 lunisoare implinite!
va pup si va urez noapte buna
noi nu dormim inca sper ca da intr-un final
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora
http://community.webshots.com/user/madaspa
georgiana.david spune:
Fetelor ce ma fac cu Damian ca desi ziua este cuminte si plange f. putin sau deloc, seara dupa ce-i fac baie (la 20.30) si dupa ce mananca, plange de ni se rupe sufletul iar de adormit, adoarme abia pe la ora 23. Sa fie colicii? De facut KK tot nu face decat ajutat iar de luat in greutate sapt. asta a luat doar 120 de grame desi nu e bolnav, arata f. bine si e f. vioi. Sa fie oare adaptarea de la san la laptele praf? ASTEPT SFATURI, PARERI!!!!!
Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)
http://photos.yahoo.com/giorgios72
CRISMIR spune:
Buna fetelor!
Nu am mai reusit sa intru,de fapt sa va scriu pt ca de citit v-am tot citit din cand in cand...mi-a fost tare dor de voi,dar sincer nu prea am ce sa scriu,voi atatea aveti de povestit!
Baietelul meu,e in limite normale,zic eu,,adica ba plange si are colici,ba e cuminte de ma mir,ba face kk ba se constipa,si in rest,multumesc lui Dumnezeu nu avem nimic grav...singura chestie care ma framanta acuma este ca inca nu vede,si vroiam sa va intreb daca stiti cand incep micutii sa vada?...al meu are 6 saptamani marti...imi cer scuze daca s-a mai vorbit despre asta si eu nu am vazut!
ANDREEA,si eu am la fel sanii,si sunt la fel de disperata ca si tine,nu prea cred ca avem ce face,culoarea aceea maro si aureola,se vor micsora si schimba cu timpul,dar lasati cred ca asa vor ramane,din pacate!...poate cateva exercitii,vorba Madei ,sa mai ajute putin,dar eu sincer va zic ca sunt cam pesimista in privinta asta!
GEORGIANA, kk si al meu face cu ajutor uneori,pt ca papa formula,adica lapte praf..deci s-ar putea ca schimbarea asta de la san la praf sa-l fi inebunit putin,dar sunt sigura ca isi va revenii...oricum copii alimentati cu lapte praf fac caca mai putin decat cei alimentati la san...al meu face cam de 2 ori pe zi,dar uneori si numai o data.
Mihaela,LA MULTI ANI!,pt fetita,scuze de intarziere!...ce repede a trecut timpul,deja are 3 luni!
Va pup fetelor si numai bine la toata lumea!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
cybip spune:
Buna dimineata tuturor,
Mamici, ajutati-ma si pe mine! Bebe este constipata rau de tot, nu mai stiu ce metode sa aplic, i-am dat supozitor cu glicerina, face foarte greu, si o doare si plange in continuu de o saptamana. Am fost la doctor si mi-a spus ca e normal. Mi-a recomandat sa incep sa-i dau suc de portocale si suc de mere indulcit cu putina miere, poate ar ajuta-o putin. I-am dat de dimineata, vad ca nu are inca efect.Nu stiu cum sa o linistesc pt ca e vanata de plans si durere. Am incercat sa o stimulez cu termometrul, nu merge. Si e atat de mica, maine face si ea o luna.
anielas spune:
Neata dragetele mele!
Sper ca ati avut un we placut..maiales ca au fost zilele astea frumoase..numai bune pt plimbarica.
Noi am fost destul de cumintele..ierise pare ca si-a facut efectul si ceiucul de musetel..ca a facut kk in 2 reprize de s-a umplut pana la gat. Sper sa o tina tot asa..sa nu mai fie nevoie de alt ajutor gen termonetru sau supozitor.
Singura noastra problema..sau mai bine zis a mea ecea cu somnul de noapte..care e intrerup de 3-4 mese...e vreo modalitate de a dezobisnui? sause formeaza ea de la sine? aveti idee?
Fetele..mai am si o intrebare..voi de la ce varsta ati inceput sa iesiti cu bb in marsupiu?
Ania & bebitza Ina
http://community.webshots.com/user/anielast
Mada spune:
neata fetele!
a adormit si a mea asaeara pe la 12, dupa ce la 11 i-am facut baita sa o mai obosesc un pic.
Ana am vazut-o pe micuta Ina e o dragalasa bucalata. In leg cu mesele dese noaptea nu ai ce sa-i faci e inca micuta pana la urma ai sa vezi ca singura isi va regla programul. daca are 3 4 mese se scoala cam la 2 ore jumate 3 nu? Sa stii ca e mai bine sa te trezesti sa-i dai sa pape des decat sa stai treaza pe langa ea ca nu doarme :)))), spre exemplu noi ne-am culcat la 12 papae la 11, a mai mancat la 4 si la 7. acum doarme inca.
in leg cu caca ce sa va spun la noi e a treia azi de cand nu a facut, azi ii fac niste ceai de musetel, daca nu face pana dupa amiaza o sa ma duc sa cumpar supozitor sa trec la faza a doua.
Gergiana in leg cu plansul am citit in spoock ca se numeste plansul iritabil:"unii sugari au colici altii plan iritabil, iar unii prezinta un amestec din cele 2. amandoua produc necazuri de obicei intre ora 6 si 10 dupa amiaza. unii sugari prezinta o ritmicitate in ce priveste aparitia plansului iritabil. dorm ca niste ingeri dupa mese cu exceptia uneia anume dupa care plang cu disperare. parintii sunt extrem de necajiti sa vada cum copilul lor se chinuie plangand si isi imagineaza ca este vorba de o problema grava la origine lucru ciudat ete ca astfel de sugari agitati si cu colici abdominale de obicei prospera din punct de vedere al dezvoltarii fizice, in ciuda orelor de plans continuand sa castige in greutate chiar mai mult decat media"
Eu ti-am scos ce am considerat ca se aplica la voi, la mine se aplica sigur. In leg cu greutatea sa stii ca am tot citit ca chiar daca ti se pare putin, va recupera probabil saptamana viitoare si fi multumita ca a luat oricum.
Mie mi-a luat 500 de grame acum in a doua luna, de fapt in 3 saptaman., mi-a spus ca e bine e stas, dar ca se putea mai bine. asta e, am avut si perioada cu colici multe.
sper ca un pic te-am ajutat.
va pup
Mada spune:
in marsupiu am pus-o prima data la 3 saptamani, am tinut-o juma de ora pe afara, acum iesim cam la 2 zile cand e tare frig si nu mai scot carutul
georgiana.david spune:
Mada, multumesc pentru raspunsuri
In legatura cu marsupiu, eu l-am intrebat pe Capraru cand putem sa-l folosim si mi-a zis ca deja se poate iar bebe avea la momentul discutiei 7 saptamani.
Constipatia si pe mine ma dispera, a facut putin kk ieri dimineata (cu supozitor) iar de atunci nimic.Deocamdata vad ca nu e agitat desi parca se screme din cand in cand. Ieri i-am dat si ceai de musetel si o sa continui si azi poate are efect. Doctorita de familie mi-a zis ca pot sa-i dau o lingurita de suc de portocale amestecata cu una de apa plata in fiecare zi. O sa incerc si asa.
Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)
http://photos.yahoo.com/giorgios72