Unde sint musulmancele mele(partea a 5a)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Fetele mele dragi .
Am citit ce ati scris in legatura cu circumcizia .Eu i-am facut-o la 1 luna si vreo trei saptamini .S-a vindecat relativ repede ,dupa citeva zile ,am tras putin ,dar fiind f micut nu stia ce se intimplaasta la recomandarea doctorului lui care este si chirurg.
Maryam scumpa de Ysra cit este de dulcica .Pup-o de la noi si ai grija mare de ei .Mai ales cind e rece afara sa fie f bine imbracati .Va pup pe toti
Hannen hai zi bre cum fu cu micii tai ca-mi ploua in gura?
Amoodia da si eu cred ca e bine la trei luni nu e mare si se reface repede.Bafta multa si rabdare
Anca cum este viata in Syria eu sint curioasa daca este ca in Liban?
Gulshan da este timpul sa ii faci circumcizia baietelului si sa sti ca e mult mai bine din punct de vedere igienic.
Dodo pe unde disparusi ,te dusasi la soare ?
Va pup pe toate in cor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttik spune:

salut fetelor..iertati-mi absenta indelungata,dar s-a intamplat sa fiu asa de ocupata de nici nu am avut timp sa va citesc..dar am recuperat..ma bucur pentru toate cele care sunt fericite alaturi de soti si familii,si multa sanatate copiilor,inshalla sunt toti bine..mariam multa sanatate ysrei,hamdella ati trecut peste hopul asta..eu sunt la fel de binedispusa,timpul trece parca in favoarea si in defavoarea mea..nu stiu cum fac dar trec prin niste stari f confuze,..nici nu stiu daca pot fi descrise..sper sa treaca..cam asta e tot,nici nu stiu ce as putea scrie...
va sarut pe toate..sa aveti parte de tot ce e mai bun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttik spune:

vedeti ce ametita sunt..in loc de indispusa am scris binedispusa..i wishhh.....
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coscos spune:

Bine v-am regasit, in sfarsit, fetelor!!
Mereu zic sa va scriu, si mereu apar treburi urgente de rezolvat care ma tin ocupata.
Sunt intr-o stare aiurea, confuza, parca as fi un orb care nu are nici macar un baston sa-si caute calea.
Aniversarea mi-am petrecut-o cu parintii mei, pentru ca iubitul meu a binevoit sa stea cu mine doar vreo 2 ore, iar duminica m-a lasat singura cuc. Asa ca ieri am purtat o discutie foarte serioasa ( care a durat maximum 30 minutele) despre viitorul nostru, iar el imi spune foarte ganditor ca va face tot posibilul sa ma faca fericita, ca ma iubeste, etc..., DAR ca nu poate face nici un plan deocamdata. Asa ca am stat si eu apoi si m-am tot gandit: cum vine asta? Adica o vom tine asa, la nesfarsit, eu tot singura, el tot ocupat prin alte parti, pana ... cand? Serios, fetelor, ma simt mizerabil. Nu mai am nici o putere, nici macar sa ma rog. Asa parasita nu m-am simtit in viata mea. Si ce daca imi spune ca ma iubeste si alte dulcegarii, daca, concret, nu face nimic sa fim fericiti impreuna? Cand i-am spus ca eu nu mai simt nici o vointa macar sa ma trezesc dimineata, el imi spune: toti sunt nefericiti; poate altii sunt mai nefericiti ca mine. Pai asta voiam eu sa aud? Nu cred ca asta ar fi fost normal ca el sa imi spuna. Stiu ca asa este, insa atunci cand iubesti pe cineva, vrei sa il faci fericit, nu ii spui " lasa draga, ca sunt altii mai nefericiti ca tine".
Oricum, cert e ca nu stiu ce sa mai cred.
Ferice de voi, cele cu familie si copilasi, ca, trecand peste toate problemele, va gasiti mereu fericirea in sanul familiei.
Acum va pup, si inshallah, sa va mearga numai bine.

Costina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

salutare salutare
ce mai faceti scumpelor? mie iar mi-au venit azi musafiri si nu prea sunt bucuroasa ca trebuie sa stau toata ziua in picioare, si il mai am si pe omar care mai vrea si el din cand in cand atentie si o sa cad moarta seara.voi
costina capul sus. chiar si cele cu familie mai trecem din cand in cand prin momente de singuratate.cred ca cel mai bine e sa stai putin singura si sa te gandesti ce astepti de la viata si sa-ti pui ordine in ganduri. poate e si el stresat, si acum poate relatia voastra are momente mai proaste dar inshallah totul va fi bine.
va pup acum si revin mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gulshan spune:

salamaleikum,
hai mai fetile ajutati-ma,vreau sa fac un tort de anul nou,si as vrea sa fac eu blatul cu manutele mele,dar nu stiu formula sigura.dar stiu eu ,ca sigur gasesc pe aici pe cineva care a facut-o si pe asta.mereu am cumparat blatul,dar data asta mi-a tunat sa fac totul acasa.
ce ziceti????????
mai revin ,ca-s tare ocupata acuma,ok?
pupici,
allah hafiz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

gulshan salvarea ta cred ca este la catan sau dodo ca ele sunt maestre in ale bucatariei.fetele v-am pus pozici cu omar ca-mi vine sa-l mananc.s-a facut un smecheras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

salam alleicum.

blat cu cacao

100 ml lapte,
200 gr zahar
50 gr cacao,
250 gr unt,
200 gr faina,
3 oua,1/2 lingurita praf de copt,
1 plic zahar vanilinat.

se topeste untul peste care se adauga laptele si zaharul amestecat in prealabil cu cacao si se dau toate la foc, clocotind pana se ingroasa. se lasa la racit.
bati albusurile spuma . peste comp de cacao adaugi treptat faina+praful de copt apoi galbenusurile treptat si la urma albusurile batute spuma, mestecand de jos in sus si fara sa lovesti vasul pt ca se lasa oul.
tapetezi cu ulei si afina o forma de tort, torni compozitia si o coci cca 35 minute la foc potrivit.

mult succes.
alecum sallam

"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinas spune:

buna fetelor sunt noue pe aici si am nevoie de ajutorul vostru.deci am 27 de ani si sunt de 8 ani cu sotul meu(de fapt nu suntem casatoriti din lipsa de acte)care are 42 de ani.avem 2 baieti,cel mare khadim-rassoul are 2 ani jumatate si cel mic fallou are 14 luni.eu nu sunt inca convertita de accea am niste intrebari si sper sa-mi raspundeti sincer:
1.e careva din voi din timisoara.exista aici la moschee cursuri ca sa invat mai multe despre coran?
2.ce v-a determninat sa va convertiti?daca e prea personal,va rog sa-mi raspundeti pe pm.si de unde stiti ca islamul e religia adevarata?eu vreau sa copiii mei sa-l cunoasca pe allah si sa-i educam sa aiba o viata curata si morala.si sper ca astfel sa avem liniste in casa si sotul sa nu ma mai trateze cu lipsa de respect.
3.vreau sa stiu despre educatia in islam.baietii sunt educati altfel decat fetele?sotul meu e cam dur cu ei si ma intrebam daca e bine.e acceptata bataia?
4.si as vrea sa va intreb daca ne puteti ajuta. ina ceasta perioada am castigat procesul si acum are statut de refugiat deci ne vom putea casatori si el va avea drept de lucru.avem datorii la avocat,deci daca ne-ati putea ajuta sau imprumuta financiar.sau daca ati putea sa-l angajati pe el,nu are studii dar se pricepe la comert,la vanzarea ambulanta.
va multumesc ca m-ati ascultat si pe mine si sper sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coscos spune:

Salam, fetelor.
Haideti ca sunt in graba. Da' tot avui timp sa vad pe Omar, sa-l musc de nasuc.
Fetelor, va urez la toate un an nou plin de impliniri, pace si fericire!
Insha Allah sa fiti sanatoase, si voi si bebeii vostri, si iubiteii vostri sotiori!
Va pup dulcic.

Costina

Mergi la inceput